lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 bende bunlardan çok var sizinle paylaşayım dedim....[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend...
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 daha çok varda onları anime sitesine saklıyorum... -ss4-[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 resim hayatımın en büyük parçalarından biri ama japon tipli şeyler görünce mesela anime.. görünce öğğk oluyorum[hline]Pieces are falling I can't seem to make them stay Everything happens for reasons I just don't know
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Hepsi birbirinden çirkin :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 bence oldukça hoş sizde gıcıklık olsun diye sölüyonuz adam site açıcak moralini bozuyosunuz , benim için hani oni diye bi oyun vardı o kadının resimleri tarzı şeyler daha hoşuma gidiyo görsellik bakımından:)[hline]I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 evet bence de güzel şeyler en azından insanın gözünü dinlendiren renklendirmeler var çoğunda bilmiyorum var mı ama http://www.imagenetion.com/ diye bir site var taaa okul zamanlarımdan beri takip ettiğim, işine yarar şeyler çıkabilir siten için ^_-
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 anime güzel gibi. Pokemon, Songoku felan şeyler. Seksi kızlar, süper güçlü erkekler çizerler. Çizgi film olarak güzel, Ama FRP tarzı olarak iğrenç.[hline]You don't stand a chance!
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 o yuzden fantasy art rulz :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 ha çirkin ha..... ne anlarsanız FAN_art'dan......hım?????[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend...
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 SUX????????? BU BİR SANATTIR............................
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 sanatını yesinler :)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b]
mithras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 son resimdeki kadının kasede dikkatimi çekmedi değil :P[hline]Experience my death side KinGpiN
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 gerçekten güzel..[hline]Archon Coldwind a.k.a Master [Mace] Windu Küçük adamların gölgelerinin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir.
Darth_Bane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 cidden guzel ornekler... eger cidden daha fazlasına ihtiyacın olursa ozelden mesaja t sana yeterince yollayabilirim ... sanat oldugu konusundaki iddianda da ısrarlı olma anlayan sayısı bir elin parmagını gecmez...[hline]Sirefni Xe Temetut Etarebil...
fangorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 anime resimler icin en iyi kaynak newsgrouplar alt.binaries.images.anime alt.binaries.movies.anime alt.binaries.divx.anime UseNET rule. ;)[hline]the rythm of life..
mithras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 said: Darth_Bane, 24 Kasım 2002 21:58 tarihinde demiş ki: cidden guzel ornekler... eger cidden daha fazlasına ihtiyacın olursa ozelden mesaja t sana yeterince yollayabilirim ... sanat oldugu konusundaki iddianda da ısrarlı olma anlayan sayısı bir elin parmagını gecmez...[hline]Sirefni Xe Temetut Etarebil... sanattan anlıyanlar senin tahmininden fazladır merak etme ;)[hline]Experience my death side KinGpiN
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 heh yanlış adama çattın bence..[hline]Archon Coldwind a.k.a Master [Mace] Windu Küçük adamların gölgelerinin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir.
mithras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 neden sen beni tanıyormusun da sanatla ilişkimi biliorsun =P [hline]Salatayı sirkeli yaptım yoksa.. limonlu mu seversin ? [Bu mesaj Darklight84 tarafından 25 Kasım 2002 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 hentai diince aklıma zed gelio nedendir bilmiorum lol zeeeed ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 said: Azmodai, 25 Kasım 2002 21:08 tarihinde demiş ki: bende hentai istiom. bana hentai verin :P[hline]Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı... Biraz bekle vizeler bu hafta bitiyor siteyi kuruyum senin hentailerin hazır:D
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 uwee lise 1 sux hic uğrasamıyorum resimle bu aralar :(([hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 kızdırmayın adamı bencede anime manga çok güsel olay..(banada ark göstermişti ilk odasında dyuvarında 2mx2m bi resim var çocuk tam hastası :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi!
Red_Spirit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 arkadaşlar anime manga seviyorsanız buyrun www.anime.gen.tr türkçe anime manga sitesi.!! selamlar ben de yeni geldim bu arada :)[hline]Ruka:Yeni dönemin askeri Uranüs savaşa karılıyor! Michi:Dahası Neptün de burada! SailorUranus&SailorNeptune:?!?!?!? Ruka&Michi: ^_^
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 YİHUUUUU anime forumu hepimize hayırlı uğurlu olsun... hemen dolduralım burayı ^_^ ps:açılış threadi bulamadım. ben de burada dile getirdim sevincimi...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: arcane, 22 November 2002 20:16 tarihinde demiş ki: resim hayatımın en büyük parçalarından biri ama japon tipli şeyler görünce mesela anime.. görünce öğğk oluyorum[hline]Pieces are falling I can't seem to make them stay Everything happens for reasons I just don't know up.. katılıyorum![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar