Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perpetuum Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oynatio mu kendini peki
yoksa beta şu an girip bakiorum öle sonra çıkıorum mu diosun

yoksa böel kasıp etrafta dolanıp mileltle kapışıo musun vs oynuo musun direk
Mesaj tarihi:
Oyunun potansiyeli cok, hafta ici bilgisayar cok oynamiyor, hafta sonu baya bi oynadim. Etraf simdilik bos, tek tuk madenciler goruyorsunuz. Pvp simdilik tek bir yerde donuyo anladigim kadariyla ma daha yeni aldigim robotumu kaybetmek istemedigim icin gitmedim oralara :) Arkadaslarimin skilleri biraz gelisince 3 4 kisi girisicem PvP ye.

Eve online seviyorsaniz bu oyun size gore, sevmiyorsaniz hic bulasmayin, zira olay uzay gemisinden robota donmus durumda, yani konsept ayni.
Mesaj tarihi:
işte eve online ın daha bi real time aksiyon versionu olur mecha ile

sistemi eve gibi olsun mükemmel bence

bu oyunu yayalım oynayalım eğer yakın zamanda çıkacaksa hehe
Mesaj tarihi:
"Leila Kanz" said:

hersey playerlar tarafindan yapiliyor, ancak closed betada bir cok objeyi npc corplar satiyor ki bu cok normal ekonomi daha tam rayina girmis degil (Eve online'nin basindada bir cok seyi npc corplar satardi yavas yavas market canlandikca kaldirdilar o olayi)

Endustride ayni, blueprint aliyoruz, gerekli madei yada componentlari buluyoruz, fabrikasi olan bir istasyonda basliyoruz yapima, skillerinize gore yapim suresi var, surenin sonunda dilediginiz objeyi elde ediyorsunuz.

Bunun disinda su anda closed beta'da agent mission yok, sistemin hazir oldugunu ve yakinda agent missionlarin acilicagini soyluyorlar.

client i indiriyorum, acc a sulanırım muah
Mesaj tarihi:
mani said:

peki ilerde voltron u oluşturabilecekmiyiz.

Ahahah oyunu duyanların aklına gelen ilk sorulardan biri bu oluyor.

Bence Voltron olmaz da, herkesin içine girdiği, muhtemelen hareketsiz guild robotu olur, kale hesabı.

Davetiyem hala gelmedi. :(
  • Yeni Oluştur...