Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Cuce said: http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/WoWScrnShot_061805_035436.jpg?t=1262211352 cüce ya, tanıdığım en yaratıcı wowculardan biriydin hakkaten. bir ara agility aşkına warrirla durmaksızın leather gearlar giyiniyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 biri nanette nin winterspring tigerla ss ini bulup koysun. wow anılarımın en acısıdır onun o tigera binmesi. sonra snake i falan. ss ler yok malesef hepsi gitti. ama resimlere bakınca çok canım çekti ya. şöyle bir ss vardı buru zamanında; Pipican is Buru's Food! hey gidi hey. oyun o zamanlar zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 baronun atını ninjalayan bi adam vardı. önüne gelen adama tükürürdü. onun ss'i var mı kimse de ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 benim tbc ssleri arasında bi kaç tane çok bomba olan vardı da bulamıyorum onları ya. o zamanlar loot satma diye bi olay vardı. 2-3 eleman geliyor raide dışarıdan, kimseye lazım olmayan lootları alıyorlar gold karşılığı falan. rezalet bi durum yani. raidin birinde yine böyle satılıdı itemlar falan. bu işlere asıl bakan eleman raidte olmayınca parayı sco aldı. dedi uğraşamam tek tek mail atmakla geçin tek sıraya alın payınızı. herkes girdi sıraya falan, iğrenö bir durum. item satın alan eleman da soruyor ne sırası bu diye. asdfg çok fena çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 en cok vanillada zevk aldim su oyundan ama en begendigim hep TBC oldu eheh tam kivamindaydi TBC gerci simdide egleniyorumda sebebi oyundan cok etraftaki elemanlar http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Escinsel bu adamla ayni guilddeyim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 rahatsiz said: baronun atını ninjalayan bi adam vardı. önüne gelen adama tükürürdü. onun ss'i var mı kimse de ya? tylerdurden ama ss yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yok hatırladım herifi. niffer di. http://forum.paticik.com/read.php?43,1658712,1658744#msg-1658744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ceronibo said: Cuce said: http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/WoWScrnShot_061805_035436.jpg?t=1262211352 cüce ya, tanıdığım en yaratıcı wowculardan biriydin hakkaten. bir ara agility aşkına warrirla durmaksızın leather gearlar giyiniyordun ise yarıyodu be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tinu said: Saints Of The City Hatıra Defteri:Cthun Hatırası!Neferian Abimiz:)Ben ve Rag :)WoW un ilk zamanları BL de anatolia zamanlarından!İlk naxx zamanları 40 kişi tepedeyiz, priestler aşağıda çalışıyorNeferianRag Combat!Full T2 NaxxYORUMSUZ!!!+18 süper ya çoğunda varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sotc den devam edeyim askere gitmeme cok az bir süre varken aceleyle 2 yada 3 saatte cektiğim bi nostalji video cok kötü lan ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 rahatsiz said: yok hatırladım herifi. niffer di. http://forum.paticik.com/read.php?43,1658712,1658744#msg-1658744 yalnız o runda gerçekten de adam tek exalted kişiydi partideki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 PZero said: sotc den devam edeyim askere gitmeme cok az bir süre varken aceleyle 2 yada 3 saatte cektiğim bi nostalji video cok kötü lan ama :D ahaha pzero hatırladım seni. sen o kadar bloodfang toplamışmıydın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hunteri vay ak da kasmistim ilk vay ak la tanisikligim o oldu.. ondan onceki priestim o priestte 14 gun played falan wardi level30 da =)) lvl20 de 200-300g para kasmistim sora item almistim falan =)) bi de deli gibi pvp yapiyodum honorable kill akiyodu euhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Longshanks said: PZero said: sotc den devam edeyim askere gitmeme cok az bir süre varken aceleyle 2 yada 3 saatte cektiğim bi nostalji video cok kötü lan ama :D ahaha pzero hatırladım seni. sen o kadar bloodfang toplamışmıydın yav herhalde full her raide geliyodum allahın izniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hamdolsun teğet geçti. ben de Kharel belki hatırlarsın. fakir ama gururlu human rogue dsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ahah hatırlamammı mezergezer vardı bide :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 BL nin ilk zamanlarından devam edeyim. Anatolia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 SoTC den devam videolar!My Immortal (50.000 kere izlenen videom :) Rag'a ilk gidişimiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 @tinu Rag'a ilk gidişimiz! daki videodaki müziğin adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Carmina Burana-fortuna imperatrix mundi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ssleri bulamadım, Hector'un movie'sini eklim nostaji olsun :)Sonunda veda kısmında bende varım ztn. İyi seyirler... hector pvp movie respect Hector! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 katil balta takipte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hergonan buralarda mi acaba, belki ssleri hala duruyodur bi keresinde bizi hyjala goturmustu, daglardan tepelerden atlayip world treeyi felan gormustuk content acilmadan once hatta gaza gelip agacin altindaki havuza dalmistik, tabii deniz ayusu formu sayesinde ben gormustum dibini haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 theCio said: EU wow serverları açılış günü ve guildın kurulumu, Hordish Manner.. http://img697.imageshack.us/i/006200501157rh.jpg/ O esnada bende orgrimmara koşuyodum hatırladım Ahh ahh ilk guildim hordish manner haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tinu said: SoTC den devam videolar!My Immortal (50.000 kere izlenen videom :) Rag'a ilk gidişimiz! Hoca şu gearlara bakıyorum şu xroads a ally ın geldiği bizim darnassus u falan sildiğimiz günleri düşünüyorumda sanki çocukluk anısıymış gibi özlüyorum walla ulan ne eğleniyoduk blizzard sıçtı içine oyunun onada ayrı üzülüyorum hiç bi keyfi kalmadı yemin ederim. Nerde o 100 kişi gelinir kapışılır sonra server çökmeleri falan ahhhh ahhh:D ragnarok mc kasmalarını bahsetmiyorum bile... Şimdi oyuna girsem 1309309 tane raide gidebiliyorum eskiden 1 raid MC sonra bwl tek tek yavaş yavaş geldi şimdi bak 2 ayda bir instance geliyo orası bitiyo diğerine devam ediliyo üzülüyorum hakkaten... 1. videoda çok duygulandırıyo bu arada adi bi video olmuş :D üzüyo parça insanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar