Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bence kimseye vermesinler hiçbir parayı en küçük ikramiyeleri bile sonra onla birlikte bu alınan bilet paralarını toplayıp yeni stadları yapsınlar 2012 euroyu biz alalım :D
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 500 milyon verseler ALLAHH diye bağırıp 70 arşın zıplarım
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bana cikmaz cunku bilet almadim, alamam da. Ha bilet almayana da cikiyorsa bir sekilde orasini bilemem. Ama ciksaydi... Devamini spoiler mi verseydin bilmiyorum ama usendim normal yazicam. Cikarsa: Ilk olarak parayi alir almaz bi strip club kapatirim yakin arkadaslarimla sabaha kadar dans ettiririm kizlari. Sonra ilk olarak bir araba bir, bir yat ve miamide de bir yazlik (trende uymak lazim) sonra da yatirim yapilir ya da hatta faize konup faiz getirisi yense bile yeter buyuk para. Adami vezir de eder rezil de...
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Strip club olayiyla abaza rezil durumuna gecebilirsin soylemesi
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Spiegel said: bir araba bir, bir yat ve miamide de bir yazlik Çıkma ihtimali bile dilini dolandırdı, başını döndürdü :D
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 30 trilyon mu, canın sağolsun. kendime bir audi q5 alırdım herhalde. bir iki rezidans alırım. bi de başka bi okul bakarım üniversite olarak. artan paranın bir kısmını bağışlar, bir kısmını soteye atar, geri kalanını da anne baba başta olmak üzere akraba ve arkadaşlarıma dağıtırdım. bi de "ABİ ÇOK İSTİYOM" adamlarının hayallerini gerçekleştirirdim kesin. ama çıkmıcak.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "roket adam" said: artan paranın bir kısmını bağışlar, bir kısmını soteye atar, un kat içine brz
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Spiegel said: Neden? ne biliyim ev al yat al kat al
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Büyük ihtimal Muğla/Milasa çıkacak bu sene Hatta şöle sölim Dörde bölünecek, Muğla/Milas İstanbul/Erenköy İstanbul/Üsküdar Konya/Merkez
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Erenköye taşın bilet al ihtimal yukarılara çek
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hadi erenköyden bilet almak ok dielim, niye oraya taşınıorum bilet satmıolar mı yabancıya =/ neyse ben 4 yerden 1 er tane alim geliorum
Arma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 3 biletim var. Çıkarsa sitenin adını değiştiricem. Mayhem nerede yaşıyorsa oraya çıkacak o ayrı.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 keşke bana çıkabilse ama çıkamıyacak çünkü bilet alıcak bile param yok :D
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: hadi erenköyden bilet almak ok dielim, niye oraya taşınıorum bilet satmıolar mı yabancıya =/ neyse ben 4 yerden 1 er tane alim geliorum Ernköyde yaşayıp oradan bilet alanların Erenköyde yaşamayıp oradan bilet alanlardan daha fazla olduğunu ve burdan yola çıkarak orada yaşayanlara çıkma olasılığının daha çok olduğunu hesapladım ben. ;)
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 paspatur said: Dworgian said: hadi erenköyden bilet almak ok dielim, niye oraya taşınıorum bilet satmıolar mı yabancıya =/ neyse ben 4 yerden 1 er tane alim geliorum Ernköyde yaşayıp oradan bilet alanların Erenköyde yaşamayıp oradan bilet alanlardan daha fazla olduğunu ve burdan yola çıkarak orada yaşayanlara çıkma olasılığının daha çok olduğunu hesapladım ben. ;) owwwww :D
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Arma said: 3 biletim var. Çıkarsa sitenin adını değiştiricem. Mayhem nerede yaşıyorsa oraya çıkacak o ayrı. demeye gelmiştim.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 para çıkınca gidip california da preclub ve chillout mekan açıcam
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ben ikramiyeye ayrıca vergi falan düşüyor zannediyordum, yokmuş öyle bişi. 30 trilyon net lan. Oha
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 2 tane bilet aldım sayıları ardı ardına. Birine çıkmazsa öbürüne çıkar yani
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Cairne said: Spiegel said: Neden? ne biliyim ev al yat al kat al Onlari alicam demisim ztn, bu ilk parayi aldim gun kapattiriyorum strip clubi arkadaslarla, ilk bi eglencesi olsun diye. Sonra ev yat kat araba gelir ztn klasik.
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 100 bine talibim fazlasında gözüm yok çeyrek bilet zaten 25 bin temiz
Öne çıkan mesajlar