karatan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 GERGE said: Amazon Turkiye'ye yollamiyor. Alamazsin oradan. Sahibinden ve Gittigidiyor'a bakacaksin Nook almak istiyorsan. Hocam 2. verdiğim siteye bakarsanız oradaki yazar o satıcıdan (BlueProton)aldığını söylemiş yani yolluyor. Benim merak ettiğim daha da şartları zorlayabilir miyiz daha uygun bulabilir miyiz. Hem ben de denedim, tüm masraflarıyla 201 TL yapıyor. Yalnız biraz daha masraf yapabilirim şu hızlı kargoyu seçip 3 dolar fark ediyor bence değer. Bu gümrük sınırı 75 euro/100 dolardı değil mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 amazonun kendisi gondermiyodur, ama amazon uzerinden satan baska saticilar gonderiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sizce fiyat olarak nasıl peki ürün? Gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var. Bu cihaz konusunda tek sıkımlık mermim var ve tam 12'den vurmak istiyorum. 2. bir defa şansım olmayacak. Not: Işıklı modeller ile ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kobo daha iyi su anda yazilim olarak ama bu donanim olarak daha saglam. 10 sayfa onceden filan oku konuyu, cok konustuk, 3-4 sayfa once yazdigimi tekrar yazacak degilim simdi. Durum ayni hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aletle asagi yukari ayni zaten, kitaplari nasil nerden alican mesele galiba. nook var bende, direk aletten aliyorum kitaplari b&n'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 neredeyse 1 yıldır kullanıyorum NOOK'u inanılmaz memnunum simple touch & glowlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben de nook kullanıyorum uber memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Nook'un sayfa değiştirme tuşları aşırı iyi aslında. Kobo ile typography üzerine eReaderlarda olan en üstün kontrole sahibim ama sayfa değiştirme tuşu olmadığı için niye değiştirdim dediğim oluyor =) Dokunmatik ekranla değiştirmek de rahat ama tuş gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Tamam o zaman cihaz konusunda tam olarak eminim bende çok araştırdım. Nook Simple Touch'un benim için ideal olduğuna karar verdim. Yalnız siz ürünlerinizi nasıl temin ettiniz? Sizce şu amazon'dan nook alma işi iyi bir yöntem mi daha uygun başka yerlerde bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sahibinden'den aldım ben son aldığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben gg den almıstım. 250 ye galiba satan eleman aynı gun kargoya vermisti 3. gun de almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Gittigidiyor'dan da aldığım oldu. 4 tane aldım şimdiye kadar, bu ikisinden hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 En uygun sanalpazar'da http://www.sanalpazar.com/Sifir-Nook-Simple-Touch-2gbwi-fi-E-kitap-Okuyucu__isp6239336 var şu an aktif satışta ve fiyatı 235 lira ayrıca kılıfı da yok sıfır ürün diyor. Benim alacağımda idareten de olsa bir kılıf var ve 200 tl'ye geliyor. En iyisi amazon'dan almak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 2-3 aya yeni bi e-reader cıkma durumu var mı? Herseferinde teknolojileri kat kat artıyor. Beklemeli miyim smdi mi almalıyım. kindle paperwhite ya da kobo almayı düşünüyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Yakinda cikacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Hem baska ne yapabilirler ki ? Al bence Pdf destegini iyilestirebilirler o da islerine gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bundan sonrasi renklisi ancak. Yazilim yonunde gelismeler olabilir ama Kobo'da en azindan typesetting asamasinda gidebilecegi kadar gitti, Kindle ise daha fazla ilerlemez o yonde basit olmasi gerektigi icin. Internette Kobo'nun ayarlari cok karisik, her seyi bozdum diye rage yapan insanlar var. Font sharpness, font weight filan gitmez onlara; bu nedenle Kindle'a da gelmez, Nook'a da gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Işte pdf desteği artsa mükemmel olucak cihazlar. Kindle'a daha yakınım şuanda programlama, bilgisayarla ilgili kitaplar daha ucuz ve herşey var amazonda. Koboda bulamadıklarım oldu. Kobonun artısı olan Türkçe kitabı da gidip basılı halini alırım diye düşünüyorum. Tek sıkıntım Türkiye'ye döndüğümde proxy ile falan cok uğraştırcak mı beni kindle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Kobo Turkce kitap satmiyor, Turkiye'ye kitap satiyor. Amazon'da kendini Amerika'da gostermen gerekiyor almak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Idefixten alamıyormuyum koboyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Onu diyorsan var, evet. Kobo'nun kendisi satmiyor ama ePub oldugu icin onlari destekliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 İşte ben avantajı olarak onu söylüyodum idefixten türkçe kitap alırım uğraşmadan diye. Ama sonra türkçe kitabı ztn basılı olarak gider alırım dedim. Kindle'da sadece adresi amerika vermem yeterli mi? Arada proxy ile falan uğraşmam gerekmicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://friedrichalthausen.de/?page_id=411 Bu yazitipine bakin bir. Dunden beri 100'e yakin yazi tipi denedim turlayip eleyerek, sunlar kaldi sadece yuklemeye deger: Vollkorn, Adobe Jenson, Lexia DaMa, Ubuntu. Bunlarin arasinda Vollkorn en iyisi ama, sanki ozel olarak eReader ekrani icin yapilmis gibi, cok rahat okumasi, ghosting hissini bile azaltiyor, cok kucuk font boyutlarinda rahat... Yukarda verdim linkini, bakiverin. Bilgisayarda da guzel duruyor ama eInk'de imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Nisan'da Ingiltere'den gelicem, Kobo Glo isteyen varsa getirebilme olasiligim var. Buraya yazmistim daha once kac aydir kendim de Kobo Glo kullaniyorum, memnunum (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Kaca getirirsin ve parayi nasil alirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar