Valeron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 merabalar ya bişi sorucam arkadaşlar,şimdi yanlış bilmiyosam telefonlar falan hariç diğer elektronik ürünler 15 gün içerisinde beğenmedim diip iade edilebiliyo,bi external HDD alcam ben,bugün bi kaç yere sordum,kadıköyde technocity'e sordum yok dedi öle bişi,exaya sordum kutusu yırtık pırtık diilse alınıyo dedi,media markt alınıyo dedi,darty bunlar yazılabilir ürünler olduğu için alamıyoruz dedi,teknosa %15 kesinti oluyo dedi. ben bişi anlamadım bu işin doğrusu nedir ne değildir,bilgisi olan var mı ? bu arada ayıplı mal olduğunda değiştiriyolar o ayrı,ama beğenmedim diip iade etmekten bahsediyorum
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 teknosada kutusunu açtıgın anda kullanmasan bile 15% kesinti yapıyolar değiştirme yaptıgında iade yok açılan şeylerde bi de sanırsam digerlerini bilemem
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 degsitirmek icin niye alicanki eheh teknosadan alma, en les firma degisim konusunda wireless zimbirtisi almsitim ancak yanlis almisim, geri goturdum para iadesi yapamiyoruz buyrun cek dediler didistim ama olmadi mal gibi 2 saat dukkanda gezindim parayi ne alipta kurtariyim diye yasal bosluklari cok iyi somuruyorlar, fiyatlari asiri kotu, hizmet kalitesi kotu her bakimdan en kotuler
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mağazadan satın aldığın yerin özel bir uygulaması yoksa ve aldığın ürün sorunlu değilse iade etme seçeneğin yok diye biliyorum.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bence virusle falan boz bu bozuk diye geri ver sonra
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Oha negzel lan. al taşıyacağını taşı sora geri ver bu şekilde sağlam bi devinimle hiç HD almadan 12 yıl yaşanabilir
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 xlaidehlevar said: bence virusle falan boz bu bozuk diye geri ver sonra virüsle hdd bozmak prayslıss...
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ya iade etmek için almıcam ama şu anda takıntı olmuş durumda bende bu olay.benim bildiğim kadarıyla tüketici haklarına göre kesinlikle iade oluyo bu tarz ürünlerde. teknosa'dan alma taraftarı diilm zaten nefret ediyorum ordan,bi türlü oturtamadım bu olayı edit: hdd'yi bişeyleri taşımak için diilde saklamak için alıyorum,o ufak taşınması daha rahat olan ürünler zaten vakumlu kutu,onlar değişmio
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bütün ürünlerde sorgusuz sualsiz diye biliyorum ben o 15 gün olayını. ayrıca araştırın o süre artırıldı diye de biliyorum...
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 30 gun olmasi gerek, ama urun iyi durumda olmasi fidi misi her biseysi olucak, kutusunu da atmayin genelde istiyorlar, o yuzden kutulari saklamak gerek
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hepsiburada dan al direk ole fotograf makiansi almistim, resimdeki ile alakasiz bir renk cikti sevmedim yolladim geri aldim parami
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hepsiburada çok iyi bu konuda, baya iade yaptım soru sormadan alıyolar hemen, veriyolar parayı
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 internet üzerinden alışverişe hala korkakca bakıyorum ben :d kurtaramadım kafamı o zihniyetten malesef ya,karfurun bakış açısı ne acaba bu konuya :d
thedevourer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Tüketici hakkın 7 gündür iade için bütün firmalarda 7 gün içerisinde iade edebilrsin ürüne ve kutusna zarar gelmediği sürece tabi.sadece media marktta 14gündür iade hakkı.duruma göre 2-3 ay geçse bile iade alınıo medai marktta :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Viktor said: teknosadan alma yasal bosluklari cok iyi somuruyorlar, fiyatlari asiri kotu, hizmet kalitesi kotu her bakimdan en kotuler
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 darty'den aldım,iade almıolarmış. ama 15 gün içerisind eişte sıkıntı olursa ayıplı mal diye garantiye gitmeden değiştiriolar,tabi ben bütün filmleri falan attım içine onlar gittikten sora değiştirseler nolur cinayet çıkartırım muhtemelen bozulursa :d
Öne çıkan mesajlar