balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Proje için bi kızla buluşucaktık 11.30'da.11.40'da okula geldim gümüşsuyuna .evim erenköyde. kız yok abi ortalıkta. yeni tanışıyoruz , ne o telefonunu verdi ne ben istedim, maille haberleşiyoruz sdf hale bak . son bi gün kala telefonunu istedim ortada yok kız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 piuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gideyim kantine bakayım bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben proje için toplanılcağı zaman sms+telefonla konuşma+google group+facebook mail+normal mail atıyorum, mazaret bildirmeden gelmeyeninde kafasını kırıyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 olm çok irenç bi durum ya telefonunu bilmediğin/şarjı bitmiş/simini kaybetmiş insanlarla buluşmak düşman başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kizin telefonunu al yazarsin olm sut itulu kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kırmızı karanfil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senko said: ben proje için toplanılcağı zaman sms+telefonla konuşma+google group+facebook mail+normal mail atıyorum, mazaret bildirmeden gelmeyeninde kafasını kırıyorum sonra. Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 böle bi tedbirsizlik olur mu arkadaşım sen niye almıyosun kızcağızın telefonunu puh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 elimde balon olcak deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ağbi şimdi senin bu kızı akşam simidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 niye arkadaş değilde kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 probleme değinmek içindi o. buluştuk,o da bana bakıyormuş sağda solda. kendisine sövüyordu niye sana telefonu vermedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hadi yine kaptın hatunun numarasını çakaaal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aksam konusalım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adamınbiri said: hadi yine kaptın hatunun numarasını çakaaal seni utangaç çocuk tripleri işe yarıyor lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 balon said: adamınbiri said: hadi yine kaptın hatunun numarasını çakaaal seni utangaç çocuk tripleri işe yarıyor lan sdf ama utangaca değil güçlüye veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 copry said: elimde balon olcak deseydin. kırmızı karanfil ve balon kombosuyla kızla buluşmaktan ziyade bir haberciye malzeme falan olup cosmopolitan'a kapak falan olursun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 balon said: adamınbiri said: hadi yine kaptın hatunun numarasını çakaaal seni utangaç çocuk tripleri işe yarıyor lan sdf aefhuaehfua:D elime hiç hatun eli değmedi deseydin bide bakarsın hadi kahve içelim falan derdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ginalier said: balon said: adamınbiri said: hadi yine kaptın hatunun numarasını çakaaal seni utangaç çocuk tripleri işe yarıyor lan sdf ama utangaca değil güçlüye veriyorlar. Lan o başka lan:D farklı kızlar. ayrıca haha iktidarsız yaptı herif beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 iktidarsızlık değil olm o. para, kariyer, fizik. bunlar olacak ki, kız ürediği zaman yavrusunun korunacağından emin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 var hepsi var. mevcut. çok da kıroyum. kırolara daha bi güzel veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar