Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

"Golden Virginia" said:

Saeros said:

"Golden Virginia" said:

genişlik değil, kız meselesi diip adamın kız arkadaşıyla msnde konuştum gibi saçma sapan bilgiler verip, criminal record lol derse olmuo sorry

topic kişiselde bi de, ya paylaş derdini adam gibi çözüm önerelim ne bileyim öyle bir ihtiyacın varsa. moral veririz birşey yaparız kişisel sonuçta burası.

ha böyle yarım yamalak yarı türkçe yarı ingilzice topic açıp ilgi bekleyip 4chan muhabbeti istiyorsan git garbage ı kullan.

4chan ile ne alakası var topicin, mizahla karışık bi şekilde başından geçen bir olayı paylaşmış adam. kişisel'deki her topicin içinde "arkadaşlar perişanım, nolur yardım edin" gibi ibareler geçmesi gerekmiyor.

ay yapma gözünü seviyim savunucam diye

oku önce
bak orda demiş miyim HER TOPİC için gibi bir ibare. topicin başı sonu belli değil. bir de genelleme yapmışsın benim yapmadığım halde.

neyse aman ne zaman kişiselde birşey yazsam pişman oluyorum zaten

Dostum sanane, istediğim gibi yaparım topiği. Edebiyat dergisi çıkarmıyoruz burada, standartlarına uymak zorunda değil topikler, tipe gel.

Topic çözüm aramıyor zaten, sadece paylaşım. Hukuki bir konuyla ilgili gidip 18-25+ yaş arası random insanlardan bigli almak gereksiz. 2 tane hukuk ojuyan ve bitirmiş arkadaşla görüştüm şu ana kadar yeter o kadarı. Gerisi forum geyiği, çok fazla ciddiye almışsın sen patiyi. gül geç biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kusura bakmayın da bir noktada careface beni haklı bulup bulmaması bazı insanların. Beni ilgilendiren kısım benim forumda yakın oldugum ve özel bir bilgiyi paylaştıgım herkes beni haklı buldu. Olayı bilip bir tane adam çıkmadı oha abi haksızsın keşke yapmasayıdn diyen.

Çogunlugu takip edin, sürü olun biraz. Aaa.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip şiddet eğilimlerini destekliyorum xun. haklı olduğunu düşünüyosan ve karşındaki seni savcılığa veriyorsa kesin karşı tarafta bir ibnelik bir yavşaklık bir omurgasızlık vardır.

bir erkek dayak yedim diye savcılığa gidebiliyorsa ben o adamın erkekliğinden de kişiliğinden de cesaretinden de varoluşundan da tiksinirim.

güzel dövmüşün gz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

şimcik xunnla 2-3 sene önce muhabbetim vardı sırf, onun dışında xunn ı sırf forumdan tanırım. ama 2-3 sene önce muhabbet yaptıgım xunn sakin bi adamdı ve her ne kadar detayları burda açıklamasada sinirlenip herifin agzını burnunu dagıttıysa haklı olduguna inanırım açıkçası arkadaş. en kötü ihtimalle para cezası öder çıkarsın inşallah xunn.

dipnot: ben dayak yedim diye savcılıga gidecek kadar omurgasız adamın daha sonra adam toplayıp xunn u dövebilecegini zannetmiyorum. hani gelir 1vs1 sarhoş degilken xunn u döverse derimki OK tmm erkek gibi intikamını aldıda, dayak yedikten sonra bide xunn gibi kavgadan uzak adamı dövmek için "adam toplamaya" ihtiyaç duyuyorsa o tip bence gidip artonun programında yardımcı sunucu falan olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...