thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim bi kavgam yok ben en iyi serverda oynuyorum filan gibi, olmasida sacma zaten server kavgasimi olur be lol. excaliburu dolduran zerg yapip gank gruplari besleyen mallar sayesinde excalibur en cok rp kazanilan server. :) 1fg mid 1haftada 10milyon rp yapiyosa eger midlerin uberligi degil dovdukleri zerglerin malligidir bu abarti derecede hemde. excalibrdaki elite oyunculari elite yapanda bu noob zergleri. :) yani kisacasi mal diyip kucumsedigimiz adamlar olmasa kimse hicbisey alamaz,elite filan olamazlar. :) bi movie koymustum merlinde gecen 1fg mid 3fg hibi dovuyolardi. 3fg hib tanklari rr10 zerkera daliyolar hep birlikte , adamlarda sirayla tanklari dovuyolar. halbuki bu amcalar healerlara dalsalar cocuk oyuncagi olur midleri dovmeleri. :) bu tip nooblar heryerde gank grplari besliyolar,sadece excale ozel bi durum degil. ayrica stealth zerg en nefret ettigim seydir. *!tiksinir*[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid [Bu mesaj thanatos tarafından 13 Temmuz 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 asil konuya donersek,ben hic dikkat etmedim sbler payi 2h silahlami vuruyolar normal silahlami vuruyolar diye. zaten anlamasi biraz zor malum sana vurusu yaptiktan 1-2sn sonra gorunuyo stealtherlar o arada degistirirler 2hle vuruyolarsa bile. zaten hissetmiyorum ben pa filan ,pallyme 300den fazla pa vuran olmadi enemyler arasinda. buka 400vurmustu aldigim en cok pa dmgi. :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Zegna, 13 Temmuz 2004 17:12 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 13 Temmuz 2004 14:08 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 13 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki: eu da rvr daha zor bu bi gercek gerek FG gerek stealther olarak. kimse size attginizi soylemiyor ama US te olan bazi olaylar EUda yasanmıyor sadece.. yani mesela gladric gibi solo movie cekmek zordur EU da , aninda cokerler FG ler filan :) yada bi infil olarak 1v1 kirk yilin basi yakalarsiniz genelde 1v3-4 veya 1v2 olur savaslar.. bu yuzden us daha sıkıcı rvr bakımından eu dan. eu > us acikcasi. Bence tam tersi söylediklerinin kusura bakma. Ne anladım ben gerektiğinde solo çıkamadıktan sonra o işten? Ayrıca US'de Excaliburdaki adam sayısına ulaşan 3-4 server var(Guinevre, Merlin, Lancelot vs...) O zaman EU > US'ten diyemiyoruz. Bu kavgaya girersek sonu gelmez hiç girmeyelim baştan olsun bitsin.. sungur , 7L2 scoutunla excalde emaine cik , istedigin gibi bir yere sotelen , okla birini , 15 sn sora 2 h PA lar patlar suratina :) excalde kaydaki gibi rahat adam olduremessin , cokuyorlar aninda. benimde atacak halim yok sonucta , rr 6 infilim vardi uzun sure oynadim. ara sira 9L5 minstrel ile giriyorum. moa 5 lvl 50 ench bufflar ile emaine cikiyorum. iki tane dusuk rr sb kesiyorum ANINDA ok yıyorum sagdan soldan ve bu her zaman boyle. sabaha karsi saat 5 te , emain bosaliyor hafiften sagdan soldan ADD almiyorsun , ama bu seferde kesecek adam ariyorsun bekle babam bekle. Siz kay da alismissiniz beklemeye , rahat adam kesmeye :) suanda scoutunu transfer sansın olsa ve excale gecsen , inan bana soguturlar adami rvr den :) ama sen kay a alistigin icin sogursun , direk excalde rvr yapmaya baslarsan baska tabi , cok daha eglenceli gelebiliyo :) kisaca full action :) inan bana 4 saat daoc oynadim 1 hafta once minstrel ile , o 4 saatte 1 tane solo sb veya hunter gormedim. rr7 , rr 8 sb ler bile solo yapmiyor , YAPAMIYOR acikcasi , bu seferde infiller scoutlar cokuyorlar direk. excalin 1 numarali infili , bizim guildde rr10L10. Ve bu adam tum RA larini bi minstrelle duo yapmak uzere degistirdi. O da solo yapmiyor , minstrel duo takiliyo. Daha NF gelmedi oralara.. Gelince daha rahat solo yapacaksınız. Ama Excal'de olsam emin ol APK camp eder yine solo yapardım.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 quote faciasi olmus. :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bir aralar en aktif ve en iyi RvR'nin Excalibur'da oldugu bir Mythic yetkilisi tarafindan bile soylendi biyerlerde, onun icin icinden cikilamayacak bir tartisma falan degil acikcasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Benimde anlamadıgım bu oyun belli kurallar uzerine yapılmıs ve siz bizden yeniliklere yasıyosunuz ama bizde sizin yolunuzda gidiyoruz acıkca soliim 7L2 scout excalde sadece leech yapar tek basına cok cok sanslı ise 1 bilemedin 2 adamı oldurur onuda yandan gelen fg'ler leechler[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Moss, 13 Temmuz 2004 19:58 tarihinde demiş ki: Benimde anlamadıgım bu oyun belli kurallar uzerine yapılmıs ve siz bizden yeniliklere yasıyosunuz ama bizde sizin yolunuzda gidiyoruz acıkca soliim 7L2 scout excalde sadece leech yapar tek basına cok cok sanslı ise 1 bilemedin 2 adamı oldurur onuda yandan gelen fg'ler leechler Yalnız ufak bir nokta var. Ben Excal gibi dolu bir serverda Kay'da yaptığım RvR yi yapsaydım şu an muhtemelen Defender/Invader dım.. Yani 7L2 olmazdım merak etme :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Baggio, 13 Temmuz 2004 19:57 tarihinde demiş ki: Bir aralar en aktif ve en iyi RvR'nin Excalibur'da oldugu bir Mythic yetkilisi tarafindan bile soylendi biyerlerde, onun icin icinden cikilamayacak bir tartisma falan degil acikcasi. [signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 'Bir aralar soylenmisti' olarak soyledim onu, senin de muhtemelen tahmin ettigin ama diger turlu belirtmek istedigin gibi, 'bir aralar en iyi exc idi' anlaminda degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Stealth zerg u sevmedigini goze alırsak bence o charı coktan silmistin[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Moss, 13 Temmuz 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Stealth zerg u sevmedigini goze alırsak bence o charı coktan silmistin Adıma konuşma istersen.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Yok kralsınız ya o acıdan soledim ben hani 1 okta sb alıyosunuz sonrada scoutlar ezik diyosunuz ya ondan sey ettim[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Moss, 13 Temmuz 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Yok kralsınız ya o acıdan soledim ben hani 1 okta sb alıyosunuz sonrada scoutlar ezik diyosunuz ya ondan sey ettim Sen daha oralarda kaldın anladım. Bi ara SSleri upload ederim bakarsın damagelara.. Ağlayan ben değilim ayrıca. Kimler olduğunu biliorz önceki threadlerden.. 1000 damage yiyenleri vs..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Benimde kastettigim onu excalde yapamazsın anlamadıgınız konu bu[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Moss, 14 Temmuz 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Benimde kastettigim onu excalde yapamazsın anlamadıgınız konu bu Orda daha kolay..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Tmm sen takıl[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya helal valla isiniz gücünüz koca kari gibi laf yetistirmek adam akilli bi boku tartistiginizi görürsem ss alicam valla... yok sen vurursun hayir ben keserim yok hayir benim serverim seninkinden güzel bi taraf susmali böle durumlarda emin olunki susan tarafa kimse ezik falan demez merak etmeyin lunaparka cevirmeyin burayi lütfen... Quantum İceCream [Wizzy] - exc Hexa [Mercenary] - exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Hayırdır neye gerildin boyle ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bi sonuca varmicak tartışmanıza gerilmiş demekki böle şeyler için tartişmaya gerçekten gerek yok bence[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 thread i açan sen olduğuna göre hmm tartışmada senin yüzünden çıktı bide gelip boşuna tartışmayın diyorsun bütün suç senin :P :D :P[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 VURUN PROX'a![signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 vurun KAHBEYE lol :D[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L30 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Baggio, 12 Temmuz 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Sen tek okta bile alirsin be After, 3900 rangeden 2100 dmg veriyorsun ya sen? Nerf lazim sana nerf :) Thread kilitleyen alan yoneticisinin yazdigi yoruma bak. NF gelmeden yap kardesim yorumlarini sen. biz de senin ukala yorumlarina cevap verince kitle threadleri ... takil sen yonetici modunda.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Afterdeep, 13 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: said: Moss, 13 Temmuz 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Yok kralsınız ya o acıdan soledim ben hani 1 okta sb alıyosunuz sonrada scoutlar ezik diyosunuz ya ondan sey ettim Sen daha oralarda kaldın anladım. Bi ara SSleri upload ederim bakarsın damagelara.. Ağlayan ben değilim ayrıca. Kimler olduğunu biliorz önceki threadlerden.. 1000 damage yiyenleri vs.. bak canim kardesim . sen eziktik kan geldi yok su oldu yok kil tuy yun dedin. bi tek range atagimiz var diosunuz .. ben 2.5 senedir bu oyunu oynuyorum daha aazimdan scout nerflensin diye bi kelime cikmamistir NF ye kadar. ayrica simdiye kadar yapilan nerfler scout a degil tum archer classlarin bow skill hete hotolerine fln yapilmisti ki onlarda taaa camelotta 1milyon 2 milyon server birincileri varken yapilmisti. sen sb leri 2 vurusta kesiorum diosun ben de aynen cevabini veriorum. Senin bu soyledigin simdiye kadar duydugum en mantiksiz ve goreceli kavram. adamin hp sine vurus sayisini mi hesapliosun sen . o zmn warrior veya heroyuda 4 vurusta kesersin. cunku karsindaki adam ot blok evade fln yapamio oole saf saf bakinio noluyo burda diye. 2 vurusta da kestiin olur 10 vurustan sora gelip sb de keseblir seni bu isler hic belli olmuyo daoc ta. belli olan tek sey su anda scoutlarin dmg larinin mesafeye gore biraz yuksek oldugu . ya o mesafeden o dmg i vermicekler ya da 10.level towerlarin tepelerinden o kadar uzaga atmicaklar tum olay bu. nie surekli ustunuze aliosunuz bunu anlamis deilim. sanki ben sizin sahsiniza kufrediom cocuk gibisiniz ya[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: trunbrelenor, 14 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 13 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: said: Moss, 13 Temmuz 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Yok kralsınız ya o acıdan soledim ben hani 1 okta sb alıyosunuz sonrada scoutlar ezik diyosunuz ya ondan sey ettim Sen daha oralarda kaldın anladım. Bi ara SSleri upload ederim bakarsın damagelara.. Ağlayan ben değilim ayrıca. Kimler olduğunu biliorz önceki threadlerden.. 1000 damage yiyenleri vs.. bak canim kardesim . sen eziktik kan geldi yok su oldu yok kil tuy yun dedin. bi tek range atagimiz var diosunuz .. ben 2.5 senedir bu oyunu oynuyorum daha aazimdan scout nerflensin diye bi kelime cikmamistir NF ye kadar. ayrica simdiye kadar yapilan nerfler scout a degil tum archer classlarin bow skill hete hotolerine fln yapilmisti ki onlarda taaa camelotta 1milyon 2 milyon server birincileri varken yapilmisti. sen sb leri 2 vurusta kesiorum diosun ben de aynen cevabini veriorum. Senin bu soyledigin simdiye kadar duydugum en mantiksiz ve goreceli kavram. adamin hp sine vurus sayisini mi hesapliosun sen . o zmn warrior veya heroyuda 4 vurusta kesersin. cunku karsindaki adam ot blok evade fln yapamio oole saf saf bakinio noluyo burda diye. 2 vurusta da kestiin olur 10 vurustan sora gelip sb de keseblir seni bu isler hic belli olmuyo daoc ta. belli olan tek sey su anda scoutlarin dmg larinin mesafeye gore biraz yuksek oldugu . ya o mesafeden o dmg i vermicekler ya da 10.level towerlarin tepelerinden o kadar uzaga atmicaklar tum olay bu. nie surekli ustunuze aliosunuz bunu anlamis deilim. sanki ben sizin sahsiniza kufrediom cocuk gibisiniz ya Abicim fizik denen bi olay var gerçek hayattada o kadar yüksekten ok atarsan o kadar uzağa gider ivmeyle. Neyi tartışıyoruz hala. Gayet normal ve gerçeğe yakın bir olay bence range şu an. Bozulmamalı. O kadar uzaktan atılan damage ıda nerflerlerse scoutun, bide benim charı silsinler ben uğraşmiim hiç girip silmeye.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar