Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori heronuz [hon]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
spompas said:

Tempest tam bir takım lideri vasfında, her şey bir anda bitmiş sanarken ortaya cıkıp oyunu bile cevirir, cıkardıgı yaratıklarlada iyi bir offence/defance, toplu ataklardada ultimate skilli çok etkili. stun desen war immo desen war offence defence desen war
yönetir.

2 tane item yeterlidir
portal key birde invul yapan talisman vardı adını hatırlamıyorum,
bas talismanı gir portalla içine kim kurtulcak?

Bu çok karşılaşılan bir durum ya, Tempest-->Blink--->Genocide

Fakat şöyle de bir durum var, bunu 1 yaparsın 2 yaparsın, 3.'de halen takımda Tempest'a focuslanan stunner yoksa karşındaki takım kötü demektir. Ben Tempest'lı oyunlarda özellikle combat'a girmeyip Tempest'ın gelmesini bekliyorum ki ultisini bozabileyim.

Ha ama tabii base'e girerken çözümü yok, ızdırap adam, orası ayrı.
Mesaj tarihi:
panda zevkli baya ya.

hiç beklemiyodum bu oyundan öle bi karakter. tripleri hareketleri o vurduğunda cıkan duman animasyonu falan bildiğin kung fu panda. ulti falan cok tatlı.

biraz fazla guclu gibi, med game'dede late game'dede cok vuran bi hero için bence biraz fazla etkili skilleri var early game'de.
Mesaj tarihi:
kesinlikle çok haklısın ya . Abi avatarından başlayan bi iticiliği var adamın çok abidik gubidik bi tasarım olmuş hammerın tasarımı

http://img24.imageshack.us/img24/5145/hammerstorm.jpg
http://9.media.tumblr.com/tumblr_krmk7srNQ51qa909xo1_500.jpg
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

demin hellbringer'ın hastası ötesi birseyi oldum galiba. biri dedi harkon git ona diye. harkon+codex muhtesem oluyor lan

harkon ne lan ben codex refresher yapiyorum
Mesaj tarihi:
normal armor gibi magic armor artmıyor. ekstra bi item yapmadığın sürece başlangıçtaki kadar kalıyor (ie 20% reduction). bu yüzden hellbringer gibi kendi skilliyle magic armor düşüren heroya bütün attack dmgını magical yapan item cuk oturuyor

ha tamamiyle bireysel oyun tabi bu. takım oyununda yapılcak iş değil
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

hellbringerin ultisini purgeleyince kayboluyordu bi ara. düzelttilermi onu yoksa bug değilmiydi o ?

Hon da denemedim ama purge summon unitlere çok fazla vuruyor. Direk öldürmüyor ama az hp si kalıyordu galiba. Bug değil yani.
Mesaj tarihi:
barbu said:

o lanet olası nc ler her seferinde bana atiyo o purge. istisnasız. hangi hero olursa olsun, kaç kişi olursa olsun ben yiyorum o purge u. kafayi yicem

ahahah adam içerlenmiş :D az önce de pyromancer idim deadwood'a ulti attım ve tek vuruşluk hp'si kaldı.Nc'deki arkadaşlar purge attılar ve tek vuruş yapamadan Deadwood arazi..
  • Yeni Oluştur...