Economics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Yılbaşına yengeniz geliyo bi rosto yapiyim dedim hatuna . Varmı şöyle bol resimli bi tuto patlatabilicek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yenge-hatun-rosto üçgeni olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 rosto tabldot yemegi ya benim icin midem kalkiyo adini duydukca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi senin dediğin fakir rostosu: http://www.mutfaksirlari.com/wp-content/uploads/2008/03/dana_rosto.JPG ki bu yine zengin. Asıl rosto: http://4.bp.blogspot.com/_k5ijL0GAxes/SVlQ9HXwCzI/AAAAAAAAAvI/ARNaaQSwGt8/s400/Nasil+Rosto+Yapilir.jpg ya da http://www.iskenderiye.com/yasam/yemek/img/424f07c7373cd.jpg bu şekil olur, löp löp et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 biliyorum abi bole amerikan filmi yemegi aslinda da pavlov hesabi akliam o geliyo anasini satiyim herkes hepsinin tadida ayni mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fakir rostosu iğrenç ya, yumurta felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kasaptan nuar alınır. düdüklüye atılır. yanına havuç, soğan ve domates iri kesilip konur. tuz biber eklenir. pişirilir hepsi. sonra lök et dışarı alınır, dilimlenir. o arada diğer malzemeler sularıyla beraber püre edilir. dilimlenmiş etler bu sosun içine geri konulup bi taşım daha kaynatılır. yanına püre ya daq beyaz pirinç pilavı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yetemezsek size gelebiliyor muyuz yemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu kadar basit şeylere yetemeyenleri eve almıyoruz ne yazık ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 halbusi hayallerimiz vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Emaleth said: kasaptan nuar alınır. düdüklüye atılır. yanına havuç, soğan ve domates iri kesilip konur. tuz biber eklenir. pişirilir hepsi. sonra lök et dışarı alınır, dilimlenir. o arada diğer malzemeler sularıyla beraber püre edilir. dilimlenmiş etler bu sosun içine geri konulup bi taşım daha kaynatılır. yanına püre ya daq beyaz pirinç pilavı gider. ya sus omlet tutoriali yapip rep toplamaya calisan sensin emaYETh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bizde başka şeylere yetebilip sizinle paylaşabilirdik halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 350 gr bonfile al kestirme dövdürtme bunu bağlıyacaksın iple genelde kasaplarda o ipler bulunur nasıl bağlıycaksın rostonun bi ucundan diğer ucuna ipi geçireceksin sonrasında aynı iple dilimlere ayrır gibi bağlıycaksın yani piştikden sonra ipleri çıkardığında et direk kesilmiş halde olucak bunu 200 derecelik fırında birazcık su ile pişirceksin üstünü ara ara yağlamayı unutma yanınada yap püre tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 BonePART said: ya sus omlet tutoriali yapip rep toplamaya calisan sensin emaYETh bi kere o tuto sipariş üstüneydi, yaşandı bitti saygısızca. ondan gayrı tutosunu yazdığım karnıyarıklar, ekşili köfteler, rulo pastalar kovalasın seni. @dreag: daha tarife bakar bakmaz çekingenlik etmeyin, kendinize ultimate fail yakıştırmayın diye öyle didim ben aslen. accuk cesaret pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dreagloth said: http://www.iskenderiye.com/yasam/yemek/img/424f07c7373cd.jpg aha işte buydu istediğim sdf . adamınbirinin tarifini deniyicem yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adamınbiri said: 350 gr bonfile al kestirme dövdürtme bunu bağlıyacaksın iple genelde kasaplarda o ipler bulunur nasıl bağlıycaksın rostonun bi ucundan diğer ucuna ipi geçireceksin sonrasında aynı iple dilimlere ayrır gibi bağlıycaksın yani piştikden sonra ipleri çıkardığında et direk kesilmiş halde olucak bunu 200 derecelik fırında birazcık su ile pişirceksin üstünü ara ara yağlamayı unutma yanınada yap püre tamam işte. nasi ya? hic lezzetli gelmiyor ki kulaga bu. icinde ne baharat var ne bisey. ben annamadim nasi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 baharatı istediğin şekilde koy onuda ben söyliyeceksem ohoo sen kesin evde kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tarif veriyosan baharati da söylicen arkadasim. sen tarifi dogru dürüst veremiyosan, ben gönüllü olarak da evde kalirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Kırmızı et her şekilde güzel olur, baharat bizim kaprisimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar