Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 oynatio mu kendini peki yoksa beta şu an girip bakiorum öle sonra çıkıorum mu diosun yoksa böel kasıp etrafta dolanıp mileltle kapışıo musun vs oynuo musun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Oyunun potansiyeli cok, hafta ici bilgisayar cok oynamiyor, hafta sonu baya bi oynadim. Etraf simdilik bos, tek tuk madenciler goruyorsunuz. Pvp simdilik tek bir yerde donuyo anladigim kadariyla ma daha yeni aldigim robotumu kaybetmek istemedigim icin gitmedim oralara :) Arkadaslarimin skilleri biraz gelisince 3 4 kisi girisicem PvP ye. Eve online seviyorsaniz bu oyun size gore, sevmiyorsaniz hic bulasmayin, zira olay uzay gemisinden robota donmus durumda, yani konsept ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ama bi sürü insan eve2in o uzay halini sevmiyodu. "abi dog fight yapamıyokmu şimdi!! diye kacıyolardı oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 işte eve online ın daha bi real time aksiyon versionu olur mecha ile sistemi eve gibi olsun mükemmel bence bu oyunu yayalım oynayalım eğer yakın zamanda çıkacaksa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Eve online hep oynamak istemiştir bi türlü nasip olmamıştı. Bunu oynayalım bakalım ama beta key göndermedi daha lavuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "Leila Kanz" said: hersey playerlar tarafindan yapiliyor, ancak closed betada bir cok objeyi npc corplar satiyor ki bu cok normal ekonomi daha tam rayina girmis degil (Eve online'nin basindada bir cok seyi npc corplar satardi yavas yavas market canlandikca kaldirdilar o olayi) Endustride ayni, blueprint aliyoruz, gerekli madei yada componentlari buluyoruz, fabrikasi olan bir istasyonda basliyoruz yapima, skillerinize gore yapim suresi var, surenin sonunda dilediginiz objeyi elde ediyorsunuz. Bunun disinda su anda closed beta'da agent mission yok, sistemin hazir oldugunu ve yakinda agent missionlarin acilicagini soyluyorlar. client i indiriyorum, acc a sulanırım muah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 peki ilerde voltron u oluşturabilecekmiyiz. birisi kıçını birisi başını oluştursa. büyük corp savaşları böyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 haha öle şeyler olsa eğlenceli olur harbi ya yani öle bazı mechalar birleşebilse falan bi kişi kotnrol edebilse dierleri bazı özellik kazansa vs tadında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya böyle 3-5 mech birleşecek işte. biri armor ve shield i kontrol edecek. diğeri silah sistemlerini. digeri electronic warfare vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mani said: peki ilerde voltron u oluşturabilecekmiyiz. Ahahah oyunu duyanların aklına gelen ilk sorulardan biri bu oluyor. Bence Voltron olmaz da, herkesin içine girdiği, muhtemelen hareketsiz guild robotu olur, kale hesabı. Davetiyem hala gelmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dün akşam başvurdum.. bu akşam geldi davetiye =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bana da halen gelmedi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 oh banada geldi 3.gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 lanet olsun bi bana gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2 günde geldi mutluyum indiriyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Kullanmayıpda verecek olan yoktur dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hah simdi benimki de kabul oldu, bilgisayari yapar yapmaz akacam ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 herkese gelio bi bana gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bende de ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kaç mb client çekiim bari de birisininde bi oyuna bakmalık falan ödünç alırım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 İndirdim 2 dk oynadım bişi anlamadım :D Bana göre deilmiş oyun :P PM'den ilk mesaj atana verim acc i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 of 6 dakka sonra gördüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 6dk içinde görüp iligisini çeken de bi tek senmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 haha oleyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 1-2 saat boş bırakmaya gelmiyo, mortis ver acc mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar