Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Allah belanı versin Arçelik kumanda. Ne iğrençtin lan sen. Yazıların silinir, kapağının tırnağı kırılır.. zaten öküz gibisin. tey allam. http://www.tayfunelektronik.net/content/products/midthumb/40.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya tabi.. kumandanın pil kapağı var bi de kırılır, bantlarsın sen de yerine.. olmadı paket saltiği.. iğrençsiniz kumanda kapağı tırnakları! sizden nefret ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Red said: pisuarda çift el işeyen varmış ahaha. efendim durduramıyoruz çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Red said: pisuarda çift el işeyen varmış ahaha. en nefret ettiğim cisim çöp kutusu herhalde harbi ya tam yetenek SİZSİNİZ miş. YARDIM LAZIM MI BEYLER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Abi ben tutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Red said: pisuarda çift el işeyen varmış ahaha. en nefret ettiğim cisim çöp kutusu herhalde adam zencidir belki alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adamınbiri said: ufo çarpılırsın. resmen çarpılırsın. git başının üzerinde ekmek kır da gel. hale bak.rezalet !!!biribr1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 cismi belli değil ne olduğu belli değil delikanlı gibi çıksın karşıma anlatsın olayı nedir hikayesi nedir sonra belki sevmeye başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yanmayan cakmak cit cit haydaa yan ulan yan !! Aku bitmesi Dirrriririri gouss diroriri gous. Sevkimi kirdin taksiyle gitcem Telefon sarjinin konusurken tam yarida bitmesi e iste sonra atladik arabaya dinini abi sarj biti... Dinininuum al iste bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Araba kornası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adamınbiri said: cismi belli değil ne olduğu belli değil delikanlı gibi çıksın karşıma anlatsın olayı nedir hikayesi nedir sonra belki sevmeye başlarım. ısıtıcı ufo sandım ben. diğerleri beni ilgilendirmez sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kesinlikle bozuk para... sürekli cebimden düşüp dururlar. sayesinde adım bereketli göte çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hahah. bereketli göt iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Acilmayan veya zor acilan cuklata(:D) paketleri vb.. Paketler Hoydoo acil yicem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Masamda duran boş bardaklar! Her seferinde bir ümit doludur diye bakıyorum, sonu hep hüsranla bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Burada yazılanların yanı sıra ilk aklıma gelen şu tür paketlerden nefret ettiğim, kutuya koysunlar daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 varlok said: kesinlikle bozuk para... sürekli cebimden düşüp dururlar. sayesinde adım bereketli göte çıktı. heheheheheheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 chagy said: Burada yazılanların yanı sıra ilk aklıma gelen şu tür paketlerden nefret ettiğim, kutuya koysunlar daha iyi ya. evet bu kutular iğrenç! çok zorlarsan elini kesiyorlar. yanında bir de makas, kesici/delici alet yoksa yandın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 chagy said: Burada yazılanların yanı sıra ilk aklıma gelen şu tür paketlerden nefret ettiğim, kutuya koysunlar daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://www.ilkerormanurunleri.com/photos/strafor.gif allah belasını versin bunun gıcır gıcır cik cik o ince sesi yokmu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hep demişimdir bi kaç on yıl sonra çoluk çocuklarımız bizim bu zamanlarımıza bakıp bi ton kablo kullanıyolarmış lan auhueayhaehu diye gülecekler her türlü kablo nefret edilesidir arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 strafordan ne ses çıkcak aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 söyleyen oldu mu bilmiyorum da istiklaldeki o satıcıların havaya fırlattığı yavaş yavaş düşen mavi ışıklı şeyden tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 köpük olayı varya böle parçalanıo onlar ıbirbirine sürt bakim dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pogodi said: söyleyen oldu mu bilmiyorum da istiklaldeki o satıcıların havaya fırlattığı yavaş yavaş düşen mavi ışıklı şeyden tiksiniyorum oha çok güzel birşey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar