Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 meşhur çocuk kimmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 en azından minimum zarar ile atlatmışsın, o da bi şeydir. son GG hayırlı olsun diyor, şunu belirtiyorum: "reddedilmek iq seviyesini düşürüyormuş!" bundan sonra ona göre take action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 :S tanrı beni affetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 copry said: :S tanrı beni affetsin zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 jashfjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Şimdi kız arkadaşça yaklaşmış ve her erkek gibi biz yanlış yöne çekmişiz olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 boşver la olmicak bişeyle vakit kaybedip başka fırsatları kaçırsan daha mı iiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 360 ta takiliyorsa senin wow oynayan nerdlugunden ustte degildir, wannabe dir rahat ol ustun ol kaparsin hatunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 @matama ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 al bi gs adasına götür yemeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 asfaloth said: Bende konuşurken sürekli bir kıyaslama içinde olduğunu farkettim ve "rakip güçlü" dedim o da "rakip?" deyince " sen herkesle bu adamı kıyaslıyorsun o yüzden yanına kimseyi yaklaştırmıyorsun" dedim kusura bakma da şu baya ezikçe bi davranış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Kendinize güvenin abi. Kız dedigin canlı senden üstün birşey degil ki. Geç bile kalmışsın. Sana en ufak yamuk yapanı bırak gitsin. Sana deger veren insan seni üzmez, üzende adam gibi deger vermiyordur. İyi olmuş, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 son durum ne şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 İlk mesajını okudum. Kızz boşlukta, canı sıkılıyor. Biz medyum değiliz tabi ama bu kızlarda artık ezber oldu. Bu kız seninle ilgilenseydi bu kadar mesela haline getirmezdin. Canı sıkılıyor ve diyorki; "Benim canım sıkılıyorsa tüm kainatın canı sıkılsın o zaman hıh!" Sende bunu yiyorsun. Seninde canını sıkmayı başarmış. Kainatın sonuna kadar yolu var =) Tabi onun can sıkıntısı durmazsa. Şunu fark etmeye bak. Onu özel yapan herşey senin kendi yanılsamalarındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Buddha said: Şunu fark etmeye bak. Onu özel yapan herşey senin kendi yanılsamalarındır. vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 adam buddha abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 adam öğüdü verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Devamını okumamıştım sadece ilk mesajı okudum. meğersem başlığın anlamı önemide kalmamış, direk sonuca gidilmiş =) Hayırlısı kısmet nasip mukaderat vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Buddha said: Onu özel yapan herşey senin kendi yanılsamalarındır. Evet ve o yanılsamaların nedenide, kendi beğenilerim, tedcrübelerim ve beklentilerim doğrultusunda gelişiyor. Yani beni ben yapan şeyler aslında bu yanılsamalar. Yanılsama olduklarını kabul ediyorum ama bu onun benim için özel olduğu gerçeğini değiştirir mi. Hayır değiştirmez. O halde ben cenneti bulmak için cehenneme gitme ihtimalini kabul ediyorum. Bu biraz seçimle alakalı romantikmisiniz yoksa realist mi ? Aslında burada da realist davranıp şöyle bir cevap vermek gerek. Olmayacak bir ilişki içindeyseniz realist olmak ve durumu kabullenmek gayet mantıklı. Ama olacak bir ilişki başlangıcında ise romantik olup sonuna kadar gitmek gayet mantıklı bir davranış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 buddha vurmuş, law öldürmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar