dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kuzeninin face ine binbir post atarak onu delirtebilir arabanın üstüne yatabilirsin.bunun için sistemli bi çalışma gerekicek her fotoğraf, her gönderinin altına şu içeriklerde yazılar yazılacak. KuzeN Harİka ÇIKmıssınnnnnnnn KuZİş Harikayıss gerçEkteeenn KuzEN YakIyoRUZ geNeeeee KUzEn Çok gÜSellsinn eeeeee ÇekenDe mariFettt KuZi Kim çEktiyse bunu ElleriNE sağLık ;)AnLadıınnn Sennnnn ;;;) KuzEn kUz ku k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Kusura bakma hocam, hep iyi olmaya çalışmışsın, hep azını istemişsin. Türk ailesinde kimse iyi olanı umursamaz, adam zaten iyidir, keyiflerini bozmamak için sorunluyu tatmin ederler hep, kimse iyi oldun diye ödül vermez, tam tersine zik olarak görülürsün, umursamaz seni kimse. Yap tribini en babasından, boşver iyi uslu çocuk olmayı. Eğer ailen sana az para verip kuzenine araba aldırıyorsa çek isyam bayrağını aq, ama uslubuyla. onlara sorun çıkart. Ha tabi gelip biz böyleyiz bize destek olan yoktu diyenler var. Üzüldüm sizin açınızdan ama ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abicim, senin durumun biraz boktan ama bence direk git aileye anlat durumu.. ama tutumun önemli düzgün anlatırsan gol olabilir.. bi de yaş durumunu filanda söyle tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ben universiteye gittigimin ikinci ayinda "megerse picmisim ben" dedim ve is buldum kendime. Aileden aileye degisiyor kisaca. Mustehaksa gerektigi yerde dudukleyeceksin anneyi babayi ama mustehaksa. Oteki turlu serefsizlik oluyor. Ha benimkine cok mustehakti ama hic parasi olmadi be kardesim. Bedeviyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kusura bakmada hangi baba, baba, bana araba alsana diyen oğluna gel galeriye gidelim demiştir bisiklet mi lan bu, ki bisiklet sanki kolay alınıyor sonra bürsürü parası olsa zaten alırdı edit: harçlığa zam istemeyi düşünmüşsün sanırım araba yerine, fazla tepki oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Var lan var. Sahit oldum ben. Ogul serefsiz olunca aliyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ayıerkil toplumumuzda dişi bir birey olan kuzeninini yolda izde yahut toplu taşıma araçlarında karşı karşıya kalması muhtemel fort, laf atma, bıyık burma gibi tacizlerden uzak tutmak için sülalen bir karar almış. büyükler ne derse doğrudur. isyan etme. mütevazi ve delikanlı çizgini koruman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bizim camii'ye gel sen. Şımartmayın çocuklarınızı bu kadar diyorum dinleyen yok. " Bizim komşumuzun oğlu ferrari'ye biniyor ben de istiyorum bizimkiler olmaz dedi. " Yardım edin lütfen dinlediğiniz için de tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 annenin babanın kuzeninin arabasına para yatırmadıklarını söyledin galba geçen sayfada. o zaman hiç bi sorun yok ortada. sülaleyle mi yaşıyosun anlamadım bizim burda sülalede olup biten alışverişler aile ilişkilerinden tamamen bağımsızdır haberimiz olmaz nerdeyse hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senin ailen olaya para katmadıysa niye kıskançlıklara giriosun ki ?! ya mesela bnm de kuzenim benden küçük ailesinin durumu bizimkinden daha iyi ve ona araba alındı ve ailesi arabayı alabilmek için diğer akrabalardan biraz yardım istediler, aldırlar arabayı ama ben bu durumu dert etmedim, sonuçta bizim şuan o arabayı bana alıcak durumumuz yok ama kuzenimin ailesinin var adam istediğini yapar parasıyla, istediğinden de maddi desteği alır. O arabayı gidip senin ailen hediye etmediğine göre senin kıskançlık yapman kadar yersiz bi durum yok. Sanmıyorum ki ailen, seni dışlamak amaçlı sana araba almıo olsun. Cidden maddi durumunuz uygun değil demekki araba için ya da harçlığına zamn yapmak için. Bu devirde para kazanmak kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 PublicEnemy said: iste bende buna benzer bir kafa yapısındaydımda ama sagdan soldan yardırıp gidiyorlar hani ben biraz harcama yapsam yüzüme vuruluyor durum böyle olunca havuzdan eşit şekilde para gelmediğini düşünüyorsun o zamanda insan kendini kandırılmıs hissediyor. Havuzun durumunu bilemeyecem arkadaşım da, kuzeninin ailesiyle senin ailenin bütçesi bir olmayabilir.. Baban size istediği yaşam şartlarını veremiyor, bunun sonucu strese giriyor da olabilir. Bunun sonucu sana sert çıkıyor olabilir.. Dışarıdan ne desek boş bilmiyoruz durumuda, bence sen efendi modeli kafa yapınla yola devam et. Baktın olmuyor bi noktadan sonra zaten kanatlanıp uçacaksın evden ^^ kendi ekonomin ölçüsünde yaparsın bişiler babanda eşek deilse sana destek çıkar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 araba alıp napıcaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cidden ya benziniydi vergsiydi derken arabanın fiyatı önemsiz kalıyor. ben de hayatımda harçlık almadım lan ama hiç koymadı dersem sallamış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Cuce said: araba alıp napıcaksınız... bkz: ismail yk bas gaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 CorelDRW said: Bizim camii'ye gel sen. Şımartmayın çocuklarınızı bu kadar diyorum dinleyen yok. " Bizim komşumuzun oğlu ferrari'ye biniyor ben de istiyorum bizimkiler olmaz dedi. " Yardım edin lütfen dinlediğiniz için de tşkler. bu kadar mı anlamıosunuz okuduğunuzu? ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 PublicEnemy said: üniversite okurken ekstradan çalışıyormuydunuz siz merak ettim hani varsa öyle bir durum gerçi zamanım yok benimde ne anlatmak istemiş yazar orada anlamadım. abi ailede herkes cok iyi nasihat verir bana (bakınız bir önceki konuda ailemle bilgisayar tartışmam) ama demek ki para vermiyorlarmış yıllardır içimde sıkıntı vardı şu anda buldum çok özgür hissettim kendimi umarım geçmez. siz neler yapıyorsunuz aile içi geride kalma hususunda hırslanıyormusunuz yoksa sallamama yolunamı gidiyorsunuz? 24 yasindasin ve universite okuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ne var, beğenemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 adamın sizden fikir istediği konu ve sizin adamı eleştirdiğiniz ve sorguladığınız şeyler o kadar farklı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aynen öyle açık buldum göööömmmmüüünnnnn mantığındayız hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 adam 24 yasindayim universitede okuyorum ve calismiyorum diyor kuzenime araba aldilar ama abenim arabam yok diyor yane mesel aben part time is bulsam araba alabilirmiyim demiyor? yada 6 senedir unideyim nasil cabuk bitiririm demiyor ben 6 sene unide okumasina bisi demiyorum bende 5.5 senede bitirdim ama isyan etceksen onc ekendini gelistirceksin sonra etceksin harcligin azsa universite ogrencileri icin binlerce parttime is war soz ettigim seyler de mc donaldsda calis felan deil organizasyon felan islerinde gunluk 40 50 liraya hafta sonnari calissan ayda 300 400 lira eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesajlarımızı yazarken 26 yaşında üni. bitirmişlerin ruh hallerini de düşünelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi 26 deil 56 yasinda deil bitirmek olay olay uni okuyorum hic bi iste calismiyorum haftaligim yetmiyor demek yoks adiyorum bende 5.5 senede bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bende diorum ki, "adam aile eşit davranmıo" die isyan edio. bilemezsin ki 24 yaşında hala okuo olması altında yatan faktörleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 diğer faktörleri de yazsın da bilelim noluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar