Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu hafta ben de oynarım..Genç adam görsün gözünüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yılan gibi oynayan khala değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok o sixoms maskeli olanı diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 de nigris'ti ya sixoms. bu arada yer açılırsa ben de oynamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 izmir'de olmaz mi böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 holy ile konuşmuştuk maçı c.tesi değil de pazar gününe almaya çalışıcaktı noyan ve kermit pazar günü olursa oynayabilirler diye düşünmüştük ama saha almaıd sanırım henüz, alsaydı bana söylerdi ya da buraya yazardı bu hafta yapmayabiliriz yani=) @manve: istanbula yolun düşerse söyle, kadroda yer açmaya çalışırız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben kalamış ve hilalle konuştum da pazar için yer yoktu =/ cumartesi için yarın tekrar konuşurum, yer varsa yazarım buraya kurarız kadroyu hızlıca işi olmayan ayarlamasın bir şey yarın akşama kadar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ben yokken bir şey yapamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dolu zaten şimdi aradım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pazar günleri hilal dolu olur zaten de c.tesi de doluysa şampiyonluk yarınlara kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Cumartesi de doluydu =/ Madalyamı taktım! cansın bu mesaj sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Holy said: Cumartesi de doluydu =/ Madalyamı taktım! cansın bu mesaj sana seviyorum seni ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 pogodi said: Holy said: Cumartesi de doluydu =/ Madalyamı taktım! cansın bu mesaj sana seviyorum seni ahua fısıldaşmayın lütfen ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abii hafta içi maç yapalım? çoğumuz öğrenci ayaklarındayız,bu aralarda final haftasına yakın aralar malum boş insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 en kısa zamanda maç yapıp, maçtan sonra içelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hafta içi 6-7 bence süper olur. haftaya haftasonu ben yokum zaten büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 cavanagh said: holy ile konuşmuştuk maçı c.tesi değil de pazar gününe almaya çalışıcaktı noyan ve kermit pazar günü olursa oynayabilirler diye düşünmüştük ama saha almaıd sanırım henüz, alsaydı bana söylerdi ya da buraya yazardı bu hafta yapmayabiliriz yani=) @manve: istanbula yolun düşerse söyle, kadroda yer açmaya çalışırız=) Seneye istanbul'a taşınıyorum, artık o zaman kadroda yer açarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Holy said: hafta içi 6-7 bence süper olur. haftaya haftasonu ben yokum zaten büyük ihtimal ışık açıyo mu 6-7 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 açıyo ama fiyat sabit ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tamam 5 ine almada ne zamana alırsan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Aynen 5inde sınav var benim 5inden sonra çarşamba perşembe cuma uygun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Perşembe - Cuma olursa hatta daha iyi olur Çarşamba Tolgalarla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 7sine çakalım maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 perşembe 6-7 göztepe hilal tesisleri alındı. evet kimler geliyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar