asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=222307&interstitial=true http://abcnews.go.com/Technology/shellie-ross-twitter-mom-tweets-son-death-pool/story?id=9353490 ne analar var
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 simdi turkce haberle, ingilizce haberi okuyup turk basinina okkkali bi kufur edin.
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 eğer o an elimden başka bişi gelmiyorsa bende yazardım.. he ama kadının önünde oluyorsa olay koşup twitter a yetiştirdiyse onu bilemem..
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kafayı yemiş kadın yazık be çocuklara yani
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kim derdi ki "su içtim" başlığı teması üzerine kurulan bir site bu kadar başarılı olacak diye..
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 iyi reklam yaparlar cocugunuzu bile onemseyemiyeceksiniz die fdssd
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 turkce olani okuyunca olay sanki soyle olmus gibi. oglum su an havuza yaklasiyo dibinde dustu cirpiniyo durdu galiba boguldu dua edin oldu aha da resmi diye tweetlemis sanki kadin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Sam said: kim derdi ki "su içtim" başlığı teması üzerine kurulan bir site bu kadar başarılı olacak diye.. bone geleceğin standartlarında bir insan işte değerini bilin
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hâlâ çocuk yapabilmek için ehliyeti savunuyorum.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dasaaa said: hâlâ çocuk yapabilmek için ehliyeti savunuyorum. ehliyet sınavları nasıl olur acaba sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 büyük ihtimalle bildiğimiz standart, seçenekli sınavlar yerine seçeneksiz, kişinin yaşamında geliştirdiği algı yöntemini anlamaya çalışan psikolojik bir profil çıkartma işlemi olurdu.
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 doğru diyosun da kontrol edemezsin ki üremeyi kadın hamile oldu napacan zorla mı alcan çocuğu çocuk doğdu napacan gidin başka ülkeye mi dicen he cevap ver bakalım
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 intaar ederken biri yazsa ilgilenebilirdim.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çağrı bırakıp kimse beni sevmiyor diye not bırakmak da aynı şey aslında hatta dante nin ilahi komedyasını okuyup adam kesen bir katil yazsa cok daha enterasan olurdu yada henuzsevistim gibi
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bi kız vardı ya intihar etmeden önce tüm rehberini çaldırıp kapatmış kimse geri dönmeyince kimse umursamıyor beni diye inthiar etmiş sonra bakmışlar özel numaraymış telefonu LOL
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yav said: doğru diyosun da kontrol edemezsin ki üremeyi kadın hamile oldu napacan zorla mı alcan çocuğu evet yav said: çocuk doğdu napacan gidin başka ülkeye mi dicen he cevap ver bakalım hayır. aileden alıp aileyi köle olarak çeşitli işlerde faydalı hale getirmek ve canlarına ot tıkamak gibi dileklerim olur. o kadar birimtahıl/yıl tüketip belirli bir yaşa gelmiş bu kitleleri ülkeden sürmek kendi yetiştirdiğin bu adamları yollamak aptalca olur. etinden sütünden faydalanmalısın. gerçi bana sorsan equilibrium'daki haplara tapıyorum derim.. alıcan okul, iş vs döneminde.. var ya kral olursun. en inek kızdan, en hırslı gözü dönmüş kariyer manyağından daha beter çalışırsın.ters yaparsa da silah kabzası ile döversin bir güzel. işte düşlediğim gelecek!
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 dikkatli ol dasaa, düşlerimin üzerinde yürüyorsun!
balon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 dory said: amaci yok ki aynen. bunu deyince üstüme çullancak tonlarca kişi de var.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yapabilecegi baska bisey olsa yaparmis belkide
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 twitter ve facebook nekadar gereksiz 2 sitedir zaten. facebook a üye oldugumun 2. gününde en nefret ettiğim ilkokul arkadaşım direk msg attı. sen misin bık bık diye. allah tan çöllere düşmemişim o şansla.
Öne çıkan mesajlar