Pha Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Sen raad ol geniş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 raadol genişol raadol genişol kaybol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 raadol geniş takıl raadol geniştakıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kolpa abi resmen yapmayın. adam onu hem videoya alıp hem youtube a koymaz. koyamaz yani öyle bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dun baktıgımda ismi bulmustum bugün armoryde bulamadım aynı ismi degistirdimi acaba 2/2 de 200 kusur maç yapıp 1000 ratinglerde falan bi takımdı silvermoondan dı sanırım eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 güzelim mutilate spec ne hale geldi ya .lvl 70 zamanında herkes sub. oynarken ben assasin oynardım .Warriorların arkasına geçmenin bir anlamı vardı ,kendine vurdurmazdın falan şimdi böyle tipler arenaya giriyor .Herkezin hakkı oyun oynamakta bu hale gelmesi üzücü . Neyse videolar süper kriz geçirdim gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSmashUDie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 full pve gear + pve talent + pve glyph larla bkz adamlar çıkıp geyik yapmışlar süperde olmuş yok "mutilate ne hale gelmiş" fln lol ya kibirden geyik nedir unutmuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bizim cihat abi ya sesten tanıdım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 MeSmashUDie said: full pve gear + pve talent + pve glyph larla bkz adamlar çıkıp geyik yapmışlar süperde olmuş yok "mutilate ne hale gelmiş" fln lol ya kibirden geyik nedir unutmuşsunuz dostum 2 haftadır bu videoları arkadaşlarımla paylaşıyorum kendimde belki 20 defa izlemişimdir kimseye bişey dediğim yok sadece millet 1. tuşa basarak oynuyor demiş benimde aklıma geldi mutilate ne hale geldi diye .Kibir falan saçmalamışsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu adamların ratingi 1000,mmr ları 300 değilse silicem bütün charlarımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSmashUDie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 genel konustum ben 3 mesajın 2 si o şekilde çoğul eklerini google dan bi aratırsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aaaaaaaaaaa patates lan bu kamil. fear at şamana sen bunu kesicez haa. patato a.k .. muahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Efsane... Wuahaha krizlerdeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Şu videoyu çeken adamı bi yakalarsam var ya... Bir haftadır ne adam gibi raid ne arena yapabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2o5QoED7qSw vol3 gelmişşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oha 2 ye tek mi kesmişler noluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 zuhaha bu da süper.Warlock'la kedi fare oynuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Raad ol genis takıl ahah ulan zaten tek kisiymis, burda koptum zaten asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ahah adam komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 aahehahahha arena bitmeden 1 kisi oldugunu anlamiyorlar =D chart gelmese ararlar diger adamida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi mükemmeller lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hah hq yapınca oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yakınımda dur, çıkar çıkmaz sutunu koy kamile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ilk videoda neler oluyor öyle ya. herif paso bişeler spamladı da rakibin hp bar paso fulldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Uber olmuş çok güldüm lan 2.videoya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar