Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 trilyon nereye cikar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence kimseye vermesinler hiçbir parayı en küçük ikramiyeleri bile sonra onla birlikte bu alınan bilet paralarını toplayıp yeni stadları yapsınlar 2012 euroyu biz alalım :D
Mesaj tarihi:
Bana cikmaz cunku bilet almadim, alamam da. Ha bilet almayana da cikiyorsa bir sekilde orasini bilemem. Ama ciksaydi...

Devamini spoiler mi verseydin bilmiyorum ama usendim normal yazicam.

Cikarsa:

Ilk olarak parayi alir almaz bi strip club kapatirim yakin arkadaslarimla sabaha kadar dans ettiririm kizlari.
Sonra ilk olarak bir araba bir, bir yat ve miamide de bir yazlik (trende uymak lazim) sonra da yatirim yapilir ya da hatta faize konup faiz getirisi yense bile yeter buyuk para. Adami vezir de eder rezil de...
Mesaj tarihi:
30 trilyon mu, canın sağolsun.
kendime bir audi q5 alırdım herhalde.
bir iki rezidans alırım.
bi de başka bi okul bakarım üniversite olarak.
artan paranın bir kısmını bağışlar, bir kısmını soteye atar, geri kalanını da anne baba başta olmak üzere akraba ve arkadaşlarıma dağıtırdım.
bi de "ABİ ÇOK İSTİYOM" adamlarının hayallerini gerçekleştirirdim kesin.

ama çıkmıcak.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

hadi erenköyden bilet almak ok dielim, niye oraya taşınıorum bilet satmıolar mı yabancıya =/

neyse ben 4 yerden 1 er tane alim geliorum

Ernköyde yaşayıp oradan bilet alanların Erenköyde yaşamayıp oradan bilet alanlardan daha fazla olduğunu ve burdan yola çıkarak orada yaşayanlara çıkma olasılığının daha çok olduğunu hesapladım ben. ;)
Mesaj tarihi:
paspatur said:

Dworgian said:

hadi erenköyden bilet almak ok dielim, niye oraya taşınıorum bilet satmıolar mı yabancıya =/

neyse ben 4 yerden 1 er tane alim geliorum

Ernköyde yaşayıp oradan bilet alanların Erenköyde yaşamayıp oradan bilet alanlardan daha fazla olduğunu ve burdan yola çıkarak orada yaşayanlara çıkma olasılığının daha çok olduğunu hesapladım ben. ;)

owwwww :D
Mesaj tarihi:
Cairne said:

Spiegel said:

Neden?

ne biliyim ev al yat al kat al

Onlari alicam demisim ztn, bu ilk parayi aldim gun kapattiriyorum strip clubi arkadaslarla, ilk bi eglencesi olsun diye. Sonra ev yat kat araba gelir ztn klasik.
  • Yeni Oluştur...