Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 1-3 aylık sure icin vent server tavsiye edebileceginiz TRden sorunsuz bi site varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 www.instantvent.com bursa da serverları, pingleri de gayet iyi max 22 gördüm. edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ama 24 aylık pesin istiyor orası galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yok aylık olarakta ödeme yapılıyor ben öyle yaptım. 1 aylık açtırdım auto renew var, istersen onuda disable edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bursa server olan ventler güzel gerçekten arkadaşın dediği gibi 20-30 arası ping oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Diğerlerine göre çok pahalılar ama biz yurtdışından aldık bir yıllık 20 euro civarı fark vardı sanırım. Şimdi hatırlamıyorum hangi ülke ama 60ms falan ping alıyoruz maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim bir arkadaşım aldı yurtışı ile tr server arasında 2dolar fark vardı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 darkstar.llc öneririm illa türkiyeden olsun demiyorsanız gayet sağlam http://www.darkstarllc.com/ aylık 2.88$ 10kişilik serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 EVIL_DeaD said: benim bir arkadaşım aldı yurtışı ile tr server arasında 2dolar fark vardı sadece Ne süreli aldı ama o da var. Biz hesaplı aldık bursadaki servere göre baya. Çok da önemli değil zaten vent. serverinin türkiyede olup olmaması. Anca yurtdışı çıkışları patlayınca avantaj olur, tabii çıkışlar gidince anca ventten sohbet edersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar