arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Herkese geldi. Birçok şey eklenmiş olsa da en büyük eksiklik olan oyun dünyasında bir değişim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Fena bişeymiş evet :D 2 mob kestim sonra uninstall ettim.Yani oyun kısaca şöyle ; Bir Base in altına salıyor seni, ne bir quest giver nede birşey var. Bomboş bir arazi 3-5 tane mob birde sen. Güç bela 1 tane mob kesiyorsun base e gidip repair olup tekrar geri gidiyorsun filan.Çok fazla zahmete girip kurcalamadım gerek te görmedim ama oyuna ilk girişinizde olay böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aquila said: baa da gelmiş, haberim bile yoktu nolduğundan, başvurmuşum demek ki sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Repair module'ü aktifleştirerek kendini tamir edebiliyorsun. Base'e dönmeye gerek yok. Görevler benim zamanımda yoktu ancak sonradan eklendi diye biliyorum. Belki bug var diye geçici olarak kaldırmışlardır, malum beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 eve online bu oyunu satın alsın kendisine dahil etsin plox k thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 iyide simdi sen quest giveri bile bulamamisken nasil olurda bir mmoyu elestirirsin ? cok fena cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Kanuni oyuna bakabildin mi ? Benim yazım şu şekilde ; Oyun gözüme çok kötü göründüğü için kurcalama zahmetinde bile bulunmadım.Kurcalasam quest giver belki bulabilirdim ama tenezzül etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 oyuna baktim evet oynuyorumda ha begendimmi dersen notrum, eve online'in kopyasi zaten oyun sadece uzayi ve gemileri cikarip bir gezegen ve robot koymuslar . girilen uslerde her turlu sey mevcut, quest giverde zaten orada ustte bulunan sagdaki butonlarin birinde var. sira sira questler bulunuyor secip secip yapiyorsun falan fis mekan. arkadasin birisi bunu satin alip eve e entegre etseler super olur demis bencede nefis olur, evedeki ship deposuna koycan robotu sonra gezegene inip savascaksin cunku devamli geminin icinde fena daraltiyor eve beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aylardım sölüyom zaten eve online 3 oyunu satın alır ve ucundan tutarak bile entegre etse (grafik, interface falanı da geçtim, sadece diğer oyunların skoru etkileyecek şekilde yapmakla başlıyabilirler) dünyanın en iyi mmo'su olur. shattered horizon, natural selection ve bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Menüsünden konseptine EVE'den çalmışken, CCP bunlara günahını vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 cok amator bir oyun basarili olma imkagani yok, 8 kisi filan yapmis. terrainleri tek kisi yapmis vs. GM bi tane arkadas var o anlatti. ayrica ciktiginda eve online agir davalar acar gibime geliyor, cunku clone filan degil copy paste i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 perpetuum online 25inde online oluyor, meraklısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bu oyuna para vermek gerçekten ayıp olur, ccp'nin emeği resmen çalınmış, bu adamlar resmen eve online üstünden prim yapmaya çalışıyorlar. beleş olsa tamam derimde birde emek vermiş gibi utanmadan para istiyorlar aylık, terbiyesiz adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 guzel olmus, eve online gibi ama robotlusu. hani eq1 gibi ama wow, ya da lotro ama wow gibi, veya bir cok birbirinden kopya fantasy oyunlari gibi fazla gitmissiniz ustune. tamam eve online benzeri her seyi ama diger oyunlar cokmu orjinal yani. sonucta her bir tur bir turun baslangicinin kopyasini gelistirme seklinde ilerliyor. en azindan avatar yonetmek cok guzel eve gibi bir oyunda. gemi de gemi baymisti yani. biraz fazla karisik ve agir bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Öğrenince o kadar da karışık değil. Hem güzel bir tutorial var, hem de üzerine sağlam ödüllü, herşeyi yaptıran training questleri ve oyun içi kütüphane(çok kapsamlı değil bu ama fena değil). Bir de help kanalı var, ne sorsan cevaplıyorlar. Birşey yapmadan önce bir bilene danışınca daha iyi sonuçlar alınıyor. Adet edinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Uyelik actim bakalim. Mining yapmak istiyorum ama biraz karisik geldi. Mining'i anlatabilecek varma. Stratejim ne olmali vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 arkadaşlar bende uyelik actım mech tarzi oyun hastası oldugum için ancak eve online i sadece trial olarak oynadım baya agır oyun bi klan falan varmı katılabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 an itibariyla baya sarmış durumda oyun çok başarılı ya bu fiyata... detaylar çok sürüklüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ya ben pek beceremedim. Transportation yapayim dedim kargoya cok az mal sigiyor. Daha iyi bir robot almak gerekli galiba. Mining yapayim dedim. Kazarken drone'lar vs. rahatsiz ediyor, birini oldurmekte 5 dakika suruyor. Baydi biraz. Kazdigim titanyumlari da satamadim. Ore location gosteren haritalar yok mu? mission'un yonlendirdigi yerden cok az ore cikiyor. Br de karakterlerimiz arasinda item, para gonderebiliyor muyuz? Bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hunty said: Ya ben pek beceremedim. Transportation yapayim dedim kargoya cok az mal sigiyor. Daha iyi bir robot almak gerekli galiba. Mining yapayim dedim. Kazarken drone'lar vs. rahatsiz ediyor, birini oldurmekte 5 dakika suruyor. Baydi biraz. Kazdigim titanyumlari da satamadim. Ore location gosteren haritalar yok mu? mission'un yonlendirdigi yerden cok az ore cikiyor. Br de karakterlerimiz arasinda item, para gonderebiliyor muyuz? Bulamadim. Sequer isimli sadece transport icin yapilmis bir assault mech var. Transportation gorevleri ancak o mech ile basarili yapilabiliyor. Ore location gosteren haritalar maalesef yok. Sen bulmak zorundasin. Genelde baslarda gorevlerin gonderdigi yerlerden topluyosun. Ve eger marketten titan ore u bulup en sagda ki `butun istasyonlarda goster` opsiyonuna tiklarsan, sana en pahali kimin hangi outpostta titan alimi yaptigini gosterir ve oraya gidip orada satabalirsin en ii fiyata titani. Her outpost ve her terminalin kendi marketi var. Para gondermek istedigin karakteri sol ustten search ile bulup sag tikla ve Credit Transfer ile para gonder. Item transfer icin ayni terminal icinde olmaniz lazim. Ondan sonra terminal chatinden o kisiyi bulup sag tiklayip trade acabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Evet bende bayagi cozdum. Zaman buldukca oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ccp yapmamış mı bu oyunu ? abaww, ee noldu dust 23124224'e ? :p kesin satın alır bunu ccp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yohk bea ccp ile alakası yok + oyun dandik zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wampelt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eve de benimde 100+m sp li karakterim olsa bende dandik derim bu oyuna :P ama her oyun en basında dandiktir. o yüzden ne varsa UO da var :P yada GW de :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar