aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 halisahaya gidip birbirinizi mi yoklicaksiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Olm şöyle biri sakatlanmadı ki maçta görelim doktorluğunu, adam lisede 3-4 kırıkla gezerdi nasıl doktor oldu sıkıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ildenize iş düştü diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya ben hatırlıyorum. taaa ilk halı saha maçlarında oynamıştım hatırlıyorum az çok hepinizi. iyi oynayan çocuklar vardı aranızda. bizim kadro tam piknik tip. artık hayırlısı. 15 kişiysek 16 ya tamamlayıp hilal'de 8er mi yapıcaz? saha kasmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 16 olsun ya. farketmez yer.Batuhan_Bjk'de gelicem diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi kere yaptık 16 kişi, bi daha olmaz o olay 14 olcak en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben batuhanla konuştum başka bir maçı olduğu için gelemiyor bu cumartesi bana öyle söyledi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi kere yaptık 16 kişi, bi daha olmaz o olay 14 olcak en fazla ben batuhanla konuştum başka bir maçı olduğu için gelemiyor bu cumartesi bana öyle söyledi kendisi Arkasokak said: ya ben hatırlıyorum. taaa ilk halı saha maçlarında oynamıştım hatırlıyorum az çok hepinizi. iyi oynayan çocuklar vardı aranızda. bizim kadro tam piknik tip. artık hayırlısı. 15 kişiysek 16 ya tamamlayıp hilal'de 8er mi yapıcaz? saha kasmasın. nick mi farklıydı? ilk maç derken ne kadar ilk maç, kaç sene evvel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yalnız Batuhan abi seni takdir ediyorum bu efsane satışından dolayı haha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 4 sene öncesi sanırım. modada maç yapmıştık. nicki boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kimsin müdür sen? Merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 maçta simaen tanırsınız gider ayak şutlanmıyalım yörünge dışına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şahsen ben 110 kilo adamım biraz uzun boyluyum 1.85 kadar tek avantajım 3 yıl trabzonda 2 yıl fenerde oynamış olmak ama onlarda eskide kaldığı için saymıyorum sadece göz korkutmak için söyledim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ney 1.85 mi :D atma recep din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ulan ya kaç :D tamam sen 1.1385*981* olabilirsin o yüzden kısa gelmişimdir sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 beni çıkartın off neyse başka sefere artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Holy panter kaleci mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 oha negzel lan futbol bolumunde kufur serbest. cok sevdim burayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 futbol şiddettir, futbol adam bıçaklamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Esh said: oha negzel lan futbol bolumunde kufur serbest. cok sevdim burayi. nasıl serbest? yok öle bişi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Holy ye kaleci denilebilmesinden bahsediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ilk maçlar da olup da sonradan gelmeyen fenerli tek kişi vardı, o da apex. o da nie msj atmasın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 balon said: Yalnız Batuhan abi seni takdir ediyorum bu efsane satışından dolayı haha:D abi ne desen haklısın da bizim eski okuldan arkadaşlar maç ayarlamış ya mecburen ona gitmek zorundayım. gelmek çok isterdim ama aynı haftasonuna 2 maç teklifi geldi ya aylar sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi, urza çıkacak diyecem de, gsli diye kaldı aklımda o da. bilemiyorum. yalnız benim bacağım iyiye gitmiyo pek bikaç gündür. kotarırım diyodum haftasonuna kadar da, olmuyo vallahi. o açıdan oynamasam daha iyi, adam fazlalığı da var galiba tam takip edemedim. gelip izleyeyim artık bi sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ayağı sakatlar için kalecilik öneriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar