Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 öss üzerinden para kazanıo gibi bunu yapmak için çok zeki olmak gerektiğini düşünüorum, ama takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 mezarcı herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 taktir ettim arkadaşı. hoş haybeye kasmış o kadar ilk 20 ye girdiği gibi gelseymiş bizim kadir has a sene başı 12 milyar peşin her ayda 2 milyar maaş alacaktı. sözel türkiye 67. si arkadaş bizim sınıftada oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu mayhem mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 mayhem olsaydı öss'ye girmeden burs kazanırdı.. parası neyse versin mayhem ona ders versin.. (komisyonumu alırım lan bu reklamdan!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Helal olsun. Biz bir kere girip ilk bulduğumuz yere atlarken adam inat etmiş 3 kere girip kazanmış. Horrible başlığınla konunun alakasına bayıldım buarada. Çok aradın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 resmini gördüm yakalarsam döfücem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evet mayhem den daha ıyısını beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 said: Profesyonel öğrenci başlık bu, topicinki de gayet yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şerefsizim aklıma gelmişti. sırf akbili kaybetmemek ve erasmusa defalarca gitmek için yeniden üniversite sınavına girmeyi düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Fly said: said: Profesyonel öğrenci başlık bu, topicinki de gayet yerinde. Haberlere iyi başlık bulmak hiç bir zaman Hürriyetin işlediği bir suç olmamıştır. Adam burda hayatında koyduğu hedefe ulaşmak için çabalıyor. Askerden yırtmak yada öğrenci kalıp ailesini veya bursu sömürmek için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 helal olsun arkadaşa ama benim anlamadığım bunca macera sırasında sat kasıp amerikadan burs alıp düşlerinin bölümüne girmedi onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cüs. adamdaki azime bak. 1600 lira burs ne öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adam gidip pazarlık etmiş. şimdi de reklamını yapıyor okulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adam olsun once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Dershaneler şu ana kadar yüz milyonlarca dolar kazandığı için bir kaç yüz milyonlul burs gözüme çok gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ossye kasana kadar cok daha iyi burs/yatirim/destek bulurdu. okumayacagi belli oldugu halde insanlar okusun diye verilen burslarla gecinmeyi aliskanlik haline getirmek pek de reklami yapilip gazeteye cikarilip ovulecek bisey degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 her seferinde dereceye girmeyi basarmissa, haketmistir o bursu da sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 başlık çok uygun olmuş, profesyonel öğrenci, adam bunu meslek haline getirmiş para kazanıyor, sonuçta hakederek kazanıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çok saçma bence ölene kadar burs mu alcak okullardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bir de "türkiyenin en iyi özel efektçisi olacağım" diyor At hırsızı resmen, kontenjan yetmedi diye kaç kere ÖSS'den kaldım, bunlar kontenjan buluyor bir de bilerek attırıyor kendini, at hırsızı diyorum, başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kontenjan belirli bir puan alıp, sıralaması yüksekte olanlara açık. çalış hak et gir. o adam ister girer, ister girmez, orası seni ilgilendirmez. zaten üniversiteye girenlerin yüzde %10'u bitiremiyor bırakıyor. belki daha fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 eh 26 yaşına gelmiş bi adamın össde full çekmesi zor olmasa gerek, herif gidip fraktal geometri ile boğuşurken sen çaprımda türev soldan limiti yapamazsan nedenir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 seceba ilk 100 e girmek hiç bir yaşta kolay değil. hatta zor olmasa gerek demişsin, zor. çok zor hem de. 26 yaşındaki adam bi tarafını yırtsa belki girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bizim sınıftan sayısalcılar olarak üniye yerleştikten sora 2. kez girip burs kazanan çok oldu sözel veya eşit ağırlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar