balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi kimin fakei olduğu o derece belli ki:D
slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 napae said: Efrasiyab said: İçimden geçirdiklerim orda kalır, öyle kardeşime filan babamla alakalı "Ne gerizekalı herifmiş" falan dediğimi hatırlamıyorum. Yetiştirilme tarzında bi problem yok sadece sinirini boşaltıp rahatlamak istedi. Abartma lütfen. vallahi annem babam bana ne etsede ne yapsada hakaret edemem içimden dahi geçiremem.ve evet bu yetiştirilmeyle alakalı
napae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 slickers said: napae said: Efrasiyab said: İçimden geçirdiklerim orda kalır, öyle kardeşime filan babamla alakalı "Ne gerizekalı herifmiş" falan dediğimi hatırlamıyorum. Yetiştirilme tarzında bi problem yok sadece sinirini boşaltıp rahatlamak istedi. Abartma lütfen. vallahi annem babam bana ne etsede ne yapsada hakaret edemem içimden dahi geçiremem.ve evet bu yetiştirilmeyle alakalı Of evet, öyle kötü yetiştirildik ki anamıza babamıza küfür ediyoruz sürekli.
slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 üstteki mesaj alıntılanmaz ben kötü yetiştirmişsiniz demedim. ama çok dikkat etmiş benim ailem bu konuda ağzımıza ağzımıza vurmuş onu demek istedim
trix Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kan ve gözyaşı...............................
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 SeaGle said: lol ondan çok mülayimsin demek ki lan sen fdas
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 trix said: kan ve gözyaşı............................... ihitaz ve ergenlik
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ergen diye mi arattın nası buldun bunu.
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hayır ginaly diye arattım bu çıktı
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 LAF MI SOKUYON BANA LAF MI SOKUYON?
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 1,5 sene lan insaf. Gerci bizde de var bi ergen, hem de hatun. Sirf ondan girdim konuya. heh.
Öne çıkan mesajlar