Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chevrolet reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chevrolet reklamında hani turuncu ve mavi iki araba var kadın erkek fln ya o reklamdaki arka plandaki muzik kimin sarkısı adı ne bilen varmı[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
evet osarkı güzel
hit me tiger push me tiger wohohwo hwowohow
öle bişey ama çok güzel[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Eternal
Mesaj tarihi:
yok valla bilen varsa bana da söylesin[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
infernal ne olarak arattıracağız bulmak için?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 16 Temmuz 2004 05:01 tarihinde demiş ki:
infernal ne olarak arattıracağız bulmak için?
abi
wohowovwovwov woo
diye arat sdfush[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
eft. hoş şarkı. april söylüodu. bende ilk başta çıkaramadım adını.

thanks ge-ta. :)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
  • Yeni Oluştur...