Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahah gordum mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 mulgear6 said: Deacon said: Wendigo said: fenerbahce facia, rezil, cok kotu futbol oynuyor, oyunculari dandik, antrenoru bu isi bilmiyor vs vs vs vs... İlk yari lideriyiz! Altimizdaki takimlar, bi dusunun bakiyim bu is nasil boyle oldu diye? EZ DIK ;)= ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sevgili aziz amca, kuzu ali, losturacı şekip ; sizleri en derin sevgilerimle kucaklar iken aşağıdaki konularda da bir basın bilgilendirme toplantısı düzenlemenizi hasretle bekliyorum ; TS-FB * henüz maçın başında , yaklaşık 4-5 m geriden gelen adama nasıl ofsayt kaldırılır * aynı yan hakem, genç semihin , el, kol, avuç kullanarak topu önüne alışını nasıl göremez GS-GB * bazıları el,kol ve avucu göremez iken bazıları nasıl olurda pozisyon icabı ele omza yüze çarpan topu elle oynama olarak değerlendirir * ve nedense yine bazıları yine ofsayt olmayan bir pozisyonu jeneriklik bir gol olmaması için nasıl engeller * ve bazı büyük hakemler nasıl olurda maç saati henüz 45 bile olmadan maçı bitirebilir... BJK-BRS * bu maç tescil oldu mu ya da olur mu? böyle fahiş bir hata olur mu ? bunun neresine hata denebilir ? * penaltı pozisyonunu hiç tartışmaya bile açmıyorum peki sorarım size beyler, nereye kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yanlız kewell cım gs nin verilmeyen 2 golu de dogru karardı Türkiyede hakemler hep o maçtaki gibi düzgün süzseler pozisyonları daha bişe istemez.Ha ufak tefek hatalar illa ki vardı maçta ama öle sonuca etki etcek bi olay yoktu bence sen düzgün izle pozisyonları.Bi Gs li olarak takdir ettim hakemleri ben o maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar