Pewpew Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 sanirim artik gönül rahatligiyla istanbula gidebilecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sarhoş olan kız, herif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 xunn said: wastyrx said: Hayır abi davaya gitmeyen suçsuz adamı bile suçlu yaparlar ki sen suçlusun, sana ne yaparlar allah bilir xD Suçluyum ama haklıyım, güle güle. İşte hak versek de işler öyle yürümüyor zuuncum. Hallolar inşallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Yapma ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Davanın tarihini hatırlayamayacak kadar karizmatiğim - Xunn Evladım burda çoluğa çocuğa karışmış, hayatı atılmış 25-26sını geçmiş bir sürü insan var. Böyle şeylerle karizma olamazsın burda :p Mavi gözlü bi çocuğum oldu falan desen daha çok sever insanlar seni. Ya da zamanda yolculuk yapıp 10 sene önceki paticiğe gidip şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oha la xunn o halde birisini nasıl dövmüş, hatta mahkemelik olmuş. çocuk flanmı dövdün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 xunn said: Selamlar. Az önce son davamın bugün oldugunu hatırladım, yine kaçırdım. RESPONSIBILITY GENERAL. http://i.imgur.com/N3uJu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Sina karakter analizin çok off abi, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Ardeth reyiz yardirmis helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Çünkü ben dün geldim foruma, mizacım belli değil negatif birşey anlatırken bile. Stay pleb, paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 2 tane oğlan kavga ediyor diye dava açmak saçma bence :S öpüşün barışın basın gidin derim ben adam gibi traş olun bide arasıra o haller ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 xunn said: Sina karakter analizin çok off abi, üzgünüm. biliyorum ama yaptığın şey çok aptalca geldi o yüzden ve de internetteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Aptal ötesi zaten, attention span 15 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ardeth said: Davanın tarihini hatırlayamayacak kadar karizmatiğim - Xunn Evladım burda çoluğa çocuğa karışmış, hayatı atılmış 25-26sını geçmiş bir sürü insan var. Böyle şeylerle karizma olamazsın burda :p Mavi gözlü bi çocuğum oldu falan desen daha çok sever insanlar seni. Ya da zamanda yolculuk yapıp 10 sene önceki paticiğe gidip şansını dene. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Xunn içerde ilk geceden bolca evlilik teklifi alır, hamam gününe kadar bile beklemezler asdasdsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 edit: forum sapıttı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 İki arkadaşın birbirini trollediği postları ciddiye aldınız zaman çok üzülüyoruz Ardeth'le biz. Kırılgan çiçekleriz zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 tabi canım, Ardeth hiç bu tür şeyler düşünür mü arkadaşı hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 şu kondu mu? http://www.imbecile.me/wp-content/uploads/2010/11/before-prison-after-prison.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 idilik said: tabi canım, Ardeth hiç bu tür şeyler düşünür mü arkadaşı hakkında? Babby's first clueless troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 aslında amacım sadece xunna internette gününü bildirmekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sen ne dediğini bilmiyorsun Sina, bırak ibillik bize ne düşündüğümüzü söyleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 helal hacı, bi yerden başlamak lazım. sen iki yerden başlamışsın daha güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Hakimin davayi acan kisiye xunn'dan darbe alabildigi icin muebbet vermesi lazim aslinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar