Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ayrilmayi istemek baska birseydir, suc falan da degildir bence, terorizm baska birseydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Esh said: franco sonrasi ispanyanin yapilanmasina dikkat etmek lazim. ispanya tam anlamiyla hicbir zaman bir ulus devlet olamadi. zaten bir cok grubun birle$mesi-koalisyonuyla olu$mu$ bir ust otoriteye (anayasaya) sahip. dolayisiyle pkk yi ira ile kiyaslamaniz daha bi mantikli olabilir. ira değil eta. Ira İrlanda'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bu arada Thy'nin Barcelona gibi bir kulubü taşıyacak olmasının ne demek olduğu tabi arkadaşlar tarafından zerre önem görmemiş, Thy'nin yaptığı bu muhteşem reklam çok bilmiş arkadaşlar tarafından tabi yok görülmüş bu ayrı bir komedi. Diğer bir komedi ise İspanyolların çıkarttığı zorluklar. Diğer trajikomik şey de pkk ile Barcelona'yı bir anda aynı kefeye koyabilip yargılayabilmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hacı sen bambaşkaymışsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Evlat gocunma hemen sana spesifik bir yargılama yapılmadı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Katalanlar Bir ırk , pkk ise bir terorist örgütü ondan dolayı bayağaaa bir fark vardır ama ETA ile PKK arasında fark var mıdır dersen bence hiçbir fark yok , tamamen aynılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 balon said: Bu arada Thy'nin Barcelona gibi bir kulubü taşıyacak olmasının ne demek olduğu tabi arkadaşlar tarafından zerre önem görmemiş, Thy'nin yaptığı bu muhteşem reklam çok bilmiş arkadaşlar tarafından tabi yok görülmüş bu ayrı bir komedi. Diğer bir komedi ise İspanyolların çıkarttığı zorluklar. Diğer trajikomik şey de pkk ile Barcelona'yı bir anda aynı kefeye koyabilip yargılayabilmek . (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 çok kel alaka bir tartışma bu. barcelona'ya forma satan firma terörist mi giydirmiş olacak yani? adamların kendi meclisleri var kendi bayrakları var ve evet barcelona gibi bir de takımları var. ispanyollar barcelona'yı kendi liglerinde oynatıyorlar da, biz altlarına uçak verince mi sorun oldu? kısaca ispanyollar ayrılıkçı bir örgüte yardım etmemize değil, kendi ülkelerinden bir havayoluyla barcelona'nın anlaşmamasına kızmış durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 DeaN said: Esh said: franco sonrasi ispanyanin yapilanmasina dikkat etmek lazim. ispanya tam anlamiyla hicbir zaman bir ulus devlet olamadi. zaten bir cok grubun birle$mesi-koalisyonuyla olu$mu$ bir ust otoriteye (anayasaya) sahip. dolayisiyle pkk yi ira ile kiyaslamaniz daha bi mantikli olabilir. ira değil eta. Ira İrlanda'da. ukalalik yapma, o da biliyor eta oldugunu, amaci herkesin daha cok tanidigi bir terror orgutunun adini vermek. pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 thy yi ben destekliyorum basarili bir is yaptilar bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ya sonucta olay solcu teror orgutleri degil mi. ira-eta-pkk hemen hemen ayni mantikla hareket ederler, irk bazli hareketlerdir. temelde ezilmi$lik-haksizliga ugrami$lik du$uncesi egemendir. IRA'nin olayi bitti $u anda, eta en son bari$ yok eylemlere devam karari aldi. pkk desen ne olacagi belli degil. sol terorun sonunun geldigi du$unuluyor avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 barca yı taşıyan thy uçağı düşsünde bize giren çıkan neyse rahatlıyalım. nedir lan bu. adamlar yapmış anlaşmayı. maksat cebe para indirmek. her türlü uluslararası organizasyona katılan, milli takıma adam veren takımın ve ülkesinin derdi bizi gerdi 5dk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 thy sponsor olunca mi akillarina gelmis barcelonanin terorist destekledigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ZaugnaKhaldun said: o kadar barcelona destekçisi, pkk sempatizanı mı oldu bir anda? cadı avına çıkmayın. 3 harfle tanımlıyorum seni kıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bence ispanyollar biraz su kacirmis seye. Thy alti ustu barcelona clubune sponsor olmus, nedir yani buyutulcek. Ha bence manchester uniye olsa daha iyimis. Daha bi severim manuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ohoo bu daha bişey mi fener rüştü'yü sattığından beri dargın gerçek madritliler türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 katalanlar bagımsızlıgını ilan etti edecek. katalan milli takımı arjantin ile maç bile yaptı(yapacak ya da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pkk'nin katalanlarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 katalmayanlar filan diye espri yapilmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 katalanlar bağımsız olsun da ispanya milli takımı da artık bölünsün güçsüzleşsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pkkyle ne alakası varki adamların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 zamaninda ispanyaya goceden kurtlermis katalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adamınbiri said: katalanların tam olarak ne istediğini açıkcası ben bilmiyorum cidden bizim pkk kadar ağır bi ayrılıcıklı terör örgütümü yoksa daha farklı bişey mi? eğer böyle ise thy bunu kasıtlı mı yapmıştır acaba. Daha moronca bir soru son 2 haftadır duymuyordum. Katalanlarla PKK'yı kıyaslamak gerçekten herkesin harcı değil. Katalanlar Ispanya'da azınlık olmalarına rağmen, daha zenginler, Ispanya'da da çok nufuslu bir kimlikleri var, Katalan mimarisi, mutfağı hedesi hödösü, genel olarak kültürü Ispanyollar'dan çok daha ağır basar bir çok yönden. Ayrılmayı istiyorlar ama kendilerini Ispanyol olarakta görüyor çoğu Katalan olmanın yanında, ama unutmamalıyız ki burda bir ırktan bahsediyoruz, ve Katalanların herhangi bir terör organizasyonu falan da yok. Bütün Irlandalıları IRA mensubu saymaktan, veya bütün Kürtleri PKK mensubu saymaktan hiç bir farkı yok. Iki gram beyninizi kullanın gelecekte rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "roket adam" said: ulan her boku bitirdik, ispanya'nın iç meselelerine dahil olup, taraf tutuyoruz. nasıl bir yönetim anlayışıdır bu yaa. ispanyollar haklı yani. +1 Bir de mesleği siyaset olup mesleğine futbol katanlar oluyor alakasız bi şekilde. Beyin yapısına bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Cons said: pkkyle ne alakası varki adamların? Kürtler'le biraz alakaları var ama pkk ile olduğunu ben de sanmıyorum. Konun siyasi olması ve hala kapatılmaması ilgin. Sanırım anket sonuçlarının modların hoşuna gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar