balon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit said: balon said: nakşiler. basılsa sıçmazsın. Bir tane adamı kafala.idare edersin. sigara serbest mutfakta onlarda. bi şey olmaz. sigara hertürlü serbest canım. O istanbul'un freestylelığı. anadolu'da öyle dğeil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bella said: kermit said: izliyorum tabi. adam konuşuyo bunlar ağzına bakarak dinliyolar. istanbula misafirliğe gelmiş kalıcıda olabilirmiş çat pat yarı arapça yarı türkçesiyle konuşuyo. bende sırf meraktan bekliyorum napcak diye. sonra tekrar et dedi. resmen acc açık bıramış sdfgf tobe edince eli duzelmistri belki, allha curseu kaldirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi msnime benden izinsiz şifremi bilipte giren varsa küfür edeyim burdanda noluyo olm o yukardakiler bana ait yazıklarım bi sn noluyo listemden insanlar silmiş hemde kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tarikatin sildigi kiz acimaz aga, katlanican artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.myekran.net/galeri/sinema-tv/alayina_isyan_dizisi_18.jpg Alayına İsyannnn!! narasıyla kafa göz dal hepsine, sonra da evden kaç destek kuvvetleri gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 olay benim memnun olmamam değil mecburiyetten memnunum. bana bi zararları yok yani. anlamadınız olayı. adamlar garip geldi sadece lan. hani ben afedersinizde bi süre sike sike bu evde kalmak zorundayım. bi süre sonrada aklınızda bulunsun istanbulda ev arkadaşı arıyorum yada ev arkadaşı arayan birisi zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit said: abi msnime benden izinsiz şifremi bilipte giren varsa küfür edeyim burdanda noluyo olm o yukardakiler bana ait yazıklarım bi sn noluyo listemden insanlar silmiş hemde kızları kıskanıyolar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 anası babası ölsünmü yapanın ölümü kemirsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Tatar Ramazanın koyduğu adam kermite benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kız parfimi kokulu atkımla eve gitsem sorun olurmu acaba lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kuralları katı değil onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 öpüp okşayarak mı karşılıyolar ki nerden kokunu duycaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit tövbe ettin artık silinecek o kızlar tabi =P bi de küfür falan da yasaktır artık ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 küfür yasaksa yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 şeyhin ismi neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Şeyh'riye Çorbası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 seyh samil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit said: "nutella yerim" said: kermit said: "nutella yerim" said: elinden baska yerini öptürmek isterse öpme,tarikatın adında muz geciyor mu çok kobra öptün galiba ? zehirlisine denk gelme o zman dikiz ayna aynayı napcan bi taraflarınamı bakıcan iz varmı diye ? http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=muz+yemek arkadaş bunu kastetmiş. Haberini bir daha izlemek isterdim. Adam namaz kılarken, yanında ki parmaklıyodu fln. acep varmıdır youtube'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Holy said: abbovv kaç kurtar kendini kermit yoksa abi yapıcaklar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yapsinlar lan, gider etli pilavini(adini unuttum) yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 makbule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hah o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 maklube diil mi o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu arada heracles son dakka golü yemezse 3 liram 150 lira olucak bastır heracles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar