Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 O lastikler için 200 bile çok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Benim gördüğüm kadarıyla Araç kadran 7km/h fazla gösteriyor hızı. 5, 6 farklı araçta denedik ve, 2, 3 gps navigasyon cihazının gösterdiği hızla karşılaştırdık. Navigasyon cihazını doğru kabul edersek araçlar 7km fazla gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 nasil 7km fazla gosteriyor diye bi genelleme yapilabilir ki. lastigin havasindan kadran ivir zivirina kadar birsuru etken olabilir. benim aracimda da 1km az gosteriyor kadran mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 KAdran hatası km ile alakalıdır. 100kmde 3km hata verirken 200km ile giderken bu hata 3 degil daha fazla olur yani hıza baglı olarak artar. Düz bir yolda giderken 1en fazla GPD ile hız tespiti ile o hızdaki hata paynı gorebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Absolut said: Düz bir yolda giderken 1en fazla GPD ile hız tespiti ile o hızdaki hata paynı gorebilirsiniz. Acaba ne demeye çalışmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Farklı araçlarla farklı hızlarda navigasyon cihazlarını gösleyerek yaptık testi. Her hızda 7km oluyor hız farkı. (Bazı araçlarda 6, ya da 8 gibi oluyor ama ortalama 7) Yani navigasyon cihazı 100 derken, 107 okuyoruz kadranda. Bolu tüneline girerken hızı 77kmye sabitliyoruz, navigasyon cihazı 70 gösteriyor, aynı şey 200le giderken de geçerli. Passat, Focus, Megane, C4, g Punto denediğimiz araçlardan aklıma gelenler. Ha bir de bu ölçtüğümüz kadran hatası değil. Hani parantez içinde dedim ya bazen 6, bazen 8 oluyo diye, kadran hatası o. Yani üreticilerin bilinçli olarak 7km/h fazla göstermesi söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 genel olarak tüketiciyi kandırmaya yönelik de olsa, bu güvenlik açısından güzel bişey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Söylendiği gibi lastik ebatlarına vb göre değişiklik gösterebilir bu. Sanmıyorum ki standart 7km sapma ayarlasın üreticiler. Bende bi deneyim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 GPS cihazı, doğru hızı gösteriyor mu ki? Benim araçta debug mode var. Orada gerçek hızı (bunun da teorik olarak %100 doğru olması mümkün değil ya neyse...) gösteren bir menü de var. Kadranı ayarlamak için falan konulmuş. Oraya göre hiç şaşmadan %10 fazla gösteriyor kadranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ben sahsen 3 aracta denedim, gps in dogru gosterdigini dusunerekten hicbirinde 7km lik sabit bir sapma yok. birsuru degiskene gore %3-%5 arasi bisey olur hem yazilim hem diger faktorlere gore, daha fazlasi olmaz mantiken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 @kendercik: GPS'in doğru gösterdiği varsayımını yaparak yazdım zaten, ilk postumda belirttim. @kharon: Garmin ve iGO ile baktık. Senin aracın dijital göstergeli mi? Sanırım bu dediğim sadece analogkadranı olan, dijital hız göstergesi olmayan araçlar için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 An itibari ile şantiyeye gelen telefon sonunda şöförün arabamı alkollü halde takla atarak perte çıkattığını öğrendim. Şöför iyi sadece 15 dikiş. Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 icinde sen olsaydin daha mi iyiydi gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 abi öncelikle geçmiş olsun. hem şöföre hem sana. şimdi şirket arabasında nasıl oluyor bu iş? alkollü kullandıgı için sigorta karşılıyor mu şirket arabası oldugu için yoksa normal araba gibi karşılanmıyor mu? yoksa aldıgın filo mu üstleniyor? yoksa şöför mü üstlenecek? şöför üstlense bu sefer de para yok tabi. vay anasını ya. çok kötü durummuş. işe bak. milletteki rahatlıga bak. alkolle kendi arabasını sürmemek lazımken bi de şirket arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Alkol Limitin üstünde ise sigorta karşılamıyor. Şöföre ödetilecek hasar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ulan işe bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Buna da şükür demek lazım. Kimsenin canına zarar gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 haklisin ama soforunun sorumsuzlugu da goz ardi edilmeyecek cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Gecmis olsun. Araba soforden cidden daha degerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 geçmiş olsun şöfördede iyi özgüven varmış cidden. kapı kolunu alamayacağı arabaya alkollü binmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Selam, Büyük geçmiş olsun. Denilebilecek fazla birşey yok : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ne yapacaksın satacak mısın arabayı onarmadan... geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 cana gelecegine MALa gelmis gecmis olsun Abso reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar