soulberry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yanıbaşımda biri uyuyo. bunu yazarken bile kasılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben de istiyorum, mouseta istiyorum ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 benimki içine pislikler kaça kaça artık eskisi kadar fazla ses çıkarmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kim uyuyo ;))))))))9999 o değil de ben de pembe silikon klavye istiyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 uyansın. klavye ile yazmak önemli bir olaydır. uyumak da neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 logitech slim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 klayve dediğin ses çıkarmalı kodu yazdıktan sonraki enter'a her basışta haz alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 uyanır gibi oluca öperek uyandırmış gibi yap. çok özledim filan de. yazmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi bide insan klavye gürültüsüne uyanmazki yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 uyuması yanlıs zaten bosver sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ekran klavyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 lim sadfdfsdf x-> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bi ara lazerli klavye yapmışlardı. masaya klavye şeması yansıtıyodu küçük bi projektör, dokunup yazıyodun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_7846_1.jpg bunlar sessiz feci ama yazması çok kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Klavyenin ses duzeyi biraz da yazana bagli. Catir cutur daliyor tanidigim bi cok kisi. Sanirsiniz ki dayak atiyor. Onun disinda evdeki logitech klavyem gayet sessiz. Bir de bu tip konularda slim klavye oneririm. Laptop klavyesi gibi olanlar yani. Klavyeye dalmazsaniz pata kute ses cikarma ihtimalleri yok pek. Yazmasi da kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 pogodi said: kim uyuyo ;))))))))9999 o değil de ben de pembe silikon klavye istiyorum asd yaratıldı ve mevcut :): http://www.blisstree.com/files/673/2008/11/pink-roll-up-keyboard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben de istiyorum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Norak said: pogodi said: kim uyuyo ;))))))))9999 o değil de ben de pembe silikon klavye istiyorum asd yaratıldı ve mevcut :): http://www.blisstree.com/files/673/2008/11/pink-roll-up-keyboard.jpg bunun simsiyahı usbye takınca mavi neon ışık veriyo 10 liraydı elektrowörldde capacity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ondan ben almıştım 2 gün kullanabildim cok dandik attım bi köşeye yatıyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sessiz klavye önemli ama cidden ya. yurtta mesela oda arkadaşım uyurken kulaklık takıyorum ve farkında olmadan çatır çutur basıyormuşum tuşlara. aynısını o da yapıyor ama çare yok işte adam kulaklığı mı çıkarsın yoksa tuşlara sessiz basıcam diye 10 dakikada mı yazsın? keşke ses yapmayan klavye olsa da kullansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 E slim klavye iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yanında biri uyurken bilirim o kasıntı durumlarını. sessiz klavye falan çözüm değil. kıvrılıvercen yanına sarılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 slim klavyede ses yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 slim klavye de yapıyor gerçekten. yani laptop klavyesi falan da direk çat çat çat. bir de işte düşün tam uyumaya çalışırken en ufak ses rahatsız edebiliyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar