Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailenin bakış açısı

PublicEnemy

Öne çıkan mesajlar

kuzeninin face ine binbir post atarak onu delirtebilir arabanın üstüne yatabilirsin.bunun için sistemli bi çalışma gerekicek her fotoğraf, her gönderinin altına şu içeriklerde yazılar yazılacak.

KuzeN Harİka ÇIKmıssınnnnnnnn
KuZİş Harikayıss gerçEkteeenn
KuzEN YakIyoRUZ geNeeeee
KUzEn Çok gÜSellsinn eeeeee ÇekenDe mariFettt
KuZi Kim çEktiyse bunu ElleriNE sağLık ;)AnLadıınnn Sennnnn ;;;)
KuzEn
kUz
ku
k
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma hocam, hep iyi olmaya çalışmışsın, hep azını istemişsin.
Türk ailesinde kimse iyi olanı umursamaz, adam zaten iyidir, keyiflerini bozmamak için sorunluyu tatmin ederler hep, kimse iyi oldun diye ödül vermez, tam tersine zik olarak görülürsün, umursamaz seni kimse.

Yap tribini en babasından, boşver iyi uslu çocuk olmayı. Eğer ailen sana az para verip kuzenine araba aldırıyorsa çek isyam bayrağını aq, ama uslubuyla. onlara sorun çıkart.

Ha tabi gelip biz böyleyiz bize destek olan yoktu diyenler var.
Üzüldüm sizin açınızdan ama ne alaka?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben universiteye gittigimin ikinci ayinda "megerse picmisim ben" dedim ve is buldum kendime.

Aileden aileye degisiyor kisaca. Mustehaksa gerektigi yerde dudukleyeceksin anneyi babayi ama mustehaksa. Oteki turlu serefsizlik oluyor.

Ha benimkine cok mustehakti ama hic parasi olmadi be kardesim. Bedeviyim =/
Sosyal ağlarda paylaş

ayıerkil toplumumuzda dişi bir birey olan kuzeninini yolda izde yahut toplu taşıma araçlarında karşı karşıya kalması muhtemel fort, laf atma, bıyık burma gibi tacizlerden uzak tutmak için sülalen bir karar almış.

büyükler ne derse doğrudur. isyan etme.

mütevazi ve delikanlı çizgini koruman dileğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

annenin babanın kuzeninin arabasına para yatırmadıklarını söyledin galba geçen sayfada. o zaman hiç bi sorun yok ortada. sülaleyle mi yaşıyosun anlamadım bizim burda sülalede olup biten alışverişler aile ilişkilerinden tamamen bağımsızdır haberimiz olmaz nerdeyse hani.
Sosyal ağlarda paylaş

senin ailen olaya para katmadıysa niye kıskançlıklara giriosun ki ?! ya mesela bnm de kuzenim benden küçük ailesinin durumu bizimkinden daha iyi ve ona araba alındı ve ailesi arabayı alabilmek için diğer akrabalardan biraz yardım istediler, aldırlar arabayı ama ben bu durumu dert etmedim, sonuçta bizim şuan o arabayı bana alıcak durumumuz yok ama kuzenimin ailesinin var adam istediğini yapar parasıyla, istediğinden de maddi desteği alır. O arabayı gidip senin ailen hediye etmediğine göre senin kıskançlık yapman kadar yersiz bi durum yok.
Sanmıyorum ki ailen, seni dışlamak amaçlı sana araba almıo olsun. Cidden maddi durumunuz uygun değil demekki araba için ya da harçlığına zamn yapmak için. Bu devirde para kazanmak kolay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

iste bende buna benzer bir kafa yapısındaydımda ama sagdan soldan yardırıp gidiyorlar hani ben biraz harcama yapsam yüzüme vuruluyor durum böyle olunca havuzdan eşit şekilde para gelmediğini düşünüyorsun o zamanda insan kendini kandırılmıs hissediyor.

Havuzun durumunu bilemeyecem arkadaşım da, kuzeninin ailesiyle senin ailenin bütçesi bir olmayabilir.. Baban size istediği yaşam şartlarını veremiyor, bunun sonucu strese giriyor da olabilir. Bunun sonucu sana sert çıkıyor olabilir.. Dışarıdan ne desek boş bilmiyoruz durumuda, bence sen efendi modeli kafa yapınla yola devam et. Baktın olmuyor bi noktadan sonra zaten kanatlanıp uçacaksın evden ^^ kendi ekonomin ölçüsünde yaparsın bişiler babanda eşek deilse sana destek çıkar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

üniversite okurken ekstradan çalışıyormuydunuz siz merak ettim hani varsa öyle bir durum gerçi zamanım yok benimde ne anlatmak istemiş yazar orada anlamadım.

abi ailede herkes cok iyi nasihat verir bana (bakınız bir önceki konuda ailemle bilgisayar tartışmam) ama demek ki para vermiyorlarmış yıllardır içimde sıkıntı vardı şu anda buldum çok özgür hissettim kendimi umarım geçmez.

siz neler yapıyorsunuz aile içi geride kalma hususunda hırslanıyormusunuz yoksa sallamama yolunamı gidiyorsunuz?

24 yasindasin ve universite okuyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

adam 24 yasindayim universitede okuyorum ve calismiyorum diyor
kuzenime araba aldilar ama abenim arabam yok diyor

yane mesel aben part time is bulsam araba alabilirmiyim demiyor?
yada 6 senedir unideyim nasil cabuk bitiririm demiyor

ben 6 sene unide okumasina bisi demiyorum bende 5.5 senede bitirdim ama isyan etceksen onc ekendini gelistirceksin sonra etceksin

harcligin azsa universite ogrencileri icin binlerce parttime is war
soz ettigim seyler de mc donaldsda calis felan deil
organizasyon felan islerinde gunluk 40 50 liraya hafta sonnari calissan ayda 300 400 lira eder
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...