Khriska Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Caner yetişicek, kaliteli oğlan bence. Cesur oynuyo top almaktan korkmuyor kaybetse de cesaretli, seviyorum bu oğlanı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 caner moskovada sol açık oynuyodu zaten genel olarak adamı yer yokluğundan bekte oynatıyosunuz sonra bu adam niye kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 haha sabri çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 süper goldü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 CAAAAAAAAANEEEEEEERRRR MUKKEMMEL GOOOOL1!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Asssslanım caner bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Şimdi daha çok seviyom bu Caner'i. Güzel gol attı. Devam koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 caner one cikinca rahatlamis harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sabri baya iyi oynuyor, hatta sahanın en iyilerinden!! Defansta her kademeye giriyor ve ofansta da ortaları, bindirmeleri var bikaç tane. Ahanda Caner attı bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çok güzel bir gol oldu gerçekten. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama galatasaray hala total futbol oynamaya çalışıyor. dikkat ediyorum bol pas yapmaya çalışıyorlar, fakat yetenekleri elvermiyor. nedense bu açıdan sevinçliyim. günün birinde olacak diye hissediyorum. umarım kayserispor gibi bizde de istikrarlı bir şekilde bir hocayla yıllarca devam edebiliriz. Bu açıdan kayseri'yi şaşkınlıkla ve büyük bir memnuniyetle karşılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 CANER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Caner iyi oynuyo son günlerde ya takdir ediyorum, gol de güzel oldu hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 SABRİ(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu canerin bonservisi alsırlar bu sezon sonu umarım. cidden çok yetenekli adam geleceği baya parlak. bir de sabri yine harikalar yaratıyor daha sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 İnş. kalır riikard uzun yıllar, yoksa kolay kolay hiç bi sistem oturmaz her gelen hocanın kendine göre sistemi var sürekli sistem değişikliği olunca oyuncular da konsantre olamıyolar. Total futbol günümüz futbolunda en sevilen seyir zevki yüksek bi sistem bunun gs de oturmasını cidden bende çok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Neymiş? Caner'in yerine bu takımda daha iyisi yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 caner kötü kötü diyoduk, adam maç oynadıkça güveni geliyor ve topu olumlu kullanıyor. çok mutlu oldum. aydın bitti benim için, o göbek ne ya, sen nası karaktersiz bir adamsın ki artist bir şekilde kendine bu kadar kötü bakıyosun yazıklar olsun. ayrıca gol çok güzeldi. barışı hala sevmiyorum, ayhan seni de sevmiyorum. ve rijkaard sana bi liste hazırladım aykut linderoth barış ayhan aydın alpaslan gitsin. 2-3 adam alsan da yeter ama bunlar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Adam gibi 1 libero 1 defans göbek 1 de iniesta tarzı bir orta saha alırsak tutulmayız. Al reikard'a barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 barış niye gidiyor abi.o adam lazım ayrıca caner defansiz olarak kötü ztn.yoksa çabalıyor yani ileriye giderken zorluyor.ama işte gençler maçında öne çıkamama sorunu 2 gol yediriodu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 linderoth barış kalabilir, linder daha yeni oynamaya basladi zaten, oynicaksa dursun az daha. baris da kotu degil de sevilicek bi adam da degil, ama kalabilir. alparslan kiralik gonderilsin bi yerlere, buyusun gelsin, aydin da kiralanabilir, ayhani zaten bu saatten sonra kimse almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Aaaa Barış'a öyle deme üzülürüm. Çok yürekli oynuyor seviyorum ben onu mücadeleci yırtıcı çocuk severim Barış'ı. Ama Ayhan artık hakket gitsin bıktım o adamdan, gerilmek istemiyorum onu izlerken. Bak Ayhan lafı geçti ya elim ayağım titredi gene ^^. Listen uygun Barış dışında ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Birkaç saat önce Özer'i kıskandım, Caner'i izledim geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 caner ne yaparsa yapsın, fm deki potansiyeline asla ulaşamıcak nicelerinin gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yırtıcı forvet Umut giriyor, yalnız ilk yarı çok rahat oynadık paslaşmalar, ikili mücadeleler hep kazanıldı.Trabzonspor'un kadrosunda kimya sorunu var, hepsi naif adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 şu ikinci yarının ilk korneri ; "Durduk yere nasıl korner verilir" konusuna çok güzel bir örnekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar