Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://www.kobo.com/koboaurahd kobo auroa hd guzel gorunuyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Nook Simple simdi ilk ciktiginda en iyisiydi, yeni modellere gore geri kaldi. Kobo'nun tapilasi ozelligi bu: http://merch.kobobooks.com/kobo_touch/images/kobo_touch_fonts.jpg Bir de icine kendi fontlarini yukleyebiliyorsun, Arno Pro Caption bir eReader'da gordugum en iyi font kesinlikle: http://cl.ly/image/270k2D3L362b/WP_20130918_001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 En son aklima gelecek ozelliktir herhalde. Isterse comics sans olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Gunde 5-6 saat oynadığım için e-book reader olayından uzak durdum. En azından kitap okurken bir ekrana bakmıyayım gözlerim dinlensin diye. Ama galiba gözleri hiç yormuyormuş. Ya da renksiz ekranları olanlardan mı almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Gozleri yormuyor, tazelenen, isik sacan ekranlardan degil bunlar. Renklisi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 En ucuza nerden bulabiliriz Kobo Glo'yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Kanuni said: http://www.kobo.com/koboaurahd kobo auroa hd guzel gorunuyor bu. hd hiç güzel degil hatta para tuzagı o bence... pili cabuk bitiyor , sonucta cartoon okumak icin tablet şart http://readerrocket.com/e-readers/Kobo-Glo-vs-Kobo-Aura-HD alın bu da paperwhite kobo glo karsılastırması. http://readerrocket.com/e-readers/Kobo-Glo-vs-Amazon-Kindle-Paperwhite Kobo glo cok az önde gösteriyor ama paperwhite'in aslında üstün oldugu seyler cok gerekli olmayan seyler web browser da daha hizli. Bookstore'u (tabiki amazondan dolayı) vs. gibi şeylerden dolayı başabaş görünüyorlar ama battery life'a bakarsanız sarj suresine bakarsanız,micro sd destegine bakarsanız ,işlemci hızına bakarsanız kobo glo eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bizim icin Kobo'nun bookstore bir asir daha once tabii ama, ne de olsa Kobo'nun bookstore bizde calisiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Glo aldırıcam sanırım ya, en iyisi o gibi duruyor bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UFoUPtSAors&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 istanbul bilişimde 359 liraya gördüm paperwhite kindle. Sizce uygun mu fiyatı Türkiye için, yoksa çok mu?Amazonda aynı ürünü 69 dolaraydı da...bu biraz sanki fazlaymış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 deli gibi kasıyor şu videodaki kindle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pahalı olması bişi farktırmıyor abi e-reader için, ben hala 3 sene önce aldığım sony prs-300 ü kullanıyorum ilk günkü gibi okuyorum kitaplarımı mis gibi, hatta iyice ucuzlamış alet artık 40 dolar mı ne olmuş ebayden bide yedek mi alsam diye düşünüyorum turşusunu yaparım önümüzdeki 75 yıl için hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ahah=) yok iyi bişi olsun zaten de Teknosa mantığınde mı satıyorlar istanbul bilişimde onu merk ettim, hani fiyatının çok çok üstü mü diye? ps: Bu arada makul fiyatlarda ikinci el e-reader aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Cok kitap okuyorsan deger. Belese okuyorsun cogu kitabi zaten. Hayir kitaba para vermek istemedigimizden degil ama kodugum 3. dunya ulkesine getirmiyorlar kitaplari, yapacak bir sey yok. Gene de 360 TL cok gibi. Cidden iyi bir okuyucuysan al ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kobo'ya sideload icin sunu kullanin bu arada: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=220565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 okuyorum hatta bugüne kadar, kitabı hard-copy olarak okumanın tadının e-reader dakinle kıyaslanamayacağını savurunurdum....ama öyle kitaplar var ki okumak istediiğim, dediğin gibi burda yok...artık bugün Pandora's Star diye bir kitabı arattım bulamayınca, ehh yeter e-reader'a geçiyorum diyerekten gaza geldim arattım. 360 çok ama bence de... bir de kindle haricinde öneri var mı? Deacon said: Cok kitap okuyorsan deger. Belese okuyorsun cogu kitabi zaten. Hayir kitaba para vermek istemedigimizden degil ama kodugum 3. dunya ulkesine getirmiyorlar kitaplari, yapacak bir sey yok. Gene de 360 TL cok gibi. Cidden iyi bir okuyucuysan al ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 zeper said: ahah=) yok iyi bişi olsun zaten de Teknosa mantığınde mı satıyorlar istanbul bilişimde onu merk ettim, hani fiyatının çok çok üstü mü diye? ps: Bu arada makul fiyatlarda ikinci el e-reader aranıyor. yurtdışından alamıyormuyuz bunları ebay fln? ucuzdur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 mesela amazondan girdim, 69 dolara buldum işte..satın alma işlemine geçtim.... bulunduğunuz adrese gönderemiyoruz diye error verdi sonunda. ps:ebay denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 69 en düzü sanırsam bir de paperwhite diye bişi var 119'a bi parlamayı mı engelliyor o paperwhite zımbırtısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 isikli o, karanlikta okumak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yemişim karanlığını ya ampül var evde çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ahah=) elektriğimiz var bizim çokk şükürr dimi senko=) sdf... neyse umarım bulabilirim 2-3 güne..yarın da gidecem vatana falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kitap okumayi bitirdikten sonra yataktan cikip isigi kapamak... Sevmiyoruz bu durumu de mi? Iste bu yuzden kindle paperwhite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yatakta kitap okumayı sevmiyorum ben :) oturur pozisyonda olmadan okuyamam zaten. türkiye de hep 3.sınıf markalar var bir de sanırım. mediamarkt'a, elektroworld'e baktım da ejoy gibi adı nası duyulmadık şeyler var. vatanda bulursan bana da haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar