Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Oha omen gibi, az önce aradılar kadıköy karakolundan, pazartesiye ifade vermeye gelmem bekleniyormuş. BİSMİLLAH ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Pazartesi epeyce eglenceli gececek desene karakol ahalisi icin =) Bi tipe bakacaklar, bi olaya bakacaklar, sonra topluca kopacaklar. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Aket-Atum said: noldu bu iş? Aket tokat attığın adamın feykiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 o saçlar kesilcek lan satanist misin sen falan geyiklerine girerlerse dikkat et. IT'S A TRAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ben olsam avantajlarımı kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bence kadınlığını kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Killer said: ceza çekmiceksem sokakları temizlerdim. sende bıçaklanmazdın xunn. http://www.joeydevilla.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/03/internet-tough-guy-magazine.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 "Golden Virginia" said: bence kadınlığını kullan +AHFDSIBNDFŞBNAMFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bugün ifade verdim. Öyle gittim verdim çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 gelip bende sana dalsam sen şimdi beni şikayet etsen sana acıyıp bıraksalar sonra beni biri dövse böle ben gidip şikayet etsem sonra onu dövseler sonra oda... hukuk bilgim bu kadar işte benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 avukatin olmadan konusmadin di mi? susma hakkini kullanacaksin boyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 çok amerikan filmi seyretmişin penth yaramamıs sana oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ee ne anlattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 badass olman için işi kılıfına uydurup dövmen lazımdı. hüküm giyersen adi bir suçlu olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 "Golden Virginia" said: bence kadınlığını kullan abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ne ilginc kavgalar varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 xunn, geçen gün rüyamda gördüm seni, gördüğüm en güzel kızlardan biriydin lan şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Boxerı değiştirdin umarım. Koku yapar. İfadede olanı anlattım valla. Ne olacaksa olacak işte meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Vingthor said: gelip bende sana dalsam sen şimdi beni şikayet etsen sana acıyıp bıraksalar sonra beni biri dövse böle ben gidip şikayet etsem sonra onu dövseler sonra oda... hukuk bilgim bu kadar işte benim sonra hepimiz uşağı dövelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sonra "katil uşak çıktı.." tabii lan katil uşak çıkar.. suçsuz adama, allahın garibine dalın siz kafanıza göre.. kafası atınca kesmesin ama.. afferin uşağa. işçinin emekçinin ezilmeyeceğini gösterdiği için bravo ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 e ulan fabrikatörü dövsek servet düşmanı olcaz. hem tanımadıgımız etmediğimiz adamı niye dövelim,tertemiz uşak varken? duruyo evde,bi işe yarasın işte herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 uşağını döven, çocuğunu kesince ağlamaz demiş atalarımız.. it, ite , it kuyruğuna sinirlenmelidir.. gidin iti tekmeleyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 uşak olmak isteyen var mı? doggymeat? hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sosyal sınıfımı küçük burjuvadan aşşaa indirecek hiç bir mesleğe tenezzül etmem baybay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ama işte devrim olunca uşaklar ve işçiler o küçük burjuvanın poposunu tekmeleyecekler! atalarımızın da dediği gibi, devrim işçilerin ve uşakların ayakları altındadır! soysuz kapitalistlere uşak olup da gurursuz bir zengin olacağıma uşak olurum iki ekmek bi süt alırım demiş ünlü bir teknik direktör.. ya da öle dememiş.. bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar