lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 bende bunlardan çok var sizinle paylaşayım dedim....[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 daha çok varda onları anime sitesine saklıyorum... -ss4-[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 resim hayatımın en büyük parçalarından biri ama japon tipli şeyler görünce mesela anime.. görünce öğğk oluyorum[hline]Pieces are falling I can't seem to make them stay Everything happens for reasons I just don't know Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Hepsi birbirinden çirkin :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 bence oldukça hoş sizde gıcıklık olsun diye sölüyonuz adam site açıcak moralini bozuyosunuz , benim için hani oni diye bi oyun vardı o kadının resimleri tarzı şeyler daha hoşuma gidiyo görsellik bakımından:)[hline]I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 evet bence de güzel şeyler en azından insanın gözünü dinlendiren renklendirmeler var çoğunda bilmiyorum var mı ama http://www.imagenetion.com/ diye bir site var taaa okul zamanlarımdan beri takip ettiğim, işine yarar şeyler çıkabilir siten için ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 anime güzel gibi. Pokemon, Songoku felan şeyler. Seksi kızlar, süper güçlü erkekler çizerler. Çizgi film olarak güzel, Ama FRP tarzı olarak iğrenç.[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 o yuzden fantasy art rulz :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 ha çirkin ha..... ne anlarsanız FAN_art'dan......hım?????[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 SUX????????? BU BİR SANATTIR............................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 sanatını yesinler :)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 son resimdeki kadının kasede dikkatimi çekmedi değil :P[hline]Experience my death side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 gerçekten güzel..[hline]Archon Coldwind a.k.a Master [Mace] Windu Küçük adamların gölgelerinin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Bane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 cidden guzel ornekler... eger cidden daha fazlasına ihtiyacın olursa ozelden mesaja t sana yeterince yollayabilirim ... sanat oldugu konusundaki iddianda da ısrarlı olma anlayan sayısı bir elin parmagını gecmez...[hline]Sirefni Xe Temetut Etarebil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fangorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 anime resimler icin en iyi kaynak newsgrouplar alt.binaries.images.anime alt.binaries.movies.anime alt.binaries.divx.anime UseNET rule. ;)[hline]the rythm of life.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 said: Darth_Bane, 24 Kasım 2002 21:58 tarihinde demiş ki: cidden guzel ornekler... eger cidden daha fazlasına ihtiyacın olursa ozelden mesaja t sana yeterince yollayabilirim ... sanat oldugu konusundaki iddianda da ısrarlı olma anlayan sayısı bir elin parmagını gecmez...[hline]Sirefni Xe Temetut Etarebil... sanattan anlıyanlar senin tahmininden fazladır merak etme ;)[hline]Experience my death side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 heh yanlış adama çattın bence..[hline]Archon Coldwind a.k.a Master [Mace] Windu Küçük adamların gölgelerinin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 neden sen beni tanıyormusun da sanatla ilişkimi biliorsun =P [hline]Salatayı sirkeli yaptım yoksa.. limonlu mu seversin ? [Bu mesaj Darklight84 tarafından 25 Kasım 2002 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 hentai diince aklıma zed gelio nedendir bilmiorum lol zeeeed ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 said: Azmodai, 25 Kasım 2002 21:08 tarihinde demiş ki: bende hentai istiom. bana hentai verin :P[hline]Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı... Biraz bekle vizeler bu hafta bitiyor siteyi kuruyum senin hentailerin hazır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 uwee lise 1 sux hic uğrasamıyorum resimle bu aralar :(([hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 kızdırmayın adamı bencede anime manga çok güsel olay..(banada ark göstermişti ilk odasında dyuvarında 2mx2m bi resim var çocuk tam hastası :)[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Spirit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 arkadaşlar anime manga seviyorsanız buyrun www.anime.gen.tr türkçe anime manga sitesi.!! selamlar ben de yeni geldim bu arada :)[hline]Ruka:Yeni dönemin askeri Uranüs savaşa karılıyor! Michi:Dahası Neptün de burada! SailorUranus&SailorNeptune:?!?!?!? Ruka&Michi: ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 YİHUUUUU anime forumu hepimize hayırlı uğurlu olsun... hemen dolduralım burayı ^_^ ps:açılış threadi bulamadım. ben de burada dile getirdim sevincimi...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: arcane, 22 November 2002 20:16 tarihinde demiş ki: resim hayatımın en büyük parçalarından biri ama japon tipli şeyler görünce mesela anime.. görünce öğğk oluyorum[hline]Pieces are falling I can't seem to make them stay Everything happens for reasons I just don't know up.. katılıyorum![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar