copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Nadia Camukova http://i0912.hizliresim.com/2009/12/24/543.jpg dünyadaki en yüksek iq arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kadınların büyük çoğunluğu salak bunu bi kabul edin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 erkeklere sıfat kalmıyo o zaman fedecim sen de bunu kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dünyanın en yüksek ıq'su olmasının dünyaya yararı ne olmuş onu konuşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 erkeklerin de büyük çoğunluğu salak bişey demedim ki ben ama bunu aa bak kadınlar salakmış aa bak erkekler salakmış diyince olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 işte dünya neleri harcıyo ve neden harcıyo onu konuşmak lazım. ha bi de kimin gibiler yüzünden harcıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dory said: topice de bakinca, bunu yapanlarin erkekler oldugu cok da ortada degil mi? düsün, nolur. cok da zorlamana gerek yok cevap basit. iyide belli kişileri feyz alarak aha bu erkek öküz tüm erkekler böyle, aha bu kız mal tüm kızlar mal diyemeyiz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 TÜRK ERKEKLERİ RERERRÖRÖRÖ tamam bunu biliyoruz ama erkek adam salak değildir öyleymiş gibi davranır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bence ortalamayı alırsak erkekler daha zeki çıkar. çoğu kadının zekası nesiller boyu ev işi yapıp çocuk bakmaktan genetik olarak geri kalmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 salak olan cinsiyet değil insandır. böyle bi ayrımı kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 AMA OLSUN KADINLAR DA ÇOK GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 delinin biri kuyuya tas atmis, 40 akilli cikaramamis. kendini zeki sanan arkadasimiz, gelip *buraya bi ton laf sokmustum ama sildim tatsizlik olmasin* burda boyle densizce bi laf etmis, kendisini affediyorum. sadece bu forumda bile, seni tokatlayabilicek kadinlar var bilgisayar konusunda, kendimi hiç dahil etmeden soyledim bunu. ben de alirim ifadeni o ayri. uyucam simdi, garbage icin gereksiz bi ciddiyet oldu ama lakin gina geldi su tarz topiclerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 evet bende ayrımı kınıyorum hadi güzel kızlar ve erkekler birleşelim! çirkin kızlarda takılsın öyle kendi çapında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kadınlar başımızın tacı unutmayalım anamızda bir kadındır iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 KISLAR BNCE SIZ ÇOK AKILLSINZ BEN BŞKA ERKKLERE BENZEMM EKLEYN TANIŞLM YAKIŞIKLI35@HOTMAİL.COM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ing'de büyük İ olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ve işte coluk cocuk da şeberdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ksrmcknü[email protected] sen de beni ekle canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sipeyskeyk said: AHAHAHAHAHAHAHA 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 copry said: ksrmcknü[email protected] sen de beni ekle canım OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 SENDN Mİ AKIL ALCAM KISLR ÖĞRETR BANA EKLEYN KISLAR BAKMAYIN SİZ ŞNLARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 god? are you there? pls take em all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben yanlış mı açtım harfleri acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Brigand said: SENDN Mİ AKIL ALCAM KISLR ÖĞRETR BANA EKLEYN KISLAR BAKMAYIN SİZ ŞNLARA sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar