«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Warzone guildinin ikinci Saurfang kill videosudur. Youtube'dan 1080p HD olarak izleyebilirsiniz. Paylaşmak istedim. İyi seyirlerWarzone Guild - Auchindoun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sattafat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 iyiki böyle bir interface yok bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ahahha, ben güldüm son mesaja dsf güzelmiş ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 TheRiverBelow said: oturuyom. bayağı bildiğin oturuyom. götümü yaya yaya oturuyom. zerre de umrumda değilsin. sadece ben değil kimse iplemiyor seni emin ol. raad ol. hayır neyin peşindesin yani? video çekmeler.. müzik eklemeler falan..? :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 edit : cvp yazdığım msj silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 riverbelowun mesajini geri istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 said: off. bilmeyen birisi görse şunu ne der çok merak ediyorum. o ne lan öyle. sağ tarafta bişeyler, fontlar falan değişik, solda bişeyler dolüyör. ortada bişeyler. arada değişik bi sembol selam ediyor. neymiş de bilmem onu kesmişler, bilmem bunu kesmişler. ulan istersen allahı kes. banane? zannediyor musun ki sen; "OFF OLUM NE BİÇİM KESİYORLAR LAN. ÖFF. KISKANIYORUM YAA" falan diyorum ekran başında? yuoo. oturuyom. bayağı bildiğin oturuyom. götümü yaya yaya oturuyom. zerre de umrumda değilsin. sadece ben değil kimse iplemiyor seni emin ol. raad ol. hayır neyin peşindesin yani? video çekmeler.. müzik eklemeler falan..? "biz bunu başardık dostum." mu demeye çalışıyosun? he tamam o zaman. aferin. eheh. acaip seviyorum zaten böyle ciddi adamları. "BEYLER HADİ CİDDİ. OYUN OYNAMIYORUZ BURDA." !!? ney? ahah. olum ben sana ne diyim ki yani? ne diyim. WHY SO SERIOUS? diyim de sen anla.. edit: OFF ABİİİ AHAHAHA. SİTELERİ FALAN BOMBA. GÜLT KURALLARI NEYİN OFF. ADAMLAR RESMEN, AMA RESMEN CİDDİ. O KADAR YAZI OKUYACAĞIMA GİDER FİNALLERİME ÇALIŞIRIM LAAAN. OOOF AHAHSDSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adam yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 haha örselemiş ya pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 off. abii. nası kestiniz onu yaa. helal yani ne diyim. kıskandım adeta. ama öyle böyle değil. harbiden nası kestiniz? taktiği mi var? ney? intırfeys ne iş? adını söylesene bi. hangi add-on'lar var? bigün sizin gibi olmak istiyorum abi. çok çalışıcam o yüzden. hatta hemen hiroyik farmlamaya başladım şu andan itibaren. neyse gene tank ffs demeye durdular. hadi öptüm bye. muck. bu fotoğrafta çok cix çıkmışsınzıd sç.dxzd sa mmmedit: bu arada gülte katılım için başvurmayı da ihmal etmedim. ümit fakirin ekmeğidir. üşenmedim ss'de aldım hatta. amma koymam. ban man uğraşaman şimdik. olur da bigün yörüngemi kaybedersem DriverBeLove deyu gelirim haaa. ehadjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 TheRiverBelow said: off. abii. nası kestiniz onu yaa. helal yani ne diyim. kıskandım adeta. ama öyle böyle değil. harbiden nası kestiniz? taktiği mi var? ney? intırfeys ne iş? adını söylesene bi. hangi add-on'lar var? bigün sizin gibi olmak istiyorum abi. çok çalışıcam o yüzden. hatta hemen hiroyik farmlamaya başladım şu andan itibaren. neyse gene tank ffs demeye durdular. hadi öptüm bye. muck. bu fotoğrafta çok cix çıkmışsınzıd sç.dxzd sa mmmedit: bu arada gülte katılım için başvurmayı da ihmal etmedim. ümit fakirin ekmeğidir. üşenmedim ss'de aldım hatta. amma koymam. ban man uğraşaman şimdik. olur da bigün yörüngemi kaybedersem DriverBeLove deyu gelirim haaa. ehadjs yorumlardan gaza gelmiş pms devamını getirmiş silinmeden alıntı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 basarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 o interface ile olmaz ... raid leader bi el atsın o duruma..enhancement shaman için ne gerek var onca seye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 şşt. adamlar allah. eleştiri kabul etmiyorlar. içerde adamları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ordaki addonlar lazim ama ayar lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kaç buff var lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar