Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşim ergenliğe giriyormuş...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
napae said:

Allah kolaylık versin ergen kardeşi olanlara.
Bizimkisi çok sinirli bu aralar. Babam takılıyodu laf olsun diye. Çok sinirlendi bu da. "SENİ YOK EDERİİİİİİİİİM!!!" diye bağırdı. Sonra da "Ciddiyim." dedi.

Valla yapar bence de.

HAHAAHASHASHAFSDGFHJ
Mesaj tarihi:
napae said:

Allah kolaylık versin ergen kardeşi olanlara.
Bizimkisi çok sinirli bu aralar. Babam takılıyodu laf olsun diye. Çok sinirlendi bu da. "SENİ YOK EDERİİİİİİİİİM!!!" diye bağırdı. Sonra da "Ciddiyim." dedi.

Valla yapar bence de.

HASSİ AHAHAHAHAHAHAHAHFADIUŞOFASMCKŞMLASCASCASASD
Mesaj tarihi:
"Ne diyosun lan sen?" dedi sadece. Kardeşimde burnundan soluyarak odasına gitti. Sonra yukarda bana şikayet ediyo. "Ne kadar gerizekalı bi adam bu." diye sdfg
Mesaj tarihi:
Bazen çok komik oluyo dışardan izlemesi de, bana sinirlendiği zaman çok korkuyorum. Geçen gün öyle bi tutup fırlattı ki beni belim çıkıyodu. Duvara tosluyodum bi de az kalsın sdjkfl
Mesaj tarihi:
aquila said:

hicbir madde yokolmaz, yoktan da varolmaz deseymis keske baban arkasindan.

ehuahua.. ehe neyse işimize geri dönelim.

Bazı zamanlar kötek bir gereklilik sayılabilir. İşte bu durumlarda başvuracağınız ve başlarına vuracağınız muhteşem set!
DASAAA HAS MEŞE ODUNU SETİ
http://forum.paticik.com/thumbnails/1c1/e74/959/477/212/753/40a/535/09f/e30/4b_450xNULL.jpg

Vurun kırın parçalayın.. Stresinizi Atın!
Dasaaa Has Meşe Odunu Seti!! Enter Aşındırmayı Önler, Delileri İhya Eder! Ergenlik sorunları çözer, sivilceleri bile yok eder! Dasaaa odunu ile dayak yemiş inek 2 kat süt verir, tavuk çift sarılı yumurtlar, ergen büyük ve sorumluluk sahibi sakin bir adam oluverir! Böbrek taşı düşürülmesine yardımcı olur, Şiddete bağlı yüksek tansiyonu engeller!

Dasaaa Has Meşe Odunları! İstanbul-Ankara Yolu, Bolu Dağı mevkii 5km.de Giderken sağda, dönerken solda!

alın bence. babanın yüksek tansiyonu problemi varsa iyi gelir.
Mesaj tarihi:
napae said:

Evde kocaman beyzbol sopası var. Oduna gerek yok sdjkfl

hah sorun var orada işte..

kardeşinin adı john babanın adı mike olsaydı beyzbol sopası işe yarardı..

bize bizim dilimizi konuşan, yurdum odunu lazım.

"lanet olsun john! senin kahrolasıca bitmek tükenmek bilmeyen zırvalamalarından sıkıldım! diz kapaklarını kırıcam pis zenci" diye konuşmuyoruz biz.. biz "lan hayvanoğlu hayvan sen nası konuşuyon lan babanla, ökkküzzz" diye konuşuyoruz.

aynı dilden konuşmak önemli.. bizim sopamız lanlı lunlu konuşan, türkçe küfreden sopa.. gavurun toplara vurduğu şeyleri erkek kardeşinize yakıştırmanız ayrı bir hata zaten. o konuya hiç girmiyorum bile.

ne varsa yurdum meşe odununda var.

bolu meşesidir.. budaklıdır..

slickers said:

babaya gerizekalı denmez deyip ağzına ağzına vuraydın sopaylailen

işte bizim müşterimiz.. kendisine 4set yolladım.. çok mutlu bir hayatı var artık..
Mesaj tarihi:
siz yine de meşe odununu aklınızda bulundurun.. üreticisiyim diye söylemiyorum.. dirlik ve düzen getirir.. huzura erdirir..

çok vurursanız ebedi huzur verebilir.. küçük bir yan etki sadece
Mesaj tarihi:
napae said:

"Ne diyosun lan sen?" dedi sadece. Kardeşimde burnundan soluyarak odasına gitti. Sonra yukarda bana şikayet ediyo. "Ne kadar gerizekalı bi adam bu." diye sdfg

Ne mal kardeşin varmış, gerçi babanda da kabahat.. Ne o öyle, ne gerizekalı adammış, babasından bahsediyor herif.

Bu adamın çocuğu olacakta onu adam yerine koyacak??
Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:

napae said:

Ne mal kardeşin varmış, gerçi babanda da kabahat.. Ne o öyle, ne gerizekalı adammış, babasından bahsediyor herif.

Kardeşimle ilgili düzgün konuşmanı öneriyorum önce. Sen hiç ergenliğe girmedin galiba. Ne kadar sinirli olabileceklerini tahmin edemiyosun heralde.
  • Yeni Oluştur...