Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ürün alınca iade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merabalar ya bişi sorucam arkadaşlar,şimdi yanlış bilmiyosam telefonlar falan hariç diğer elektronik ürünler 15 gün içerisinde beğenmedim diip iade edilebiliyo,bi external HDD alcam ben,bugün bi kaç yere sordum,kadıköyde technocity'e sordum yok dedi öle bişi,exaya sordum kutusu yırtık pırtık diilse alınıyo dedi,media markt alınıyo dedi,darty bunlar yazılabilir ürünler olduğu için alamıyoruz dedi,teknosa %15 kesinti oluyo dedi. ben bişi anlamadım bu işin doğrusu nedir ne değildir,bilgisi olan var mı ?

bu arada ayıplı mal olduğunda değiştiriyolar o ayrı,ama beğenmedim diip iade etmekten bahsediyorum
Mesaj tarihi:
degsitirmek icin niye alicanki eheh

teknosadan alma, en les firma degisim konusunda
wireless zimbirtisi almsitim ancak yanlis almisim, geri goturdum para iadesi yapamiyoruz buyrun cek dediler didistim ama olmadi

mal gibi 2 saat dukkanda gezindim parayi ne alipta kurtariyim diye

yasal bosluklari cok iyi somuruyorlar, fiyatlari asiri kotu, hizmet kalitesi kotu
her bakimdan en kotuler
Mesaj tarihi:
ya iade etmek için almıcam ama şu anda takıntı olmuş durumda bende bu olay.benim bildiğim kadarıyla tüketici haklarına göre kesinlikle iade oluyo bu tarz ürünlerde.

teknosa'dan alma taraftarı diilm zaten nefret ediyorum ordan,bi türlü oturtamadım bu olayı

edit: hdd'yi bişeyleri taşımak için diilde saklamak için alıyorum,o ufak taşınması daha rahat olan ürünler zaten vakumlu kutu,onlar değişmio
Mesaj tarihi:
Tüketici hakkın 7 gündür iade için bütün firmalarda 7 gün içerisinde iade edebilrsin ürüne ve kutusna zarar gelmediği sürece tabi.sadece media marktta 14gündür iade hakkı.duruma göre 2-3 ay geçse bile iade alınıo medai marktta :D
Mesaj tarihi:
darty'den aldım,iade almıolarmış. ama 15 gün içerisind eişte sıkıntı olursa ayıplı mal diye garantiye gitmeden değiştiriolar,tabi ben bütün filmleri falan attım içine onlar gittikten sora değiştirseler nolur cinayet çıkartırım muhtemelen bozulursa :d
  • Yeni Oluştur...