escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hadi lan gelcekseniz gelin başladı
eski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kafanıza gore konusma acmayın argadasım ben actım once :)
slickers Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 cıvkı çıkmıştı iyi oldu yarın devam ederik
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Hadi iyi geceler, yarın aynı saatte..
slickers Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ahaha iyiydi ya bayağı güldüm her gün yapalım bunu :D
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 haha,gün geçtikçe sarıyor. iyi geceler hepinize.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Abi başlıcam trolle pay veriyosunuz saat 3 ten beri adam gibi muhabbet dönmedi onur da onur onur da onur..hadin gg bu sefer ciddi ciddi iyi geceler.Umarım yarın falan daha düzgün olur.
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Dartanian said: Abi başlıcam trolle pay veriyosunuz saat 3 ten beri adam gibi muhabbet dönmedi onur da onur onur da onur..hadin gg bu sefer ciddi ciddi iyi geceler.Umarım yarın falan daha düzgün olur. Popüler olmanın zorluğunu bir de bana sor..
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Arkadaşlar selam. Biraz bu topicte bahsedilen ortak konuşmayla alakalı bir şeyler söylemek istedim. Şimdi şöyle bir şey, bu topic adı altında açılan ortak konuşmaları genelde bildiğiniz gibi ben organize ediyorum şu anda. Bu yüzden ben kafama göre insanlar alıyorum ve sevdim kişilerle muhabbet edip eğlenmek istiyorum.Bu arada sayıyı abartmamak koşuluyla sizlerden gelen pmlere göre hareket de ediyorum. Tabi konuşmaya birilerini alırken çevreden gelen tepkiye mümkün oldunca da dikkat ediyorum.Fakat nihayetinde benim zevk ve keyifime göre toparlanan ve eğlenceli geçen bir muhabbet silsilesi bu olay.Bu yüzden kişileri konuşmaya ben ekliyorum ya da istenmeyen bir durum olmayınca ben kafama göre bitiriyorum. Yani kafama göre gece takılacak bir çöplüğüm var.Kısacası bu ortak konuşmaların bu topicteki mantığı bu. Lütfen aramıza katılmak isterseniz tüm bunlar aklınızda olsun.Böylece uyarmak da ne bilim pek hoş gözükmüyor gözüme fakat olsun yine de bilgilendirilmedik olmaz insanlar. Tabi ki tüm bunlar benim stilim,ve benim kafama göre düzenledim bir tarz. başkası kafasına göre neyi düzenlemek istiyorsa düzenler.ki daha önce de bunun paticikteki örnekleri mevcuttu hepiniz bilirsiniz. Sağoluns,saygılar.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 arkadaslar, sizin ortak konusmaniz kimsenin umrunda degil, surekli biz simdi ortak konusucaz, evet cok guzel konustuk, hadi bida konusalim tarzi seyler yazmaniza gerek yok buraya gelip, oturun, konusun, biz ilgilenmiyoruz.
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Günde 10 kişi akşama konuşma var mı diye pm atıyorsa buradan bana ve bu topicinde belirli amacı varsa, seni ilgilendirmese de birilerini ilgilendiriyor. Kendi çapımızda bir şeyler yapıyoruz ve eğleniyoruz.Bu. O yüzden saçma olmuş yazdıkların.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kendi capinizda kalsin diyorum ben de.
Öne çıkan mesajlar