Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
bundan

sipariş ettim ben, dhlnin borderlinx şeyiyle gelecek, herşey geçen hafta elimde eksik olan ve basımları bitmiş eski 55+ fr kitabını ebook olarak bulmamla başladı, şaka gibiydi ama şimdiye kadar yayınlanmış 243 adet forgotten realms kitabı eksiksiz olarak tamamdı artık elimde. Yanına 20+ kitaplık dragonriders of pern serilerini (türkçe olarak 4 yada 5 tanesi çıkmıştı zamanında sadece) ve anne rice vampire kitaplarını da ekledim, cillop oldu.

1 haftalık sıkı bir incelemeden sonra, yanardönerli dokunmatik etc olması gayet gereksiz olan sadece kitap okumak için kullanılacak en basit en fonksiyonel aleti satın aldım,

http://ak.buy.com/db_assets/large_images/611/211584611.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oke np,
saat farkından dolayı 3-5 saat içinde işleme alırlar herhalde, birde beyaz kılıf aldım yanına, 189$ tuttu, multiple shipment olmasın tek paket yapın yollayın dedim birde o 1-2 gün sarkıtabilir ama haftaya falan gelir herhalde en geç. kargo için ağırlık boyut vb hesapladım 500gr ı geçmiyor zaten en hızlı kargo ile 70-80$ ı geçmez dhl ile gelcek sonuçta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Sevgili Dostlarımız, Dünyada hızla yayılmakta olan e-kitap yeniliğini sizlere ulaştırmak için yaklaşık bir senedir sürdürdüğümüz yoğun çalışmanın sonuçlarını artık paylaşmanın zamanı geldi. E-kitabın okuyucuya sağladığı fiyat avantajı, binlerce kitabı taşıma ve arşivleme konusundaki pratikliği, basımı tükenmiş kitaplara anında erişim sağlaması gibi özellikleri ile yayıncılık ve edebiyat dünyası için bir devrim olduğuna inanıyoruz. 1999 yılında, Türkiye'nin en büyük online kütüphanesi olma ilkesiyle yola çıkmış bir marka olarak, 11. yılımızda bu devrime öncülük etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yayınevleriyle işbirliği içinde sürdürülen çalışmaların, cihazların Türkiye pazarına ve Türkçe'ye uyumlarının sağlanmasının, yazar, yayınevi ve okurun haklarının korunması için gerekli altyapının tamamlanmasının ardından e-kitap dükkanımızı açıyoruz. 15 Nisan'dan itibaren eserlerin de satışa çıkmaya başlayacağı dükkanımızdan e-kitap cihazınızı şimdiden sipariş edebilirsiniz. Ve bu sadece bir başlangıç. Sizlere daha zengin daha keyifli bir okuma deneyimi sağlamak için çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Bu yıl içerisinde başka yenilikler de müjdeleyeceğiz. Aşağıda, 15 Nisan'dan itibaren, kitapları e-kitap formatında idefix'te satışa çıkacak yayınevlerinin listesini bulabilirsiniz. Projemize destek vererek Türkiye'deki okurların e-kitapla buluşmasını sağlayan Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı'na, Tübitak Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı'na ve bu projenin en önemli parçalarından biri olan katılımcı yayınevlerine çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, İdefix.com adına Mehmet İnhan EBİ A.Ş. Genel Müdürü" said:





http://www.idefix.com/ekitap/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

borderlinx in sitesinde hesaplama kısmı var orda çıkıyor zaten gümrük falan ne kadar olacağı, dhl den aradılar beni hatta konuştum, hergün 100lerce sipariş alıyoruz böyle sorun olmaz zaten dediler.

gerçi ben verdiğim adreste geçici olarak olamayacağımdan dolayı iptal ettim ehe işlerim/dolanmam bi bitsin ozman alcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...