pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Şimdi eve geldim, ticket hala duruyor. Yarın sabah arayacağım skype'den. Bakalım ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çok geçmiş olsun ya. bizim de bir ark hacklenmişti ve benim acc de gitmişti, çok kötü bir durum. umarım düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 authenticator çok büyük rahatlık. ya mobile ya da normalini edin en kısa sürede. core hound pup da bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 geçmiş olsun kardeş umarım hallolur bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ben ticket attığımda 10dk sonra incelemeye aldık dediler, akşamına gelmeyince de tekrar attıydım şu an sizi izliyorduk çıplak mining farm yaptığınızı görünce şüphelenmiştik demişlerdi. Goldu da geri veriyorlar. Backup sistemleri var senin hacklendiğin saate en yakın zamandaki saveinde ne varsa yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bir de işin pis kısmı hacklenmek değil, gm'in geri yolladığı şeyleri mailden alıp bankaya koymak. Nasıl bir eziyet olduğunu anlatamam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bence herşeyin postayla gelmesi sorun değil çünkü 90 gün saklama süreli geliyor, benim gibi posta yöntemiyle tonlarca malzeme saklayanlar için iyi.. Bende kayınbirader pc sinden girme salaklığında bulunduğum için hacklendim.. İki gün içinde malzemeler geldi.. Evdeki pc yi temizleyip, işyerindekini unuttuğum için ikinci defa hacklendim ve şimdi bir haftadır kapalı.. 6 euro luk authenticator u 36 euroya sipariş verdik.. Ama oyunum birkaç güne açılmazsa bırakıcam, bunların nazını çekemem... Hep wow un en iyisi olduğunu iddia etmiştim, şimdi bıraksam hangi oyunu tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Eger hala görüşmediysen gmlerle filan konustugunda pc mi temizledim acc min kapanmasını istemiyorum dersen kapatmıyorlar kesinlikle.Eger bık bık ederse gm üstele kapatmaz acc ni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yok hala konuşmadım abi ticket açık bekliyorum. Sabah kadar cevap gelmezse skypeden arayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 O yeni oyunda hackleneceksin gene sorun WoW degil senin Pclerde :P loop said: Bence herşeyin postayla gelmesi sorun değil çünkü 90 gün saklama süreli geliyor, benim gibi posta yöntemiyle tonlarca malzeme saklayanlar için iyi.. Bende kayınbirader pc sinden girme salaklığında bulunduğum için hacklendim.. İki gün içinde malzemeler geldi.. Evdeki pc yi temizleyip, işyerindekini unuttuğum için ikinci defa hacklendim ve şimdi bir haftadır kapalı.. 6 euro luk authenticator u 36 euroya sipariş verdik.. Ama oyunum birkaç güne açılmazsa bırakıcam, bunların nazını çekemem... Hep wow un en iyisi olduğunu iddia etmiştim, şimdi bıraksam hangi oyunu tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ayrica mobile authenticator var, niye digerini aliyorsunuz ki? shipping zaten aletin fiyatinin 5-6 kati falan. kargoyu beklemek de cabasi. ben 1 hafta içinde arka arkaya 2 defa hacklenmistim, 2. defa hacklendigimde GM benim onayimi alip hesabimi dondurdu. ertesi gün bilgisayarimi temizledigime dair bir webform doldurdum. ayni günün aksami acildi hesabim, mailde itemlarimla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mobile Authenticator için düzgün bir cep telefonu/ipod lazım değil mi? Elimde epey eski bir telefon var şu anda. Bir de normal Authenticator'ı ne kadar bulabilirim Türkiye'de acaba ucuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 telefonun java dosyalarini calistirabiliyorsa, kullanabiliyorsun mobile authenticator'i. yine de asagidaki adresten kontrol edebilirsin telefon modelinin uyumlu olup olmadigini. http://mobile.blizzard.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://mobile.blizzard.com/support-compat.html/Nokia Şu listeye baktım da , 6020'ymiş telefonumun modeli. X destekliyor anlamında değil mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Neyse aldım mobile autenticatorı. Kullanmaya çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,4274914 bu başlığı oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Evet hallettim, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 pekaziz said: Abi yardım. İşe yarıyorsa hemen authenticator alacağım şimdi. Birazdan dışarı çıkacağım, içim hayatta rahat etmeyecek. Konuyu biraz geç gördüm. daha önce aynı tarz sorun yaşıyordum senin gibi oyuna giriyordum dc oluyorum.. ta ki bu tür sorunlar bneim için 1.5 sene geride kaldı. Authenticator aldım çok ama çok işe yarıyor. %100 account'un güvence altında oluyor. Mutlaka alın derim max 50 TL kadar bişey.. Hatta geçen WOW'un sitesinde sanırım fiyatını da düşürmüşlerdi. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Son bir şey daha sorayım. Mobil olanla anahtarlık tipinin güvenlik açısından bir farkı var mı? Yoksa ikisinin de işveli aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 İkiside tamamen aynı işlevi yapıyor biri telefonda diger yanında taşıyorsun o kadar. İkiside sana 6 haneli kod üretiyor her giriş yaptığında 1 dakika geçerli olan o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Az önce skype'den aradım da şu sıralar yılbaşı ve winterveil zamazingosundan ötürü çok yoğun olduklarını ve telefonla bunu halledemediklerini söyledi bir bayan. 3 güne kadar getirebildikleri eşyalarım, paralar gelecekmiş ve hesap kapanmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Önümüz christmass seni bugun bi kaparlar 10 güna anca açılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Abi sordum yok kesinlikle kapanmayacak dediler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ayıdan post, Blizzden dost olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Baalzebub said: ayrica mobile authenticator var, niye digerini aliyorsunuz ki? shipping zaten aletin fiyatinin 5-6 kati falan. kargoyu beklemek de cabasi. ben 1 hafta içinde arka arkaya 2 defa hacklenmistim, 2. defa hacklendigimde GM benim onayimi alip hesabimi dondurdu. ertesi gün bilgisayarimi temizledigime dair bir webform doldurdum. ayni günün aksami acildi hesabim, mailde itemlarimla birlikte. İlk hackte cebe indireyim dedim.. Telefonum nokia E65.. İşe bakınki e65 te çalışmıyor uygulama.. Eşimde N95 var.. ama onun telefonuna kurup, eline böyle bir koz verseydim hacklenmekten beter olur, haftada bir zor girerdim oyuna.. Mecbur 36 euroyu bayıldık.. Fakat hiç bir hareket yok, hesabı hala açmadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar