dieevil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 auhuahsduah sabah izledim süper yaa. referandum kaç para biliyon mu? aushduashfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 allahım adam 4 minare icin referandum olur mu diyor adamlar bu kadar ufak bir detay icin bile halkın gorusunu/insiyatifini onemsiyor da soruyor ayrıca masraf olur dedigi ulke isvicre ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sdfsfsffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hehehehe harbiden iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 cok kral bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 cübbeli forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hoca kopart bizi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ya bu adam cidden çok kral bi adam ya. oturup izlenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.zaytung.com/fotos/repler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 adam tam bi ruh hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "HOCAMIN DERSLERİNİ YANINDA ALMAK RABBİMİN VERDİĞİ BÜYÜK BİR NİMET FIRSATI OLANLAR HİÇ KAÇIRMASIN HELE BU PERŞEMBE AKŞAMI TESBİH NAMAZI VAR AYDA BİKEZ KILINIYOR GÜNAHLARI TOPYEKÜN DÖKELİM İNŞEALLAH" Hadi beyler kaçırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ülkemizin yetiştirdiği sayılı komedyenlerden biri, ama savunduklarında ciddi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahahah. "benim kuş ötüyor." dan sonra sağlam patlatmış bombayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "Tatar Ramazan" said: Ülkemizin yetiştirdiği sayılı komedyenlerden biri, ama savunduklarında ciddi maalesef. hahahahah +1 gerçi ben söylediklerinde ciddi olduğuna pek inanmıyorum, ifadesi, vurguları filan tribünlere oynuyomuş gibi geliyo. cemaat ne duymak isterse onu sıkıyo işte, kendisi pek sallıyomuş gibi gözükmüyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Gayet ciddi abi, sadece güzel güzel esprili nükteli şekilde kazıyor beyinlere anlatmak istediklerini. Bu videoda da gözüktüğü üzere, bir yandan minare girsin falan diye espri yaparken, bir yandan da Mehdi'nin gelmek üzere olduğunu ve çoluk çocukları için işi gücü bırakıp İslamı yaymaya çalışmaları gerektiğini anlatıyor müritlerine. Yani boşa kurşun yakmıyor aslında, her lafın altında bişiler gizli, ama tatlı dil yılanı mantığıyla gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Law said: "GÜNAHLARI TOPYEKÜN DÖKELİM İNŞEALLAH" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ahahahaha sivri yapmışlar batar. ee çıkma üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 UHSUDHAUDHAUHDAUHDUAHDUHAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Law said: "HOCAMIN DERSLERİNİ YANINDA ALMAK RABBİMİN VERDİĞİ BÜYÜK BİR NİMET FIRSATI OLANLAR HİÇ KAÇIRMASIN HELE BU PERŞEMBE AKŞAMI TESBİH NAMAZI VAR AYDA BİKEZ KILINIYOR GÜNAHLARI TOPYEKÜN DÖKELİM İNŞEALLAH" Hadi beyler kaçırmayalım. görünce biletixe girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zuh zuh zuh zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar