poloroid Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1.5 liralık paket mantı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dalak yapıodu eski ev arkadaşım. ucuz diyemi sevdiğinden mi bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sarımsaklı yogurt ve tereyağı pulbiberi koyunca bildiğin ev mantısı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Okul bittikten sonra 5 ay makarna yemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sene 2009 hala yemek mi yiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 makarna, iki yumurta, herhangi bir hazir corba bunlardan gina geldiyse biraz yufka, biraz peynir, al sana sigara boregi sogan, salca ve patates her daim bulunmali. zeytin ve recel istege bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tantuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 poloroid said: sarımsaklı yogurt ve tereyağı pulbiberi koyunca bildiğin ev mantısı yalnız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Lexius said: fiyat / performans ta kıymalı yumurtayı tek geçerim win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 patsos tur fiyat performans ta oncu olan yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 buna saygi duyabilirsiniz mesela, yuzde yuz ogrenci evinde pisirilmistir. konuyla alakali salca ekmek kola derdim. her daim kalbimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o değil de garbıçta sadece yemek konuşuluyo artık ya bi girdim garbıça yine 9870 tane yemek topiği ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çöp gibi mide var herkeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yarın adam gibi bişeyler yerim umudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öğrenci var öğrenci var ama. geçen gün karides, kalamar, çipura yapmış arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dun cok kızdım burcu kendıme sana hayata butun gece sehri arabayla gezdım sonra bir an cıldırdım tum odamı beyzbol sopasıyla kırdım dagıttım isletme son sınıf ogrencisi toygar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Son 9 yıldır evim okula/kampüse 15dkydı, sabah kalktığımda kahvaltım hazır akşam geldiğimde yemeğim hazır oldu hep. Lise de hünkar beğendi falan çıkıyordu yemekhanede. Üniversitede acıkınca da arka sokakta bi döner/kokoreç/midyeci vardı orda yiyorduk. Öğrenci yemeğim tam ekmek et döner yanına 5-6 midye dolma + kola oldu o yüzden yıllarca. Ha ama öğrenci evinde kalan arkadaşlarıma gittiğimizde ya makarna ya tavuk pilav kombosu yapıyorduk ki tavuk pilav 100 yıl yesem sıkılmayacağım tek şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bizim yemekhane süper ya. ben de bugün 50 kuruşa mercimek çorbası,erişte,sulu köfte,elma yedim ^_^ yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 evet ya istanbulun ucuz ama niyeyse çok yemedim okuldayken hep tok oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1.25 diil miydi bir aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 değişik kekler aslında en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 zaidral said: makarna, iki yumurta, herhangi bir hazir corba bunlardan gina geldiyse biraz yufka, biraz peynir, al sana sigara boregi sogan, salca ve patates her daim bulunmali. zeytin ve recel istege bagli. zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 En güzeli pazı yaprağına sarılı lagos buğlama. Ama öğrenci adam için en iyisi bu. Daha iyisi yapılmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 lahmacunu yerken iyi de sindirimi çok sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 En çok ne tok tutarsa. Sindirimi uzun sürsün ki sonraki yemek ihtiyacı geciksin, farma ara verilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar