Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Trabzonspor - Fenerbahçe 20.12.2009 @ 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

sevgili aziz amca, kuzu ali, losturacı şekip ;

sizleri en derin sevgilerimle kucaklar iken aşağıdaki konularda da bir basın bilgilendirme toplantısı düzenlemenizi hasretle bekliyorum ;

TS-FB

* henüz maçın başında , yaklaşık 4-5 m geriden gelen adama nasıl ofsayt kaldırılır

* aynı yan hakem, genç semihin , el, kol, avuç kullanarak topu önüne alışını nasıl göremez

GS-GB

* bazıları el,kol ve avucu göremez iken bazıları nasıl olurda pozisyon icabı ele omza yüze çarpan topu elle oynama olarak değerlendirir

* ve nedense yine bazıları yine ofsayt olmayan bir pozisyonu jeneriklik bir gol olmaması için nasıl engeller

* ve bazı büyük hakemler nasıl olurda maç saati henüz 45 bile olmadan maçı bitirebilir...

BJK-BRS

* bu maç tescil oldu mu ya da olur mu? böyle fahiş bir hata olur mu ? bunun neresine hata denebilir ?

* penaltı pozisyonunu hiç tartışmaya bile açmıyorum

peki sorarım size beyler, nereye kadar ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız kewell cım gs nin verilmeyen 2 golu de dogru karardı Türkiyede hakemler hep o maçtaki gibi düzgün süzseler pozisyonları daha bişe istemez.Ha ufak tefek hatalar illa ki vardı maçta ama öle sonuca etki etcek bi olay yoktu bence sen düzgün izle pozisyonları.Bi Gs li olarak takdir ettim hakemleri ben o maçta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...