pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abi allah kahretsin. Tam oyuna girdim bir baktım alt char bankanın önünde. Hemen main chara girip baktım, bütün altın gitmiş, os itemlar da satılmış ama main itemlar duruyor. devamlı dc oluyor filan biri girmeye çalışıyor belli. Zar zor şifreyi değiştirdim bekliyorum şu anda. 15k gold gitmiş toplamda, 10-15 tane de item. Acaba ticket atsam bunların gelmesi için hesabım 2-3 gün kapatılır mı? Yoksa hiç uğraşmasam mı? Off elim ayağım dolandı, ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abi yardım. İşe yarıyorsa hemen authenticator alacağım şimdi. Birazdan dışarı çıkacağım, içim hayatta rahat etmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ticket at en fazla 2 gün kapatıyorlar. Authenticator da işe yarıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Daha yeni farkettim acaba ticketı yarın atsam sorun olur mu? Akşamki raidi kaçırmak istemiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 artık o kadar kapalı tutmuyorlar ya 3 saat gibi bi şey. en iyisi sen ticket at. cevap beklerken kaspersky yükle bi toptan arat pc'ni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ilk defa hackenince kapatmıyolar genelde, at ticketi, eve gelince posta kutunda bulursun. zamanı karakteri son online şeysini her boku yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abi emin misin? 3 saatse hemen atıyorum ticketı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Altınlar geri gelmiyor değil mi? Poff sadece fishing ve pvp gearı satabilmiş onun bunun evlatları. Bir de 12k gold gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bütün badgeler de gitmiş hay tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Nasıl hackleniyosunuz ben anlamıyorum ya. Şu ana kadar hiçbir oyunda, hesabımda, email adreslerimde vs hack yaşamadım. Şifreleriniz mi çok basit nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 At ticket sonra başın ağrımasın. Akşamki raid kaçarsa da yapacak bişi yok artık. Ve evet blizz token işe yarıyor hacklenemiyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 5 senedir oynuyorum abi, basit bir şifrem de yok açıkçası. Şu an çok gerginim, nasıl iyi şifre yaratılır bunu anlatmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benim ilk hack de 2 hafta kapandi account. Kapatabilirler yani, actirmak için de devamli harass etmen gerekiyor blizzi. Kesin çözüm authenticator tabi. Artik telefonda calisanlari da var, kiro gibi anahtarlikta tasiman da gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 -Crawler- said: Nasıl hackleniyosunuz ben anlamıyorum ya. Şu ana kadar hiçbir oyunda, hesabımda, email adreslerimde vs hack yaşamadım. Şifreleriniz mi çok basit nedir. arkadaşa bi alkış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Oyun içi ticket mı yoksa webform mu daha etkili olur sizce? Ona göre hemen atıyorum, tırstım açıkçası yemişim raidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 pekaziz said: Oyun içi ticket mı yoksa webform mu daha etkili olur sizce? Ona göre hemen atıyorum, tırstım açıkçası yemişim raidi. Ara Blizzard call center'ı çok daha çabuk hallederler sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Tamam arıyorum hemen. Çok sağolun yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bence telefon veya token al için rahat olsun hele tek PCden giriyorsan yapıştır PCnin yanına bi yere kaybolması derdinde olmaz mis gibi. Geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Şifreyi saçma sapan bir şey yaptım, virüs ve trojen/keylogger kontrolünden geçirdim bilgisayarı. Dersim var şimdi dışarı çıkmam lazım da Dunemaul'da oynayan arkadaşlardan bir ricam olacak. Akşam 5.30-6'ya kadar oyuna giremem sanırım. O zaman kadar "Wiscus" karakterini online görürseniz bir gm'e bildirebilir misiniz acaba? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 in game ticket at ben sabah farketmiştim iş yerinden mailimi şifremi fln deiştirdim arkadaşa söledim ticket yazsana login olup su saatte girdiydim en son vs vs diye ertesi gün gelmişti max 24 saatte hallediolar tüm kaybını. hesapta kapanmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Şifreni girerken mouse kullan yani harfleri falan mouse kullanarak araya yaz sıra olmasın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aziz hemen ara skypetan blizzi.Çok hacklendik biz Skyptan ingiltere yada Fransa nosunu arayınca anında hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu hacklenmelerin cogunlugu zirt pirt addon indirmekten oluyor onun icin cok populer olan addonlar disinda yeni seyler indirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar