mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 daha ne yazılabilir başlıga bilemedim neyse maç sıkıcı olur mu boyun kırdırtıcak derecede? ona göre bu sogukta çıkıp maça gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ziraat bankası tk değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 seni fenerbahçelilikten men ediyorum, şu an aziz yıldırımla telefonda görüşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adamınbiri said: ziraat bankası tk değil mi o? evet ziraatmiş dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bide maça gidicem diyo dallama :D otur lan evinde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 parasını verdim gidicem tabi her maça dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 parası neyse veriyim gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gitsene olm deli misin? nasıl fenerbahçelisin sen? 13-9 biter alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gelmeyen arkadaşın varsa kombinesi olan benide alsana la bu sene maça gidemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 maç 18.30 yanlız. başlıkta 17.30 yazıoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Zaten maçın da olmadığı ortaya çıkacak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 11 Volkan Babacan, Bekir, Bilica, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Deniz, Uğur Boral, Özer, Semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Cristian Baroni'de nasıl bir istikrar abidesiymiş , Daum önce Baroniyi yazıyor sonra geri kalan 10'u yazıyor eksiksiz her maçta oynadı adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 izmir takımı gelsin abi yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fenerbahce bu maçı kazanırsa bu sene türkiye kupasını alır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 İlk 30 dakikada boş tribünler önünde çok dandik bir maç oluyor. Bilica süper oynuyor, ama Semih yine ilk 11 çıktığı maçlarda kötü oynama geleneğini sürdürüyor. Bu arada çok boş bırakıyorlar Özer'i, eğer düzgün top atılırsa Özer bişiler yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Evet Özer attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Özer bu maçta Ankaraspordaki yerinde oynuyor ve golünü attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çok şık gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mokoko said: maç 18.30 yanlız. başlıkta 17.30 yazıoda. insan bunu 17.30 dan önce yazar gittim 1 saat bekledim az önce de acıkıp burger da yemek yemeye çıktım eve geldim sonra dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 özer attı yine 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Özer ile ön protokol imzalamıştık bir ara, sonra parada anlaşılamadı falan.Az izledim Fenerbahçe'de ama gerçekten adamın yetenkler müthiş.Gerçi bizde sakatlık olmadan forma şansı bulamazdı ama kadromda böyle bir adam isterdim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Spiker verecekti az daha Özere öve öve bitiremedi ben bile sıkıldım anasını satim ama harbi müthiş yetenekli bir adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 özer gerçekten iyi oyuncu inşallah kendisini bozmaz ileride yeni aleximiz olur hemde koşan cinsinden :) spiker bir ara "bizim oyuncularımız golü atınca hep seyirciye koşuyor. hiç takım arkadaşına gitmiyor santosa(o sırada yerde kıvranıyor) gitselerdi belki acısı hafiflerdi" gibi birşeyler söyledi aha dedim istanbul ruhu 2 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar