pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 evin altında yatır olabilir bir sordur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Router ayarlarına baktım b/g yayım yapıyor. Abi yatır olayını da araştırdım, o da yokmuş. =) edit: WPA'yı, WPA/WPA2 yapınca düzeldi. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 İyi ya idefix'de bir sürü e-book var fiyatlarıda yarı yarıya falan ucuz sanırım normal kitaplara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 nook simple touch alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir acep aleti kurcalarken neresine bakayim nasıl edeyim ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Onun geri göndermelerinin neredeyse hepsinde olan sorun pilin iki-üç hafta yerine iki-üç günde bitmesi oluyor. Test edemezsin onu da işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 pili gectim peki gorsel ya da yazılımsal olarak ne olması/olmaması lazim mesela hani *#06# tuslayınca tlf nn imei cikiyor ya onun gibi orasına burasına basinca seri no ya da yazılım surumu fln cikayor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Yok öyle bir şey. Ölü piksel var mı diye filan bak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 B&N e-book satışını %65 arttırmış Q4'te. Microsoft ortaklığından sonra da batacak endişesi hiç kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Nook glowlight alalim mi simdi? Onumuz acik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Öyle geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Amazondan istedigim kitabi alip calibre ile cevirtip nook ile takilmak istiyorum. Bunun icin onumuzde engel var mi? Yok ise kindle almanin esprisi yok pek su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 önünde drm engeli var. kırılıyor ama nasıl bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 The Wall Street Journal'ın bu gün dediğine göre B&N pazarın %30'una hakimmiş, Amazon da %60 kadar diyorlar. Geri kalanı da Apple, Google filan paylaşıyordur. Windows 8-Nook ve yeni Google tableti nasıl etkiler bilmiyorum ama Amazon her şekilde %50'nin altına iner bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Ya su isikli nook cok guzel ama 140$ cok pare ya. 40$ fazla deil mi sizce de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 sony reader'ımın içindeki kendi programı kaldırıp 3rd party bir sistem yükledim çok iyi oldu, orjinal programından daha kullanışlı hale geldi alet. böyle nerdeyse tüm readerlar için geliştiriliyor farklı gruplar tarafından, eğer default gelen programı beğenmiyorsanız. benimki bu: http://code.google.com/p/prs-plus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ABD'de tanidiginiz varsa 65$'a refurbished nook satiyorlar. http://www.ebay.com/itm/Barnes-Noble-NOOK-Simple-Touch-2GB-Wi-Fi-6in-Black-/170873543638#payId Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Deacon said: Ya su isikli nook cok guzel ama 140$ cok pare ya. 40$ fazla deil mi sizce de? değer bence inanılmaz kolaylık sağlıyor o ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nook mu, kindle mi? cabuk. saka lan cabuk degil. baska da varsa olabilir. bu nook simpletouch with glowlight guzel gibi, or kindle touch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kindle aldım bozuldu amerikaya da gidemediğim için verip yerine garantiden dolayı yenisini alamadım. nook nasıl bilemeyecem yalnız şuan olsa nook alırdım çünkü hata aletten kaynaklanan bi hataymış başkalarına da olmuş vs. aletten memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Nook derim ben. e-reader olarak çok daha iyi bir alet. daha fazla ve pro fontlar (helvetica gibi bilinen fontlar var nook'da, kindle sans, sans serif,monospace diye üç ne olduğu belirsiz standart font ile geliyor, nook da 6 tane ünlü font var), margin ve line spacing ayarı, amazon dışında tüm dükkanlara destek, okurken ele daha iyi gelyor ayrıca bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kindle kendi formatını kullandığı için ilerde markayı değiştirirsen bütün kitapların formatını değiştirmek gerekir calibre ile, en populer resmi ebook formatı olan *.epubı açmıyor bide, onun dışında iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 b&n oldugu ici daha yakin hissettim kendimi nooka, bi de aydinlatmali model guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kindle en son baktığımda margin ve line spacing yapamıyordu, o en kötü yanı aslında okuma açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nook akar o zaman, ty optum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bu zamazingolarda çizgi roman okunuyor mu? yani verimli bir şekilde... renkli olanlar yalan olur da siyah beyaz olanlar okunuyorsa alasım var bir tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar