Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Trabzonspor - Fenerbahçe 20.12.2009 @ 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Abi ne acı var bazılarında (14 Mayıs 2006?), yendikleri maçta bile Gs'ye çemkirmeler falan of.

Bonjo said:

Or1on said:

e galatasaray deplasmanı var ya, o yeter. :)

formalite maçı

Bence de.

+

http://www.sohbetlisin.com/galatasarayli-milan-baros-galatasaray-da_o.jpg
Mesaj tarihi:
ya hala gs deplasmanı falan diyorsunuz gerçekten ben böyle yüzsüzlük görmedim ya. en iyi ihtimalle berabere biticek işte maç ne konuşuyorsunuz ki? hayır biz şampiyon olcaz falan diyin ama fb'yi yencez demeyin komik oluyor.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Abi ne acı var bazılarında (14 Mayıs 2006?), yendikleri maçta bile Gs'ye çemkirmeler falan of.

Bonjo said:

Or1on said:

e galatasaray deplasmanı var ya, o yeter. :)

formalite maçı

Bence de.

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=JVqW01nm-Yk

maçın başında alanzinho'nun 2 metre geriden çıkışına bayrak kaldıran hakemin carlos'a verdiği - vermediği, veremediği - reaksiyon.

aciz dolu ortalık.:)
Mesaj tarihi:
Deacon said:

ya hala gs deplasmanı falan diyorsunuz gerçekten ben böyle yüzsüzlük görmedim ya. en iyi ihtimalle berabere biticek işte maç ne konuşuyorsunuz ki? hayır biz şampiyon olcaz falan diyin ama fb'yi yencez demeyin komik oluyor.

asy'de galatasaray üstünlüğü var canıms.
Mesaj tarihi:
İki takımda berbat oynadı ama fenerbahçe gibi takımlar zaten lig maçlarının yarısında kötü oynayıp gol atmasını biliyor.. Bizim trabzon en iyi oyununu ortaya koyduğu maçlarda bile gol atamıyor.. Nasıl kazanacaktık bu maçı bilmiyorum, neye güvenip hanımla bahse girdik 50 lirayı kaybettik..
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Wendigo said:

fenerbahce facia, rezil, cok kotu futbol oynuyor, oyunculari dandik, antrenoru bu isi bilmiyor vs vs vs vs...

İlk yari lideriyiz! Altimizdaki takimlar, bi dusunun bakiyim bu is nasil boyle oldu diye?

EZ
DIK

;)=
Mesaj tarihi:
3.47m likfark var arada hakem ofsayt verdi bunda artniyet var yoldan gecen yasli teyzeye anlatsan ofsayti orda o dudugu calmaz.

ardindan benzeri bir pozisyon bu sefer yuzde yuz ofsayt metre olarakta 55cm ofsayt vermiyor hakem.

bu nasil istir aziz?
Mesaj tarihi:
THARKAS said:

3.47m likfark var arada hakem ofsayt verdi bunda artniyet var yoldan gecen yasli teyzeye anlatsan ofsayti orda o dudugu calmaz.

ardindan benzeri bir pozisyon bu sefer yuzde yuz ofsayt metre olarakta 55cm ofsayt vermiyor hakem.

bu nasil istir aziz?

yine aziz mi satin aldi abi. erkin bari sen yapma... biz kaybedince Noldu aziz, 3 sene soz vermistin lol kek, kazaninca da aziz satin aldi.

aaaaaaaa.
  • Yeni Oluştur...