adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 LAZANYA YA SAYGI DUYMANI KESERİM! SOMON'A DA SAYGI DUYULMALI ÇOK PAHALI BİŞEY DEĞİL ZATEN LAZANYA DA PAHALI DEĞİL TOPLAMDA 15 LİRAYA 2 GÜNLÜK YEMEK ÇIKAR LAZANYA YAPARSAN KALİTELİ YAŞAYIN MAKARNANIN ÜSTÜNE KETÇAP SIKMAYIN ARTIK AŞIN KENDİNİZİ aefhuaehfuae yok lan yok en güzeli peynir ekmek valla yanında da domates varsa zeytin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o bölme işi de kesinlikle sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 makarnanın gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iyi insan lafinin üst.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 peynirin kilosı 6 lira lan. o da tansaş peynir vıcık vıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sonra öğrenciler aç diye eylem yapıyo öğrenci sendikaları. bidaha görmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mesela şuan açım. öğrenciyim. makarna suyu koydum makarna yapıcam. (boncuk) salçalı. üstüne yoğurt+mayonez. onu salata tabagına hoooop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Biz Sabancı'da portakallı ördek yiyoruz her gün öğrenci yemeğimiz böyle, çok güzel, tek geçerim, saygı duyarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fakirlerle de yemek yenmiyomuş en iyisi ben gidiyim hakasanda güzel bi ziyafet çekiyim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 atim da söyle otlayadursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 askdljakldahdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: öğrenci adam lezzet aramaz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede hatamı anlamamı sağladın:( artık sadece kuru ekmek ve su tüketicem ekmeği de gözyaşlarımla ıslatıp yicem ama zıyan olmasın su:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sadece ekmek olmaz ekmek demek karbonhidrat demektir, bunun yanında tansaştan 2 liraya alacağın baton sucuk ile 1 haftalık protein ihtiyacını karşılarsın yanın da da le cola mandalinalı alırsan vitamin ihtiyacını giderebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede efendimiz büyüğümüz reyisimizsin icabında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olurmulanöyleşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kıymalı pideye tapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sen o kıymalı pidelerin nasıl kıymalardan yapıldığını biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yöö nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Görsen bidaha pide yemezsin. Bırak kıymalısını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben yaptıracağım zaman kendim kıymamı malzememi alıyorum fırında hazırlayıp attırıyorum pideleri ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Patatesli yumurta. Bu kadar ucuza ne onun kadar doyurani var ne de onun kadar lezzetlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Lexius said: fiyat / performans ta kıymalı yumurtayı tek geçerim evet.Kıymalı lorlu ıspanaklı yumurta(ayrı ayrı) öğrenciyken en çok tükettiğim yiyeceklerdi.Ağırlık da çalışıyordum 55 kilo başladığım üniversite hayatını 75 kilo bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 makarna budur işte. doydum. gecko geç bunları. adamlar annelerimiz gibi özen göstermez bu tarz şeylere. kıyma ulan bu. et yani. çabuk bozulan bişidir ve pislik barındırır. diğer türlü süt ürünleride aynı şekilde... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar