Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Galatasaray-Trabzonspor @ 21.30 (23.12.09)

Or1on

Öne çıkan mesajlar

çok güzel bir gol oldu gerçekten. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama galatasaray hala total futbol oynamaya çalışıyor. dikkat ediyorum bol pas yapmaya çalışıyorlar, fakat yetenekleri elvermiyor. nedense bu açıdan sevinçliyim. günün birinde olacak diye hissediyorum. umarım kayserispor gibi bizde de istikrarlı bir şekilde bir hocayla yıllarca devam edebiliriz. Bu açıdan kayseri'yi şaşkınlıkla ve büyük bir memnuniyetle karşılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

İnş. kalır riikard uzun yıllar, yoksa kolay kolay hiç bi sistem oturmaz her gelen hocanın kendine göre sistemi var sürekli sistem değişikliği olunca oyuncular da konsantre olamıyolar. Total futbol günümüz futbolunda en sevilen seyir zevki yüksek bi sistem bunun gs de oturmasını cidden bende çok isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

caner kötü kötü diyoduk, adam maç oynadıkça güveni geliyor ve topu olumlu kullanıyor. çok mutlu oldum.

aydın bitti benim için, o göbek ne ya, sen nası karaktersiz bir adamsın ki artist bir şekilde kendine bu kadar kötü bakıyosun yazıklar olsun.

ayrıca gol çok güzeldi.

barışı hala sevmiyorum, ayhan seni de sevmiyorum.

ve rijkaard sana bi liste hazırladım

aykut
linderoth
barış
ayhan
aydın
alpaslan

gitsin.

2-3 adam alsan da yeter ama bunlar gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaa Barış'a öyle deme üzülürüm. Çok yürekli oynuyor seviyorum ben onu mücadeleci yırtıcı çocuk severim Barış'ı. Ama Ayhan artık hakket gitsin bıktım o adamdan, gerilmek istemiyorum onu izlerken. Bak Ayhan lafı geçti ya elim ayağım titredi gene ^^. Listen uygun Barış dışında ^^.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...