Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ve bu yüzden besleyen arkadaşlara bi kaç soru ve önerim olcak şimdi şu ısıcı ve ışık sistemini kullananlar bana yorumlarını yapabilirmi... büyük ihtimal bukelemunla başlaya bilirim şu renk değiştirten hayvanlar. izmirde cicekli köyden toplanıyor sonra petshoplarda satılıyor ondan gidip ordan küçük bi tane alırım doğadan. ve özel yemlerine nası alıştırcaz vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ana ürünleri vermemişim pardon bunlar lambalar akvaryumun büyüklüğüne göre alıcam bi tane tam krara veremedim ona http://www.otuz.com/index.php?eg=878_9347_1343 buda ısıtıcı http://www.otuz.com/aquael-ht-10-heating-tree-s-r-ngen-is-t-c-s.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bende koala beslemek istiorm ya. şu şekerliğe bakın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lemur değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 penguen bulabilirmiyiz ya istanbulda :) hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Fil yok mu ayol fil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 playmate beslemek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Aziz yildirimdan odunc iste bigunlugune versin, seversen kendine alirsin sonra. Asdasdadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 benim arkadaş kıyma parçacaığını ipin ucuna bağlayıp sallıyodu beslemek için. sinek sanıyo öyle yiyo, cansız ye yemiyo bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 büyük hamam böceği arıyorum ben de. ne yer ne içer pipimde değil. koyacam fanusa açlıktan ölecek. negzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hamam böcekleri parayla satılıyo aratabilirsin türlü forumlarda. üreten bir sürü kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Laraken said: büyük hamam böceği arıyorum ben de. ne yer ne içer pipimde değil. koyacam fanusa açlıktan ölecek. negzel lan. üzerine rakı döküp zevkten ölmesini izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lan o zaman güzel ölüm olur o onun için. ben kötü ölsün istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o zaman rakı döküp zevk almasına fırsat vermeden ateşe verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yavaş yavaş ezersin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 elesso said: hamam böcekleri parayla satılıyo aratabilirsin türlü forumlarda. üreten bir sürü kişi var. kağıt 1 ytl lerden tomar yapıp alnına alnına vurmak suretiyle öldürürüm ben onları ne para vermesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sipeyskeyk said: o zaman rakı döküp zevk almasına fırsat vermeden ateşe verirsin. olum rakı dökmem. dinimi böceğe mi dökecem lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Allah'ın verdiği canı kasten almak sana hiç yakışmıyo. Hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kasten değil, zira ben de hamamdan tırsıyorum. öle bi öldürüyorum ki onu anlaşılmıo kasten yaptığım. ama fanusta açlıktan ölsünler, birbirlerini yesinler onda çok eğlenerim lan mehehehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 iğrençsin of. ama hamamböcekleri daha iğrenç,allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 laraken, of. sabah sabah midemi bulandirdin ya. rakinin icine hamam böcegi düssün insallah, amin. midemi bulandirdigin icin deil, canlilara kalleslik yaptigin icin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar