Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "Golden Virginia" said: Saeros said: "Golden Virginia" said: genişlik değil, kız meselesi diip adamın kız arkadaşıyla msnde konuştum gibi saçma sapan bilgiler verip, criminal record lol derse olmuo sorry topic kişiselde bi de, ya paylaş derdini adam gibi çözüm önerelim ne bileyim öyle bir ihtiyacın varsa. moral veririz birşey yaparız kişisel sonuçta burası. ha böyle yarım yamalak yarı türkçe yarı ingilzice topic açıp ilgi bekleyip 4chan muhabbeti istiyorsan git garbage ı kullan. 4chan ile ne alakası var topicin, mizahla karışık bi şekilde başından geçen bir olayı paylaşmış adam. kişisel'deki her topicin içinde "arkadaşlar perişanım, nolur yardım edin" gibi ibareler geçmesi gerekmiyor. ay yapma gözünü seviyim savunucam diye oku önce bak orda demiş miyim HER TOPİC için gibi bir ibare. topicin başı sonu belli değil. bir de genelleme yapmışsın benim yapmadığım halde. neyse aman ne zaman kişiselde birşey yazsam pişman oluyorum zaten Dostum sanane, istediğim gibi yaparım topiği. Edebiyat dergisi çıkarmıyoruz burada, standartlarına uymak zorunda değil topikler, tipe gel. Topic çözüm aramıyor zaten, sadece paylaşım. Hukuki bir konuyla ilgili gidip 18-25+ yaş arası random insanlardan bigli almak gereksiz. 2 tane hukuk ojuyan ve bitirmiş arkadaşla görüştüm şu ana kadar yeter o kadarı. Gerisi forum geyiği, çok fazla ciddiye almışsın sen patiyi. gül geç biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 topic belli bir zümreye değil okuyan herkese yorum yapma hakkı verir adam gibi açıklamadığın için olayı millette böyle yorum yapıyor bebiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Abi kusura bakmayın da bir noktada careface beni haklı bulup bulmaması bazı insanların. Beni ilgilendiren kısım benim forumda yakın oldugum ve özel bir bilgiyi paylaştıgım herkes beni haklı buldu. Olayı bilip bir tane adam çıkmadı oha abi haksızsın keşke yapmasayıdn diyen. Çogunlugu takip edin, sürü olun biraz. Aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bence iyi yapmışsın ama yinede azına vurasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 zun sen de çok leşsin be abi. valla düşündüm de bi girip çıksan, aklansan fena olmaz sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adam hakli beyler. milletin arasinda sivrilmeye calistik resmen. pardon kardes, sen haklisin. keske biz de orda olsaydik da 2 tane de biz vuraydik cocugun agzina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi de pre sopa diyosun da kim bilir neyle geçirdin adama arkasından sonra cevap verememiş yazık euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu tip şiddet eğilimlerini destekliyorum xun. haklı olduğunu düşünüyosan ve karşındaki seni savcılığa veriyorsa kesin karşı tarafta bir ibnelik bir yavşaklık bir omurgasızlık vardır. bir erkek dayak yedim diye savcılığa gidebiliyorsa ben o adamın erkekliğinden de kişiliğinden de cesaretinden de varoluşundan da tiksinirim. güzel dövmüşün gz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 xunn'a hak veriyorum, umarım ceza almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 işte şimdi burda xun dövdüm diyor da fizik kuralları belli ya aşırı iman gücü lazım ya da cidden arkadan feci geçirmiş adamımız bilemicem internet burası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şimcik xunnla 2-3 sene önce muhabbetim vardı sırf, onun dışında xunn ı sırf forumdan tanırım. ama 2-3 sene önce muhabbet yaptıgım xunn sakin bi adamdı ve her ne kadar detayları burda açıklamasada sinirlenip herifin agzını burnunu dagıttıysa haklı olduguna inanırım açıkçası arkadaş. en kötü ihtimalle para cezası öder çıkarsın inşallah xunn. dipnot: ben dayak yedim diye savcılıga gidecek kadar omurgasız adamın daha sonra adam toplayıp xunn u dövebilecegini zannetmiyorum. hani gelir 1vs1 sarhoş degilken xunn u döverse derimki OK tmm erkek gibi intikamını aldıda, dayak yedikten sonra bide xunn gibi kavgadan uzak adamı dövmek için "adam toplamaya" ihtiyaç duyuyorsa o tip bence gidip artonun programında yardımcı sunucu falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Abi ben hala şeye takıldım o iri yarı görünen adam nası olur da "annesini" arar takip ediliyorum diye. Gerçi iki yumruk yedi diye polise gidecek adamdan beklenecek bi çapsızlık ehuahah. Ki o dayağı da senden yemiş Ayrıca msne gir it herif, sırf şu olay için msn yükledim lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 of ya ne krosunuz. savciliga giden adama omurgasiz demek ne? kamyonla adam toplayip gelince mi delikanli olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hakkaten anneyi aramak nedir ya? gerci sen arkadan takip ediyosan belki tinerci falan sanmistir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ya mum sence şu adam şu adamdan ne kadar dayak yiyebilir? Cassiline said: http://img94.imageshack.us/img94/5303/helalxunn.jpg Ciddi bi durum olur tehdit mehdit bişeyler döner de işi mahkemeye taşırsın. Hatun meselesi yüzünden 2 yumruk yemek ve dava açmak? Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dava acti diye hakim bey diger elemani azarlar, senlen mi urascaz lan veled diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 birşeycik olmaz, rahat ol. ayrıca façan oldu, taşşağın oldu, kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya ben hala o resimdeki ojeye takıldım resime bakıp bakıp duruyorum nasıl yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 DiadanLocke said: hakkaten anneyi aramak nedir ya? gerci sen arkadan takip ediyosan belki tinerci falan sanmistir? annesini aramamış, kız arkadaşıyla konuşuyormuş l2read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Golden doğruyu söyle, Xunn'un dövdüğü arkadaş sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yeterince vuramamış goldensa eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hakim olsam dövülen kişiyi hapse atarım ya. doğanın kurallarını çiğnediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Nerden çıkardınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ipden adini ve adresini bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar