pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Glacius çok mu dandik bir hero? Milletten 1-2 seviye yüksek olmama rağmen slow büyü yiyince çatır çatır indiriyorlar hemen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dagger alman lazım ona, iyi oynayanın elinde tam bir çile hero dagger bkb aganim yetiyo
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yavuz valkayriylen butunlestin zaten.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Hellbringer cunku adam death metal
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 spompas said: Tempest tam bir takım lideri vasfında, her şey bir anda bitmiş sanarken ortaya cıkıp oyunu bile cevirir, cıkardıgı yaratıklarlada iyi bir offence/defance, toplu ataklardada ultimate skilli çok etkili. stun desen war immo desen war offence defence desen war yönetir. 2 tane item yeterlidir portal key birde invul yapan talisman vardı adını hatırlamıyorum, bas talismanı gir portalla içine kim kurtulcak? Bu çok karşılaşılan bir durum ya, Tempest-->Blink--->Genocide Fakat şöyle de bir durum var, bunu 1 yaparsın 2 yaparsın, 3.'de halen takımda Tempest'a focuslanan stunner yoksa karşındaki takım kötü demektir. Ben Tempest'lı oyunlarda özellikle combat'a girmeyip Tempest'ın gelmesini bekliyorum ki ultisini bozabileyim. Ha ama tabii base'e girerken çözümü yok, ızdırap adam, orası ayrı.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dory said: yavuz valkayriylen butunlestin zaten. stunımı atarım gerisine karışmam hacım
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Gladius'la oynamak çok zor sanırım ya da ben beceremiyorum. Poff.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 glacius olmasın o ? :> şaka bi yana pek sevmem bende. takım herosu anca.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Evet Glacius :P Bıraktım ben de onu. Sand Wraith'e girişiyorum :D
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 panda zevkli baya ya. hiç beklemiyodum bu oyundan öle bi karakter. tripleri hareketleri o vurduğunda cıkan duman animasyonu falan bildiğin kung fu panda. ulti falan cok tatlı. biraz fazla guclu gibi, med game'dede late game'dede cok vuran bi hero için bence biraz fazla etkili skilleri var early game'de.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hala jereziah benim favorimdir.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dotada favori str herom sven iken şu hammerstormu hiç beceremedim. çok acayip. tipini sevmiyorum galiba. sven'in karizmasını düşün bi bide şu salaa bak.
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kesinlikle çok haklısın ya . Abi avatarından başlayan bi iticiliği var adamın çok abidik gubidik bi tasarım olmuş hammerın tasarımı http://img24.imageshack.us/img24/5145/hammerstorm.jpg http://9.media.tumblr.com/tumblr_krmk7srNQ51qa909xo1_500.jpg
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 soul reaper sevmeye basladim bu ara.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 demin hellbringer'ın hastası ötesi birseyi oldum galiba. biri dedi harkon git ona diye. harkon+codex muhtesem oluyor lan
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dement tam bir lider. harika support. sahsen support oynamayi sevdigimden oyun demente. takimda beyinsiz yoksa tadindan yinmez.
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hammerstorm her vurduğunda elindeki zımbırtı kırılacakmış gibi geliyo bana nedense.. özellikle ulti açtığı zaman
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Vingthor said: demin hellbringer'ın hastası ötesi birseyi oldum galiba. biri dedi harkon git ona diye. harkon+codex muhtesem oluyor lan harkon ne lan ben codex refresher yapiyorum
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hellbringerin ultisini purgeleyince kayboluyordu bi ara. düzelttilermi onu yoksa bug değilmiydi o ?
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 normal armor gibi magic armor artmıyor. ekstra bi item yapmadığın sürece başlangıçtaki kadar kalıyor (ie 20% reduction). bu yüzden hellbringer gibi kendi skilliyle magic armor düşüren heroya bütün attack dmgını magical yapan item cuk oturuyor ha tamamiyle bireysel oyun tabi bu. takım oyununda yapılcak iş değil
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Aluriel said: hellbringerin ultisini purgeleyince kayboluyordu bi ara. düzelttilermi onu yoksa bug değilmiydi o ? Hon da denemedim ama purge summon unitlere çok fazla vuruyor. Direk öldürmüyor ama az hp si kalıyordu galiba. Bug değil yani.
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 purge warcraftda summoned unitlere 400 dmg koyuyo, dotada 800 dmg koyuyo diye hatırlıyorum..
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o lanet olası nc ler her seferinde bana atiyo o purge. istisnasız. hangi hero olursa olsun, kaç kişi olursa olsun ben yiyorum o purge u. kafayi yicem
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Kaede said: ha tamamiyle bireysel oyun tabi bu. takım oyununda yapılcak iş değil bu
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 barbu said: o lanet olası nc ler her seferinde bana atiyo o purge. istisnasız. hangi hero olursa olsun, kaç kişi olursa olsun ben yiyorum o purge u. kafayi yicem ahahah adam içerlenmiş :D az önce de pyromancer idim deadwood'a ulti attım ve tek vuruşluk hp'si kaldı.Nc'deki arkadaşlar purge attılar ve tek vuruş yapamadan Deadwood arazi..
Öne çıkan mesajlar