dunno Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben duyguları olmayan bir insanım. tek dredim sevilmek. ama ben kimseyi sevip sevmedigimi bilmiyorum. insanların sevgisini bir oyunmuşçasına kazanmaya calısıyorum. ego tatmini mi bu? hic birine ya da hangisi yahut hangilerine birseyler hissediyorum? yine arttı hoslananların sayısı hepsine gülücükler dagıtarak konusuyorum hepsine bi "ideal kız, asık olunacak kız" resmi ciziyorum. ben aslında kimim? benim kendi hareketlerim neler? pek cok erkek benden hoslanıyor artık evet, ama ben kendimi tanıyamaz oldum. yani ben kimim ki hangisini istiyorum........ karaktersiz hissediyorum bu yuzden. yalnız kalmaktan cok korkuyorum. kendimi cevremdekilerle yarıstırıyorum. benim de super, ideal bir ilişkim olacak. cok mutlu olacagım diye strese giriyorum yalnız kalmak kaybetmekmis gibi geliyor. kaybetmek istemiyorum. kaybetmemiş olmak icin degil, hosuna gittigi icin birileriyle olmalıdır oysa insan. kaybetmekten cok korkuyorum ve eger yalnız olmak kaybetmekse, bir gün yalnız kalacaksam bu da yalnızlıktan korktugum icin olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 /first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hay allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çocukken bişey olmuş çocukluğuna inmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Son paragrafı inan anlamadım, çok karışık yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 efsane geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 okudunuz mu bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 AMANIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Seni çok iyi anlıyorum.Çok güzel yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 msn ver özelden konuuruz, burda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kusura bakma bende bazı şeyleri anlamadım , ideal kız aşık olunacak kız, pek çok erkeğin senden hoşlanması kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 benim sevgimi kazanabilirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ve aynısı bende de var. Ve evet ego tatmini. Ve evet hiçbirzaman mutlu olamıcaksın,tam mutlu oldum derken sıkılacaksın ve herşey anlamsız gelecek. Ve evet,sadece "biriyle çıkıyorum." diyebilmek için birileriyle beraber olmaya devam edeceksin,bir süre sonra oyuncağından sıkılıp ayrılacaksın. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yazık bu kızın erkek arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 herkesi peşine takıp, egosunu şarj eden, ilgi manyağı, erkek portfoyünü artırmaya çalışan kız portresi çizdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,4165418,4165418#msg-4165418 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 first page! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sadjfklsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 niye birtek ben ciddiye almışım lan,troll mü yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 özel mesajdan telefon numaranı atsana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dunno selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar