wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Seele said: kacirdim ben özet gecin ne yapmis adam. süpriz buttsex gelecek haberi yok =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 haberi olsa supriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Hayır abi davaya gitmeyen suçsuz adamı bile suçlu yaparlar ki sen suçlusun, sana ne yaparlar allah bilir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 gir artık hapse daha cıkacan da olayları yazacan ne oldu nasıl ortam faln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 wastyrx said: Hayır abi davaya gitmeyen suçsuz adamı bile suçlu yaparlar ki sen suçlusun, sana ne yaparlar allah bilir xD Suçluyum ama haklıyım, güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Tanıdık avukat var. Edit: sdgsfhsgfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kavga sırasında kafana sert darbeler aldın herhalde? yoksa bir insan 2 kere mahkemeyi unutamaz abi evladım olsan avukat tutmam o kadar net bi daha ki mahkeme tarihi yazda buraya, denk gelir hatırlatırız. yazık bok yoluna gidicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 acikcasi su durum icin di'ye +1 diyorum. hayir gercekse harbi gerizekalilik degilse ki bariz fake illa biri laf atsin da banlensin diye yaziyosun ahmetcim 2. kez davami unuttum dediginde gerizekali misin demektense baska ne diyecek ki insanlar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Tebrik edenler de çıkmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hakketen unuttum yazmıs hakim lise universite hocası karısımı mantıgında biri ise banhammer vurabilir. saksı deilim bennnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Cyber bullying kurbanıyım, herkes banlansın. Flassh said: kavga sırasında kafana sert darbeler aldın herhalde? yoksa bir insan 2 kere mahkemeyi unutamaz abi evladım olsan avukat tutmam o kadar net bi daha ki mahkeme tarihi yazda buraya, denk gelir hatırlatırız. yazık bok yoluna gidicen http://i.imgur.com/CoqJS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Seele said: kacirdim ben özet gecin ne yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 eski kız arkadasının erkek arkadasını dövmustu heralde tam hatırlamıyorum ama kendisi 60 kiloydu dövdügü eleman neden baksam 85 faln cekiyordu heralde siklet farkından dolayı hakim iyi davranacak bir 3 sene yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Lan eski sevgilisi olsa niye döveyim, manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 degil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 işte sen dısarda kalan eleman oldun da hazmedemeyip dövmedin mi yoksa cok mu farklıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Kız için değer mi, adamı dövseydin hadi neyse. Edit: Ya bu benim balon ne zaman patlayacak? sdfdfg İlkokul çocukları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Hatunun ev arkadasıydı, benim hatun sevgilisinin arkadasıydı, sarhoş kendinden geçmiş hatuna kayınca ben de gördüğüm yerde kaydım. Ya baya background'u var yılan hikayesi, salla. http://i.imgur.com/uvmh8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Haketmiş işte bayağı, takdir ettim sahiden bro. Ağzıyla burnunun yerini değiştirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 iyi yapmışsın o zaman. herkes kendi adaletini kendi vermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oha dallas gibi. madem sevişmişler bıraksaydın keşke peşini. bi de kızların sarhoştum hatırlamıyürüm karşı koyamadım :(:( tibine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 sarhosluk bahane edilecek bişe degil yanımda sarhos olanı dövüyorum dövdüm döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 e senin bi kizla isi pisirip yakalaninca sarhostum demenle ayni iste ne farki var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 içki bütün kötülüklerin anası dememişler boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar