Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oğlu boğulurken twittera yazdı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=222307&interstitial=true

http://abcnews.go.com/Technology/shellie-ross-twitter-mom-tweets-son-death-pool/story?id=9353490

ne analar var
Mesaj tarihi:
turkce olani okuyunca olay sanki soyle olmus gibi.

oglum su an havuza yaklasiyo
dibinde
dustu
cirpiniyo
durdu
galiba boguldu
dua edin
oldu aha da resmi

diye tweetlemis sanki kadin.
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle bildiğimiz standart, seçenekli sınavlar yerine seçeneksiz, kişinin yaşamında geliştirdiği algı yöntemini anlamaya çalışan psikolojik bir profil çıkartma işlemi olurdu.
Mesaj tarihi:
doğru diyosun da kontrol edemezsin ki üremeyi

kadın hamile oldu napacan zorla mı alcan çocuğu

çocuk doğdu napacan gidin başka ülkeye mi dicen

he cevap ver bakalım
Mesaj tarihi:
çağrı bırakıp kimse beni sevmiyor diye not bırakmak da aynı şey aslında

hatta dante nin ilahi komedyasını okuyup adam kesen bir katil yazsa cok daha enterasan olurdu

yada henuzsevistim gibi
Mesaj tarihi:
bi kız vardı ya intihar etmeden önce tüm rehberini çaldırıp kapatmış kimse geri dönmeyince kimse umursamıyor beni diye inthiar etmiş sonra bakmışlar özel numaraymış telefonu LOL
Mesaj tarihi:
yav said:

doğru diyosun da kontrol edemezsin ki üremeyi

kadın hamile oldu napacan zorla mı alcan çocuğu

evet
yav said:

çocuk doğdu napacan gidin başka ülkeye mi dicen

he cevap ver bakalım

hayır.

aileden alıp aileyi köle olarak çeşitli işlerde faydalı hale getirmek ve canlarına ot tıkamak gibi dileklerim olur. o kadar birimtahıl/yıl tüketip belirli bir yaşa gelmiş bu kitleleri ülkeden sürmek kendi yetiştirdiğin bu adamları yollamak aptalca olur. etinden sütünden faydalanmalısın.

gerçi bana sorsan equilibrium'daki haplara tapıyorum derim.. alıcan okul, iş vs döneminde.. var ya kral olursun. en inek kızdan, en hırslı gözü dönmüş kariyer manyağından daha beter çalışırsın.ters yaparsa da silah kabzası ile döversin bir güzel.

işte düşlediğim gelecek!
Mesaj tarihi:
twitter ve facebook nekadar gereksiz 2 sitedir zaten. facebook a üye oldugumun 2. gününde en nefret ettiğim ilkokul arkadaşım direk msg attı. sen misin bık bık diye. allah tan çöllere düşmemişim o şansla.
  • Yeni Oluştur...