Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss üzerinden para kazanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taktir ettim arkadaşı. hoş haybeye kasmış o kadar ilk 20 ye girdiği gibi gelseymiş bizim kadir has a sene başı 12 milyar peşin her ayda 2 milyar maaş alacaktı. sözel türkiye 67. si arkadaş bizim sınıftada oradan biliyorum.
Mesaj tarihi:
Helal olsun. Biz bir kere girip ilk bulduğumuz yere atlarken adam inat etmiş 3 kere girip kazanmış.

Horrible başlığınla konunun alakasına bayıldım buarada. Çok aradın mı?
Mesaj tarihi:
Fly said:

said:
Profesyonel öğrenci

başlık bu, topicinki de gayet yerinde.

Haberlere iyi başlık bulmak hiç bir zaman Hürriyetin işlediği bir suç olmamıştır. Adam burda hayatında koyduğu hedefe ulaşmak için çabalıyor. Askerden yırtmak yada öğrenci kalıp ailesini veya bursu sömürmek için değil.
Mesaj tarihi:
ossye kasana kadar cok daha iyi burs/yatirim/destek bulurdu. okumayacagi belli oldugu halde insanlar okusun diye verilen burslarla gecinmeyi aliskanlik haline getirmek pek de reklami yapilip gazeteye cikarilip ovulecek bisey degil gibi.
Mesaj tarihi:
Bir de "türkiyenin en iyi özel efektçisi olacağım" diyor

At hırsızı resmen, kontenjan yetmedi diye kaç kere ÖSS'den kaldım, bunlar kontenjan buluyor bir de bilerek attırıyor kendini, at hırsızı diyorum, başka birşey değil
Mesaj tarihi:
kontenjan belirli bir puan alıp, sıralaması yüksekte olanlara açık. çalış hak et gir. o adam ister girer, ister girmez, orası seni ilgilendirmez. zaten üniversiteye girenlerin yüzde %10'u bitiremiyor bırakıyor. belki daha fazladır.
Mesaj tarihi:
eh 26 yaşına gelmiş bi adamın össde full çekmesi zor olmasa gerek, herif gidip fraktal geometri ile boğuşurken sen çaprımda türev soldan limiti yapamazsan nedenir zaten
Mesaj tarihi:
seceba ilk 100 e girmek hiç bir yaşta kolay değil. hatta zor olmasa gerek demişsin, zor. çok zor hem de. 26 yaşındaki adam bi tarafını yırtsa belki girer.
  • Yeni Oluştur...