Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Cidden az uyumak istiyorum. 10 saat çok. çok yani. 6 saat uyku bana yetsin alışayım istiyorum. Napmak lazım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben de istiyorum bunu olmuyo yamuluyorum uyanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kan bağışı yapmayı deneyebilirsin. hafif spor deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 uyumıcan bildigin cok uykusuzluk cekcen 1-2 hafta. ama sonra uyudugun 6 saat yetmeye baslıyo. saglıklı mı..degil tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 olmuyo abi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bak simdi uyku periyodik bir olay ornegın bir tatil gunu gayet zinde uyanıp amaaan tekrar yatayım surda 2 saat daha dedin mi o 2 saatin sonunda cok daha yorgun hissediyorsun kendini,gunluk ideal 7.5-8 saat onu 9 a devam ettirdin mi 10 a tamamlaman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Öğlen uyumayı dene 1 saat.Sonra geceleri biraz geç yatarsın ve erken kalkarsın.Sağlıklı gayet 6 saat uyuyacaksan gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 fede said: olmuyo abi o ya. oluyo abi. mesela hon oyna film izle filan geceleri. 1-2 hafta geceleri uyumazsan ve gunduz de 2-3 saat sadece kestircen. sonra bos bi gununde 6 saat o kadar super uyunuyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 İmkansızı istiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o dediğin doğru. ama böyle, yatak seni çekiyor kendine, vücudun çok ağır geliyon ınhhhggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 narcolepsi ilaçları var ama geçici bi çözüm =( uyumak mükemmel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ilaç sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben yazın kasmıştım becermiştim sabah 6 öğlen 12/1 idim birinin seni sürekli kaldırması lazım yada saat/tel vs. kurup uyanmaya zorlamam lazım kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yatmadan seks yapınca sabah cok zinde kalkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 her gece olcak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nescafeye su yerine kola karıştır iç. etkili çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 edit: off copry araya girmesen olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 copry said: nescafeye su yerine kola karıştır iç. etkili çözüm uyumakta problem yok. uyudum mu kalkamamakta var. ya da gün içi ilk saatler acıyor gözlerim resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kih kih =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 geç yatıp saat kuracaksın, saati de yataktan ulaşamayacağın bi yere koy ki irade gösterebilecek kadar ayıl saati susturana kadar benim favori yöntemimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya cep telefonu kuruyorum. kırıp atıcam bi sabah diye de korkuyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o zaman uyumadan önce değil uyanınca dene dediğimi. şöyleki karışım başucunda hazır halde bulunsun alarmı duyar duymaz gözünü açmadan iç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 eski tip zırrrrrrr diye kafa düdükleyen saatlerden edinin. her sabah yataktan zıplıyorum tam anlamıyla ve masamın üzerine atlayarak susturuyorum, sonra yere düşmenin de etkisiyle uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben kitaplığın 2.rafına koyuyorum mesela en dibe işe yarıyo, ama uzağa koymazsam koynumda telefonla uyanıyorum ilerleyen saatlerde sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hasta mısın copry düşmanına yapmaz adam sabah sabah kolalı nescafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar