Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS yüzünden..

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Bunda bir iş var yaa. Benimkininde kenarı bayağı bir kırışık. Birde kabul etmezlerse basalım pati ahalisi olarak ÖSYM'yi :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ya olm puanlara göre
sakın tercih yapmayın gelsin puanınınz yüzdelik diliminiz bi karşılaştırın edin
bi rehberliğe gidin dershane veya okula öle yapın..

ayrıca benimki de buruşuk geldi annem ütüledi ahah :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

off sonuçlar belli olsun sıkıldım ben ya[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman belli olacak yaa? Milletin kafasına bir 15 yerleşmiş bugün kim beni görse "Eee sonuçlar nasıl geldi?" diyor. Cevap vermeyince "Kötü geçti galiba" diyolar. Töbee töbeee. Böyle bir haberi hangi yayın kuruluşu verdiyse basacam olayı. Millete eğlence olduk yaaa.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

pazartesi salı çarşamba diyorlar sonuçlar için[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 15 Temmuz 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
sallayin ya hehe gelse noolur gelmese noolur iki kagit parcasi...

Bir kötü gelsin o kağıt parçasıyla çok yakından alakam olacak. O yüzden pekde sallamay gelmez :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 15 Temmuz 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
çıkarsa gene fulleyen biri oyle bir oynar ki puanlar kafayı yersiniz :)

Bu defa bulur o herifi döverim vallaha. zaten geçen seneki herif kopya çekmiş atılmış lafalrı dolaşıyordu bizim dershanede (Final Dershanesinde olduğumuzdan gerçekliğini kontrol edemedik hocalardan) Kafayı yedirirler durduk yere.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sanmıyorum full çeken birinin olacağını[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...